KAPAKOSTAS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 καλησπέρα σας, θέλω τα φώτα σας εάν γνωρίζεται, άλλαξα πρίζα τηλεόρασης στο υπνοδωμάτιο και χάθηκαν όλα τα καναλια και δεν βρίσκει τπτα. αποφάσισα να ξαναβάλω την παλιά πρίζα που είχα αλλάξει και ενώ βρήκε κάποια κανάλια δεν πιάνει καθόλου σταρ σκαι κ μακεδονια όλα τα άλλα τα πιάνει μια χαρά. γνωρίζει κάνεις τι μπορεί να φταιει
adsl2+ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Αν με τη παλιά πρίζα τα κατέβαζες όλα και με την αντικατάσταση τα έχασες , τότε κάπου βραχυκυκλώνει
KAPAKOSTAS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 εννοείς βραχυκύκλωμα στην πρίζα την παλιά ή στο καλώδιο της κεραίας. απλά μου κάνει εντύπωση γτ δεν πιάνει τα συγκεκριμένα κανάλια αν βραχυκύκλωνε δεν έπρεπε να μην πιάνει κανένα?
Lakou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Ένας φίλος μου είχε πάθει κάτι αντίστοιχο και το πρόβλημα ήταν ότι συνδέσε την καινούργια μια χαρά αλλά δεν ολοκλήρωσε την συνδεσμολογία ώστε να γίνει το κυκλώμα στην πολυκατοικία... μιλάμε για κεντρική κεραία σε συνέπεια ασθενές σήμα σε πολλα κανάλια έως απώλεια Ας είναι καλά ο ηλεκτρολόγος άλλαξε την μπριζα και όλα καλα
adsl2+ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 11/12/2018 στις 11:39 ΠΜ, KAPAKOSTAS είπε εννοείς βραχυκύκλωμα στην πρίζα την παλιά ή στο καλώδιο της κεραίας. απλά μου κάνει εντύπωση γτ δεν πιάνει τα συγκεκριμένα κανάλια αν βραχυκύκλωνε δεν έπρεπε να μην πιάνει κανένα? Έλεγξε, αν πιάνουν τα χεριά σου ,κεραία, επαφή με το καλώδιο, διαδρομή καλωδίου ,επαφή με την πρίζα ,βύσματα καλωδίου προς την TV, αν τα βλέπεις όλα ok , τότε πρέπει να έρθει τεχνίτης .Από ένα μέτριο σήμα, βραχυκυκλωμένο, μερικά κανάλια παίζουν!! Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από adsl2+
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα