Προς το περιεχόμενο

FRITZ!Box 7530 Review

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, poulinos είπε

οχι.μονο με πλαγιο τροπο το σεταρεις αφου παρεις τα στοιχεια απο το ρουτερ παροχου

αν εχεις voip ναι.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf&ved=2ahUKEwiNne2J__D7AhUUV8AKHQ7YDE0QFnoECAwQAQ&usg=AOvVaw3vs4cBzLFa0Bb0OxlDl0tK

must η σωστη καλωδιωση.

Voip ναι. 1 καλώδιο έρχεται απέξω δεν διακλαδώνεται πουθενά. Δεν υπάρχουν secondary πρίζες κτλ κτλ. 

Για να δούμε αν θα έχω λίγο πιο σταθερό ίντερνετ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Λοιπόν μόλις το   έβαλα σε cosmote. Έπαιξε αμέσως μέσα σε 5 λεπτά. Και το ίντερνετ και η τηλεφωνία (με ένα κλασικό ασύρματο τηλέφωνο 3-4 χρόνων). Πιο γρήγορα από ότι  συγχρονίζουν αυτά που δίνει η cosmote.

Υπάρχει κανένα θέμα με τις ρυθμίσεις κτλ?

• Like 1

On 13/12/2022 at 17:15, G-pal said:

Λοιπόν μόλις το   έβαλα σε cosmote. Έπαιξε αμέσως μέσα σε 5 λεπτά. Και το ίντερνετ και η τηλεφωνία (με ένα κλασικό ασύρματο τηλέφωνο 3-4 χρόνων). Πιο γρήγορα από ότι  συγχρονίζουν αυτά που δίνει η cosmote.

Υπάρχει κανένα θέμα με τις ρυθμίσεις κτλ?

to menu που εχει ειναι πανευκολο οποτε δεν χρειαζεται να κανεις πολλα.απλα καντο firmware update γιατι βγηκε το 7.50 το firmware. απο εκει και περα αμα το ψαξεις θα δεις οτι εχει αρκετα πραγματα και οτι ολα ειναι ευκολο να τα ρυθμισεις. ειναι πολυ User friendly

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/12/2022 στις 12:47 ΜΜ, poulinos είπε

https://en.avm.de/products/fritzos/fritzos-750/

Το FRITZ!OS 7.50 έχει βγει για το FRITZ!Box 7590 και σιγά σιγά θα βγεί και για τα υπόλοιπα FRITZ!Box , FRITZ!Powerlines, FRITZ!Repeaters. Με πάνω από 150 νέα features και βελτιώσεις.

Να είχε και αυτή τη ρημάδα την UTF-8 υποστήριξη για τους ελληνικούς χαρακτήρες.... έχω βαρεθεί να βλέπω greeklish στην αναγνώριση κλήσεων και στον τηλεφωνικό κατάλογο! Πόσο δύσκολο είναι άραγε να το περάσουν αυτό το χαρακτηριστικό για την ελληνική αγορά, στην οποία έχουν επίσημη παρουσία;

Επεξ/σία από lamargos

Just now, lamargos said:

Να είχε και αυτή τη ρημάδα την UTF-8 υποστήριξη για τους ελληνικούς χαρακτήρες.... έχω βαρεθεί να βλέπω greeklish στην αναγνώριση κλήσεων και στον τηλεφωνικό κατάλογο! Πόσο δύσκολο είναι άραγε να το περάσουν αυτό το χαρακτηριστικό για την ελληνική αγορά, στην οποία έχουν επίσημη παρουσία;

εχει αναφερθει σε απειρα Forum οτι δεν υποστηριζονται τα ελληνικα στον καταλογο και στα fritz!fon κτλ.και δεν το βλεπω να φτιαχτει ποτε. εχουν στειλει απειρα email στην AVM αλλα...

On 11/12/2022 at 10:27, G-pal said:

Voip ναι. 1 καλώδιο έρχεται απέξω δεν διακλαδώνεται πουθενά. Δεν υπάρχουν secondary πρίζες κτλ κτλ. 

Για να δούμε αν θα έχω λίγο πιο σταθερό ίντερνετ.

τοτε καλωδιακα εισαι μια χαρα.

• Like 1

11 ώρες πριν, poulinos είπε

to menu που εχει ειναι πανευκολο οποτε δεν χρειαζεται να κανεις πολλα.απλα καντο firmware update γιατι βγηκε το 7.50 το firmware. απο εκει και περα αμα το ψαξεις θα δεις οτι εχει αρκετα πραγματα και οτι ολα ειναι ευκολο να τα ρυθμισεις. ειναι πολυ User friendly

Το έχεις σε 7530; Γιατί ακόμα δεν μου το δίνει εμένα.

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...
19 hours ago, elise said:

μολις βγηκε το update. καντε το

και να μην το κανουν καποια στιγμη θα τους το κανει αυτοματα ή θα τους πει οτι εχει βγει.αναλογως τι ρυθμισεις εχουν κανει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, dr_papas είπε

Καλημέρα, όποιος δεν συγχρονίζει μετά το update όπως εγώ (cosmote), ας κάνει ένα reset line settings. Επαιξα κατευθείαν μετά.

Εμένα έκανε συνέχεια αποσυνδέσεις. (Cosmote και εγώ)

Έκανα τώρα reset line settings και φαίνεται σταθερό.

Θα δείξει. 

Εσένα πως πάει μέχρι τώρα;

Επεξ/σία από HateMe

3 λεπτά πριν, HateMe είπε

Θα δείξει. 

Σταθερό από χθες 

• Thanks 1

ισως καποια παραξενια μετα το Update? αν και εχετε δυο διαφορετικα προβληματα αλλα βεβαια και τα 2 εχουν να κανουν με την γραμμη. να περναει καμια παραξενη παραμετρο μεσα αραγε? ή ετυχε?

4 hours ago, HateMe said:

Θα δείξει. 

ελπιζω να ποσταρουν και αλλοι αν ειχαν θεμα.

10 hours ago, dr_papas said:

Καλημέρα, όποιος δεν συγχρονίζει μετά το update όπως εγώ (cosmote), ας κάνει ένα reset line settings. Επαιξα κατευθείαν μετά.

3 ώρες πριν, poulinos είπε

ισως καποια παραξενια μετα το Update? αν και εχετε δυο διαφορετικα προβληματα αλλα βεβαια και τα 2 εχουν να κανουν με την γραμμη. να περναει καμια παραξενη παραμετρο μεσα αραγε? ή ετυχε?

ελπιζω να ποσταρουν και αλλοι αν ειχαν θεμα.

Όλα είναι καλά πλέον μετά απ το reset line settings. Σταθερότατο όπως πάντα 

Επίσης είχα κάνει το tweak για μεγαλύτερο συγχρονισμό. 
Ο @dr_papasδεν ξέρω να είχε κάνει, αλλά αν το έκανε, μάλλον αυτό θα ήταν το πρόβλημα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...