poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 αφου το 90 τις 100 θα το κανει το Rog .απλα δεν ξερω αν θα μπορεσεις να βαλεις σε bridge το 7530 ωστε να κανεις pppoe κληση απο το Rog για να μην εχεις 2 nat.εκτος αν θες να αντικαταστησεις το Rog. On 31/12/2020 at 19:13, Darthrevan7 said: Έχοντας διαβάσει όλα αυτά και προερχόμενος από nighthawk που μας άφησε (άτιμο 2020) , καθαρά για χρήση gaming σκεφτόμουν να αγοράσω ένα 7530 και να συνδέσω ένα rog router που θα κάνει όλα την δουλεια. Αξίζει αυτή η κίνηση ή δεν αντέχει πολλά πολλα και θα κρεμάει οπότε είναι μονόδρομος το 7590 ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και χρόνια πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leotzian Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γειά σε ολους και Καλή Χρονιά. Κάτοχος του 7530μερικές μέρες, με Firmware 7.21 ( το τελευταίο ). Τά εχω σετάρει ολα και δουλεύουν τέλεια το μόνο που δεν μου δουλεύει και δεν ξέρω αν είναι θέμα firmware η κάνω εγώ κάτι λάθος είναι το Filters - Parental Controls. Εχω αρκετές συσκευές στο δίκτυο μου περίπου 30, εχω το 7530 σαν modem router, και σε κάποια απόσταση μέσω καλωδίου δικτύου ένα Access Point. Ολο ομως το routing το διαχειρίζεται το 7530. Εχω μετονομάσει ολες τίς συσκευές με το ποιά είναι η κάθε μία για να ξέρω τί μου γίνεται και εχω τσεκάρει την MAC ολων. Το πρόβλημα που εχω το εχω δοκιμάσει, και στις συσκευές που είναι με ethernet και μέσω Wifi(Dhcp), και οταν είναι συνδεδεμένες με το 7530, η με το access point που εχω. Πηγαίνω Filters Parental Controls και σε κάποια συσκευή πατώ Block το εικονίδιο φαίνεται άτονο με το σήμα οτι απογορέυεται και έχει κοπεί το internet. Δοκιμάζω ομως την συγκεκριμένη συσκευή και ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝOΝΙΚΑ ΣΤΟ INTERNET. Δοκίμασα να την αποσυνδέσω και την δοκιμάσω και με τα δύο Wifi αλλά δεν μπλοκάρεται, το δοκίμασα με διάφορες συσκευές ακόμα και με wifi πρίζες. Παράδειγμα, εχω το tablet μου σερφάρω κανονικά, το μπλοκάρω σερφάρει κανονικά. Κάνω κάτι λάθος? είναι bug? Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει θα ημουν υπόχρεος. Κανονικά οταν πατήσεις block δεν πρέπι να μπλοκάρει την MAC και να μλή εχει πρόσβαση στο Internet? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. I EDIT. Όλα καλά ήθελε reboot το router μετα την ρύθμηση. Problem solved Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2021 από leotzian 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
furiousboy13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχει καταφέρει κάποιος να συνδεθεί στο fritz με VPN από Windows 10? Το αγγλικό FRITZ!VPN https://en.avm.de/service/vpn/overview/ διάβασα δεν παίζει με windows 10 οπότε πήγα στο Γερμανικό που διάβασα παίζει αλλά παρόλο που προχώρησα παραπάνω ούτε εκει έκανε σύνδεση. Δοκίμασα και το Shrew Soft VPN Client αλλά και εκεί αντιμετωπίζω θέμα. Σε κάποιες περιπτώσεις με το FRITZ!VPN παίρνω το μήνυμα das kennwort für den fernzugang wurde nicht akzeptiert the password for remote access was not accepted αλλά δε μου ζητάει κάπου κωδικό στην όλη διαδικασία Παίζω τόσο με τον υπάρχοντα χρήστη που έχω όσο και με νέο που δημιούργησα για VPN. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από furiousboy13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cbol Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 7530 ΑΧ ή 7590? Σαν τιμή βγαίνει η ίδια λόγω της προσφοράς του γερμανικού amazon του 7590 μαζι με το Repeater 2400, το οποίο θέλω να πάρω ούτως ή άλλως. Δεν με ενδιαφέρουν οι λειτουργίες τους (σίγουρα το 7590 κάνει πολλά παραπάνω), παρά μόνο το γρήγορο WiFi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Μόλις ήρθε ο τεχνικός του ΟΤΕ και μου εγκατέστησε την οπτική ίνα 100mbps με το Speedport Plus που είχα από παλιά. Μπορώ απλά να το βγάλω και να βάλω πάλι πάνω το 7530 ή χρειάζεται κάποια ειδική παραμετροποίηση; Edit: Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό και δούλεψε στην εντέλεια. Ίντερνετ και τηλέφωνο έπαιξαν με την πρώτη (έπαιζαν βέβαια και πριν την αλλαγή σε fiber, οπότε ίσως παίζει το ρόλο του) Setting up the FRITZ!Box for use with a fiber optic connection Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από Thanasis159 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaXsto Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σας. Έχω πάρει το 7350 και περιμένω τώρα την σύνδεση με οπτική FTTH. Αυτή την στιγμή δεν εχω voip τηλεφωνία. Μπορώ να συνδέσω το σταθερό στο 7350, και αν ναι... Πως? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captainrodos5 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Στις 18/1/2021 στις 10:15 ΜΜ, cbol είπε 7530 ΑΧ ή 7590? Σαν τιμή βγαίνει η ίδια λόγω της προσφοράς του γερμανικού amazon του 7590 μαζι με το Repeater 2400, το οποίο θέλω να πάρω ούτως ή άλλως. Δεν με ενδιαφέρουν οι λειτουργίες τους (σίγουρα το 7590 κάνει πολλά παραπάνω), παρά μόνο το γρήγορο WiFi. Εχω ακριβως το ιδιο διλημμα, που κατεληξες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cbol Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 πουθενά 😃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Για wifi 6 πρεπει να έχετε υποψιν, πως πρεπει να αναβαθμισετε και ολες τις αλλες συσκευές που συνδεονται ασυρματα στο router, για να εκμεταλλευτειτε πληρως τις δυνατοτητες του. Με λιγα λογια Laptop , tablet, με καρτα δικτύου wifi6 κινητά με υποστηριξη wifi6 ( κυρίως τα high end των εταιρειων έχουν αυτη τη στιγμή αυτη τη δυνατοτητα) σταθερο pc , αν συνδέεστε ασυρματα στο router με αγορα εσωτερικής καρτας δικτύου pci η usb stick, αν η μητρική δεν υποστηριζει ήδη το πρωτοκολλο. Ολα τα παραπανω , ανεβαζουν το κόστος αισθητα , για τη χρησιμοποιηση της νεας τεχνολογιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargos79 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω: Έχω ένα mini-ups (12V/1A) από την Cosmote, που χρησιμοποιω αυτη τη στιγμη για το Speedport Entry που εχω. Επειδή μεταπηδώ στο 7530 σε λιγακι, θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το mini-ups αυτό, ή θα χρειαστώ κάτι σε 12V/2A ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo80 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) ερώτηση αν αν αγοράσω το fritzbox 7530 θα υποστηρίζει adsl Nova έως 24Μbps και κλήσεις με τηλέφωνο; Το fritzbox το συγκεκριμένο wind υποστηρίζει adsl 24mbps αλλά και vdsl 100mbps και κλήσεις με τηλέφωνο, που ίσως βάλω μελλοντικά; Ευχαριστώ για το χρόνο σας και την απάντηση. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από neo80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas77kostas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 καλημερα,εχω το ρουτερ με συνδεση nova vdsl και θα αλλαξω σε vodafone vdsl voip αυτη τη φορα,να κανω απλα αλλαγη παροχου ή να κανω εργοστασιακες ρυθμισεις ?εχοντας πλεον voip τι πρεπει να προσεξω και τι δυνατοτητες μου δινονται παραπανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Στις 26/1/2021 στις 1:36 ΠΜ, sargos79 είπε Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω: Έχω ένα mini-ups (12V/1A) από την Cosmote, που χρησιμοποιω αυτη τη στιγμη για το Speedport Entry που εχω. Επειδή μεταπηδώ στο 7530 σε λιγακι, θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το mini-ups αυτό, ή θα χρειαστώ κάτι σε 12V/2A ? Κι εγώ το ίδιο UPS έχω από cosmote και το έχω συνδέσει με το 7530 και παίζει μια χαρά. Tο τροφοδοτικό του 7530 δίνει μέχρι 1,5Α στα 12V δηλαδή η μέγιστη κατανάλωση που μπορεί να τραβήξει είναι τα 18W αλλά πρακτικά το router δεν φτάνει τέτοιες τιμές εκτός εαν έχεις συνδέσεις πάνω του πάρα πολλές συσκευές.Μπορείς να δεις την κατανάλωση στην κεντρική καρτέλα του Fritz εκεί που γράφει Current Power Consumption. Στο δικό μου είναι μονίμως στο 32% δηλαδή κατανάλωση κάπου στο 0,5Α ή 6W.Η μπαταρία του που το δούλεψα δοκιμαστικά μου έβγαλε πάνω από 6 ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gerokost Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, επειδή πάω για το 7530, είμαι με Cosmote , ξέρω οτι το voip θα παίξει, αλλά το iptv στην θύρα 4 (stb) θα πρέπει να κάνω κάτι ? Ή απλά να διαλέξω το προφίλ Cosmote που έχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianso Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 2/2/2021 στις 2:13 ΜΜ, tarantules είπε Κι εγώ το ίδιο UPS έχω από cosmote και το έχω συνδέσει με το 7530 και παίζει μια χαρά. Tο τροφοδοτικό του 7530 δίνει μέχρι 1,5Α στα 12V δηλαδή η μέγιστη κατανάλωση που μπορεί να τραβήξει είναι τα 18W αλλά πρακτικά το router δεν φτάνει τέτοιες τιμές εκτός εαν έχεις συνδέσεις πάνω του πάρα πολλές συσκευές.Μπορείς να δεις την κατανάλωση στην κεντρική καρτέλα του Fritz εκεί που γράφει Current Power Consumption. Στο δικό μου είναι μονίμως στο 32% δηλαδή κατανάλωση κάπου στο 0,5Α ή 6W.Η μπαταρία του που το δούλεψα δοκιμαστικά μου έβγαλε πάνω από 6 ώρες. Πολύ καλή ερώτηση , και εγω αυτό σκεφτόμουν. Τις προάλλες στην Αττική με πτώση ρεύματος σχεδόν 12 ώρες (ήρθε για ακριβώς 20 λεπτά στο ενδιάμεσο και το φόρτισε λίγο) το Speed-port έβγαλε όλη τη μέρα (με 3 κινητά συνδεδμένα πάνω του και όχι όλη την ωρα). ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Μια γενική ερώτηση. Συναγερμός που έχει σεταριστεί και παίζει μια χαρά με το speedport χρειάζεται κάτι "ιδιαίτερο" από πλευρά ρυθμίσεων για να παίξει με το FRITZ!Box ? Έχει κανείς εμπειρία / προβλήματα με κλασικό συναγερμό και το fritz!box ? Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων !!! Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από gianso Συντακτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από poulinos,
3 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα