Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήλπιζα ποτέ να μην ρωτήσω κάτι παρόμοιο αλλά να που μ έτυχε. Έχω ένα χιαομι α2 λιτε το οποίο μου εμφάνισε μετά από 3 μήνες δύο λευκές στάμπες στην οθόνη. Το κινητό είναι άριστα δουλεμενο κ προσεγμένο οπότε δεν παίζει πρόβλημα από εμένα κατά πάσα πιθανότητα. Είναι δυστυχώς αγορασμενο από Σκρουτζ, και όχι γνωστό μαγαζί διότι με βόλευε άλλο. Απλά ρωτάω μην τυχόν είναι κανένα γνωστό θέμα του κινητού. Και είχα τις επιφυλάξεις μου πριν πάρω χιαομι μιας και είναι το πρώτο μου και να που είχα δίκιο

Πσ. Επειδή είμαι στην δουλειά δεν μπορώ να ανεβάσω προς το παρόν φωτό να σας δείξω γτ δεν έχω δεύτερο κινητό

Δημοσ.

Edit. Επειδή το είχα πάρει μεταχειρο αλλά ολοκαίνουργιο εξωτερικά 2 μηνων , καθώς κάλεσα στο κατάστημα για να δω τι παίζει περίεργα εγγύησης μου είπαν πως ξανά έγινε αντικατασταση για τον ίδιο λόγο προ ενός μήνα. Ο πωλητής δεν μου το ανέφερε αλλά μου φάνηκε κομπλέ τύπος που δεν φταίει. 

Η κοπέλα στο τηλέφωνο ήταν ευγενικοτατη και μου είπε να πάω να το δουν και να ξαναγινει αντικατάσταση. Έρχομαι τώρα στο εξής ερώτημα . Μπορώ να ζητήσω άλλη συσκευή από αυτήν που πήρα ή να μου δώσουν χρήματα ;  Γιατί δεν γνωρίζω τι παίζει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πήρες μεταχειρισμένο και δεν σου είπε και τίποτα!!!

Εντάξει τώρα τη να πούμε.....

Δεν νομίζω να στο αλλάξουν,γιατί δεν είναι στο όνομα σου.

Ας το έπαιρνες καινούργιο.

Πάντως να ξέρεις ότι το κινητό δεν φταίει αλλά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Δεν έχει σημασία το όνομα , μια χαρά έχω κάνει αντικατάσταση σε μεταχειρισμένο σονυ στο παρελθόν. Απλά ρωτάω για να ξέρω τι παίζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...