tasozz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, poulinos είπε οπως και καποιοι ανεφεραν οτι τους το σεταραν απο vodafone που δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. Μόλις μίλησα με το support, μου είπαν οτι δεν γίνετε, μόνο ο δικός τους εξοπλισμός λεει μπορει να πάρει voip. Οταν τους είπα οτι το εχουν κάνει σε άλλους απο tr-069 ειπαν οτι δεν γινεται κάποιο σεταρισμα απο αυτους λογω ασφαλειας του συνδρομητή και της εταιρείας της ιδιας λόγω του ότι παράνομο. Μετά απο πίεση μονο σε bussines πρόγραμμα λέει μπορει να γίνει. Όχι στα οικιακά. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2023 από tasozz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 19 minutes ago, tasozz said: Μόλις μίλησα με το support, μου είπαν οτι δεν γίνετε, μόνο ο δικός τους εξοπλισμός λεει μπορει να πάρει voip. Οταν τους είπα οτι το εχουν κάνει σε άλλους απο tr-069 ειπαν οτι δεν γινεται κάποιο σεταρισμα απο αυτους λογω ασφαλειας του συνδρομητή και της εταιρείας της ιδιας λόγω του ότι παράνομο. Μετά απο πίεση μονο σε bussines πρόγραμμα λέει μπορει να γίνει. Όχι στα οικιακά. μονο στα business.οκ. οποτε μονο αν βρεις κανα h300 με παλιο firmware ή αν υπαρχει το password για το νεο firmware και τα παρεις.αλλιως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasozz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, poulinos είπε μονο στα business.οκ. οποτε μονο αν βρεις κανα h300 με παλιο firmware ή αν υπαρχει το password για το νεο firmware και τα παρεις.αλλιως... Κατάλαβα. Παίζει να έχω ολικό conf backup του h300s πριν αλλάξει ο κωδικός του SU, αλλα παρμένο με admin κωδικούς. παίζει να μπορέσω από αυτό να βρω κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 4 minutes ago, tasozz said: Κατάλαβα. Παίζει να έχω ολικό conf backup του h300s πριν αλλάξει ο κωδικός του SU, αλλα παρμένο με admin κωδικούς. παίζει να μπορέσω από αυτό να βρω κάτι; δυστυχως δεν το ξερω αυτο.υπαρχει ενα θεμα για να ρωτησεις εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Στις 16/3/2023 στις 3:08 ΜΜ, tasozz είπε Κατάλαβα. Παίζει να έχω ολικό conf backup του h300s πριν αλλάξει ο κωδικός του SU, αλλα παρμένο με admin κωδικούς. παίζει να μπορέσω από αυτό να βρω κάτι; εχω παρει τον κωδικο voip απο backup του zte-h267a και δούλεψε κανονικά στο 7530 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 27 minutes ago, Votritis said: εχω παρει τον κωδικο voip απο backup του zte-h267a και δούλεψε κανονικά στο 7530 το δυσκολο ειναι πλεον να παρεις τα στοιχεια παρα να τα περασεις.και στο h300 κατι εκαναν firmware update και δεν εχει μαλλον τα παλια password οπως φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xchristosx Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Εχω nova 100 pstn χωρις voip, θα λειτουργησει η συνδεση στο ιντερνετ; Δεν με απασχολει καν το τηλεφωνο! Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από xchristosx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, xchristosx είπε Εχω nova 100 pstn χωρις voip, θα λειτουργησει η συνδεση στο ιντερνετ; Δεν με απασχολει καν το τηλεφωνο! Ναι θα είσαι μια χαρά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xchristosx Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Ναι θα είσαι μια χαρά. Το χεις δοκιμασει σε συνδεση nova; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 11 hours ago, xchristosx said: Εχω nova 100 pstn χωρις voip, θα λειτουργησει η συνδεση στο ιντερνετ; Δεν με απασχολει καν το τηλεφωνο! ναι απλα θα περασεις username και password μην ξεχασεις firmware update και vlan id 835 6 hours ago, xchristosx said: Το χεις δοκιμασει σε συνδεση nova; παιζει.το εχω σεταρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Παιδια καλησπερα εχω και γω νοβα 50αρα και μαλλον το zte μας αφησε χρονους, αν παρω το 7530 θα παιξει κανονικα το ιντερνετ και το τηλεφωνο? (gigaset c530) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 3 hours ago, Ioannis13 said: Παιδια καλησπερα εχω και γω νοβα 50αρα και μαλλον το zte μας αφησε χρονους, αν παρω το 7530 θα παιξει κανονικα το ιντερνετ και το τηλεφωνο? (gigaset c530) αν εχεις voip οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, poulinos είπε αν εχεις voip οχι. οχι δεν εχω voip 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 7 hours ago, Ioannis13 said: οχι δεν εχω voip τοτε ναι θα παιξει κανονικα το internet 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, poulinos είπε τοτε ναι θα παιξει κανονικα το internet Οκ Σ'ευχαριστω!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από poulinos,
3 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα