spysoumi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 15 ώρες πριν, poulinos είπε κανονικα πρεπει να σου παιζουν ολες εκτος αν εχει παρει ρυθμισεις cosmote οποτε η lan 4 ειναι stb. επισης για θεματα εξοικονομησης ενεργειας μπορεις να ρυθμισεις τις θυρες του fritz να ειναι greec(eco φαση) οποτε αντι για 1000 να παιζουν στα 100.αλλα παλι θα επρεπε να παιζει η συσκευη σου εκτος αν εχεις ρυθμισει καρφωτα την ταχυτητα στα 1000 και οχι στο auto.. βρες το μενου και κανε ελεγχο σε τι ταχυτητα ειναι.επισης η ιδια συσκευη στην θυρα ενα παιζει? στην θυρα 3 και 4 αλλη συσκευη παιζει? για να δουμε τι φταιει. Καλημέρα, έχει πάρει cosmote ρυθμίσεις ναι... Όλες τις έχω στο eco mode.... Ναι ότι συσκευή και να συνδέσω στην 3 ή 4 δεν παίζει, στην 1 και 2 παίζει... Σίγουρα είναι θέμα port(software ή hardware) και όχι συσκευών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, έχω το παραπάνω modem και μέχρι τώρα όλα μια χαρά στη Vodafone. Τώρα που ήρθα στην Cosmote πρώτη ημέρα δεν έχω internet. Ξαναέκανα από την αρχή το wizard για internet connection, επέλεξα από την dropdown λίστα την Cosmote, αλλά και πάλι δεν έχω internet. VDSL σύνδεση 50αρα. Έχετε καμία ιδέα πώς θα έχω και πάλι dsl connection; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Κάνε πάλι reset και πέρνα τις ρυθμίσεις χωρίς να έχεις συνδέσει το καλώδιο της τηλεφωνικής γραμμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Κάνε πάλι reset και πέρνα τις ρυθμίσεις χωρίς να έχεις συνδέσει το καλώδιο της τηλεφωνικής γραμμής. Με το reset τι εννοείς; Να πάω να ξεκινήσω τον wizard από την αρχή απλά χωρίς να έχω το καλώδιο; Ολικό reset δεν θα ήθελα καθώς έχω port forwarding ρυθμίσεις και άλλα πράγματα που θα μου πάρει ώρα μέχρι να τα περάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 On 02/11/2022 at 21:03, george1807 said: Καλησπέρα παιδιά, έχω το παραπάνω modem και μέχρι τώρα όλα μια χαρά στη Vodafone. Τώρα που ήρθα στην Cosmote πρώτη ημέρα δεν έχω internet. Ξαναέκανα από την αρχή το wizard για internet connection, επέλεξα από την dropdown λίστα την Cosmote, αλλά και πάλι δεν έχω internet. VDSL σύνδεση 50αρα. Έχετε καμία ιδέα πώς θα έχω και πάλι dsl connection; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. α.δες οτι εχεις περασει 835 vlan id αλλιως δεν θα παρει ποτε Ip.ισως επειδη εκανες τον wizard να μην το κρατησε On 02/11/2022 at 22:05, george1807 said: Με το reset τι εννοείς; Να πάω να ξεκινήσω τον wizard από την αρχή απλά χωρίς να έχω το καλώδιο; Ολικό reset δεν θα ήθελα καθώς έχω port forwarding ρυθμίσεις και άλλα πράγματα που θα μου πάρει ώρα μέχρι να τα περάσω. αν δεν πετυχει πας για hard reset και θα κανει zero touch. αν εχεις voip τοτε δεν ξερω αν θα το γλυτωσεις το factory.αν δεν παιζει η τηλεφωνια παρε στο support και λογικα πριν μιλησεις με agent θα πρεπει να στο σεταρει το τηλεφωνο αυτοματα. On 31/10/2022 at 07:09, spysoumi said: Καλημέρα, έχει πάρει cosmote ρυθμίσεις ναι... Όλες τις έχω στο eco mode.... Ναι ότι συσκευή και να συνδέσω στην 3 ή 4 δεν παίζει, στην 1 και 2 παίζει... Σίγουρα είναι θέμα port(software ή hardware) και όχι συσκευών... kanto hard reset. αν παιζει η 3 και η 4 τοτε δεν ειναι θεμα hardware αλλα ειναι θεμα profile cosmote.σιγουρα την port 4 στην κανει stb.για να την βγαλεις απο stb οσο ξερω δεν γινεται μεσα απο το Web interface αλλα πρεπει να κατεβασεις το config να κανεις αλλαγες manually και μετα να το ανεβασεις παλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spysoumi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, poulinos είπε kanto hard reset. αν παιζει η 3 και η 4 τοτε δεν ειναι θεμα hardware αλλα ειναι θεμα profile cosmote.σιγουρα την port 4 στην κανει stb.για να την βγαλεις απο stb οσο ξερω δεν γινεται μεσα απο το Web interface αλλα πρεπει να κατεβασεις το config να κανεις αλλαγες manually και μετα να το ανεβασεις παλι. Πως γίνεται το hard reset;;; Το έχω ψάξει και όλοι λένε ότι γίνεται μόνο μέσα από το interface(software), για hardware τρόπο δεν έχω βρει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 15 minutes ago, spysoumi said: Πως γίνεται το hard reset;;; Το έχω ψάξει και όλοι λένε ότι γίνεται μόνο μέσα από το interface(software), για hardware τρόπο δεν έχω βρει..... μεσα απο το interface γινεται.δεν εχει κουμπακι. καντο απλα μην το βαλεις στην τηλεφωνικη γραμμη για να μην τραβηξει τα στοιχεια cosmote αυτοματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spysoumi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, poulinos είπε μεσα απο το interface γινεται.δεν εχει κουμπακι. καντο απλα μην το βαλεις στην τηλεφωνικη γραμμη για να μην τραβηξει τα στοιχεια cosmote αυτοματα. Το λες απλά για να δοκιμάσω να δω εάν παίζουν τα 3 και 4 port για να αποκλείσουμε το hardware πρόβλημα να φανταστώ..... Εάν όχι, δεν γίνεται να μην βάλω cosmote profile γιατί τότε δεν θα έχω τηλεφωνία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, poulinos είπε α.δες οτι εχεις περασει 835 vlan id αλλιως δεν θα παρει ποτε Ip.ισως επειδη εκανες τον wizard να μην το κρατησε αν δεν πετυχει πας για hard reset και θα κανει zero touch. αν εχεις voip τοτε δεν ξερω αν θα το γλυτωσεις το factory.αν δεν παιζει η τηλεφωνια παρε στο support και λογικα πριν μιλησεις με agent θα πρεπει να στο σεταρει το τηλεφωνο αυτοματα. Τελικά η cosmote έχει πρόβλημα γιατί δοκίμασα και με το δικό της modem. Δεν συγχρονίζει η γραμμή. Μετά από 40 λεπτά αναμονή είπαν απλά ότι κατά την Τρίτη ίσως έχει λυθεί. Τι στο καλό μπορεί να έγινε και από την αλλαγή από Vodafone σε Cosmote δεν συγχρονίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 @poulinos Σε ευχαριστώ για την προηγούμενη απάντησή σου. Έμαθα ότι η Cosmote κρατάει για την ίδια τις πόρτες 1 έως 1024 και κάποιες άλλες. Εγώ που χρησιμοποιούσα τις 80 και 443 για να χτυπάω απομακρυσμένα έναν unraid server τι μπορώ να κάνω με το fritzbox; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 On 04/11/2022 at 22:00, spysoumi said: Το λες απλά για να δοκιμάσω να δω εάν παίζουν τα 3 και 4 port για να αποκλείσουμε το hardware πρόβλημα να φανταστώ..... Εάν όχι, δεν γίνεται να μην βάλω cosmote profile γιατί τότε δεν θα έχω τηλεφωνία... σωστα On 05/11/2022 at 07:50, george1807 said: Τελικά η cosmote έχει πρόβλημα γιατί δοκίμασα και με το δικό της modem. Δεν συγχρονίζει η γραμμή. Μετά από 40 λεπτά αναμονή είπαν απλά ότι κατά την Τρίτη ίσως έχει λυθεί. Τι στο καλό μπορεί να έγινε και από την αλλαγή από Vodafone σε Cosmote δεν συγχρονίζει; αλλο προβλημα το No ip αλλο το No sync. αν εισαι σε vdsl τοτε κανονικα δεν θα πρεπε να εχεις θεμα διοτι δεν αλλαζει τιποτα στην καλωδιωση ουτε καν πορτα στο kv δεν σου αλλαζουν. σε adsl οκ γινεται αλλαγη port απο τον εναν παροχο στον αλλον οποτε μπορει να γινει προβλημα.τωρα ναι δεν στεκει στο vdsl να γινεται αυτο εκτος αν πειραξαν κατι στο profile της πορτας λογω της αλλαγης (νομιζω αλλαζει κατι) και εχει μεινει lock η πορτα .αυτο φτιαχνεται ευκολα βεβαια αλλα ναι πρεπει να δηλωθει βλαβη απο τον παροχο της συνδεσης προς αυτον που εχει το kv στην περιοχη. On 07/11/2022 at 19:15, george1807 said: @poulinos Σε ευχαριστώ για την προηγούμενη απάντησή σου. Έμαθα ότι η Cosmote κρατάει για την ίδια τις πόρτες 1 έως 1024 και κάποιες άλλες. Εγώ που χρησιμοποιούσα τις 80 και 443 για να χτυπάω απομακρυσμένα έναν unraid server τι μπορώ να κάνω με το fritzbox; h cosmote παλια ειχε την αυξημενη ασφαλεια. δεν ηταν οτι δεσμευε τις πορτες ήταν οτι τις εκλεινε κατα καποιο τροπο για αυξημενη ασφαλεια.και επρεπε να μπεις μεσα απο το My otenet και να απενεργοποιησεις αυτο το πραγμα. σελιδα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επιλεγμένo σχόλιο poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Επιλεγμένo σχόλιο Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 https://en.avm.de/products/fritzos/fritzos-750/ Το FRITZ!OS 7.50 έχει βγει για το FRITZ!Box 7590 και σιγά σιγά θα βγεί και για τα υπόλοιπα FRITZ!Box , FRITZ!Powerlines, FRITZ!Repeaters. Με πάνω από 150 νέα features και βελτιώσεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G-pal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις το πήρα για VDSL της cosmote. Πρόγραμμα 200αρι έχω αλλά πιάνω κοντά στα 80. Τα μέγιστα της περιοχής. Να δούμε αν θα παίξουν όλα αυτόματα. Λογικά βάζω και το τηλέφωνο στην θύρα phone και είμαι κομπλέ σωστά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nmamag Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Εκτος απο Cosmote Voip το 7390 η το 7390ax οι international εκδοσεις υποστηριζει και Vodafone voip ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 19 hours ago, nmamag said: Εκτος απο Cosmote Voip το 7390 η το 7390ax οι international εκδοσεις υποστηριζει και Vodafone voip ? οχι.μονο με πλαγιο τροπο το σεταρεις αφου παρεις τα στοιχεια απο το ρουτερ παροχου On 09/12/2022 at 17:56, G-pal said: Μόλις το πήρα για VDSL της cosmote. Πρόγραμμα 200αρι έχω αλλά πιάνω κοντά στα 80. Τα μέγιστα της περιοχής. Να δούμε αν θα παίξουν όλα αυτόματα. Λογικά βάζω και το τηλέφωνο στην θύρα phone και είμαι κομπλέ σωστά ? αν εχεις voip ναι. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf&ved=2ahUKEwiNne2J__D7AhUUV8AKHQ7YDE0QFnoECAwQAQ&usg=AOvVaw3vs4cBzLFa0Bb0OxlDl0tK must η σωστη καλωδιωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από poulinos,
3 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα