poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 13 minutes ago, zamc said: Για firmware update μου λεει εχει το τελευταίο, hard reset ok μπορώ να του κάνω! Να το αφήσω μετά να πάρει στοιχεία μόνο του ή να το προλάβω να μπώ στο μενού να τρέξω το wizard? Την πρώτη φορά το αφησα πηρε τα πάντα και μετά μπήκα αστο να τα παρει μονο του τι ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geofak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Με ποιον τρόπο δουλεύει το fon εκτός wifi σπιτιού; Να υποθέσω χρειάζεται IP εκτός nat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Just now, geofak said: Με ποιον τρόπο δουλεύει το fon εκτός wifi σπιτιού; Να υποθέσω χρειάζεται IP εκτός nat υπαρχει Η εφαρμογη αλλα θελει και καποιες ρυθμισεις στο ρουτερ.λογικα στο knowledge base της avm θα πρεπει να αναφερει πως παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zamc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, geofak είπε Με ποιον τρόπο δουλεύει το fon εκτός wifi σπιτιού; Να υποθέσω χρειάζεται IP εκτός nat Επίσης να μην εισαι με private ip απο τον πάροχο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Just now, zamc said: Επίσης να μην εισαι με private ip απο τον πάροχο σου. πισω απο cgnat δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zamc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, poulinos είπε πισω απο cgnat δηλαδη. ναι αν εισαι πίσω απο cgnat δεν παίζει νομίζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 7 minutes ago, zamc said: ναι αν εισαι πίσω απο cgnat δεν παίζει νομίζω Λογικα δεν θα μπορει γιατι οσο ξερω πρεπει να κανει vpn για να παιξει.αν θυμαμαι σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zamc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, poulinos είπε Λογικα δεν θα μπορει γιατι οσο ξερω πρεπει να κανει vpn για να παιξει.αν θυμαμαι σωστα. Μια χαρά θυμάσαι! ναι δεν παίζει, ούτε εμένα παίζει και προσπαθώ να βρω ευκαιρία να πάρω τον ΟΤΕ τηλέφωνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, poulinos είπε Update το router και hard reset τον θερμοστατη. τελικά μετά απο αρκετό ψάξιμο βρήκα ότι ήθελε crossover καλώδιο. έφτιαξα ένα και έπαιξε αμέσως!!! Πάντως στο προηγούμενο 7530 έπαιζε με το κανονικό καλώδιο. Άντε βγάλε άκρη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 6 minutes ago, alexx said: τελικά μετά απο αρκετό ψάξιμο βρήκα ότι ήθελε crossover καλώδιο. έφτιαξα ένα και έπαιξε αμέσως!!! Πάντως στο προηγούμενο 7530 έπαιζε με το κανονικό καλώδιο. Άντε βγάλε άκρη!!! δοκμασε με αλλο straight.δεν στεκει να σου παιζε στο παλιο με straight και να μην παιζει σε αυτο.συν οτι πλεον ολες οι συσκευες και ειδικα το fritz ειναι auto sense οποτε οτι καλωδιο και να βαλεις θα παιξει.εκτος αν εχει φτιαχτει λαθος το καλωδιο. 9 minutes ago, zamc said: Μια χαρά θυμάσαι! ναι δεν παίζει, ούτε εμένα παίζει και προσπαθώ να βρω ευκαιρία να πάρω τον ΟΤΕ τηλέφωνο! an eisai πισω απο cgnat φαινεται ευκολα. βλεπεις ποια ip εχεις παρει μεσα απο το ρουτερ και βλεπεις ποια ip εχεις στο whatismyipaddress.com. αν ειναι διαφορετικη εισαι πισω απο Cgnat.συνηθως οι ip πισω απο cgnat ξεκιναμε με κατι 100 ή 10 αν θυμαμαι σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, poulinos είπε δοκμασε με αλλο straight.δεν στεκει να σου παιζε στο παλιο με straight και να μην παιζει σε αυτο.συν οτι πλεον ολες οι συσκευες και ειδικα το fritz ειναι auto sense οποτε οτι καλωδιο και να βαλεις θα παιξει.εκτος αν εχει φτιαχτει λαθος το καλωδιο. Δοκίμασα 10 καλώδια απο έτοιμα εώς φτιαχτά. στα άλλα ρούτερ έπαιζαν κανονικά με τον θερμοστάτη. στο φριτζ με τίποτα!!! For some routers like AVM Fritzbox 79xx series standard (straight) Ethernet cable may not work. Please use then cross-over Ethernet cable. Μπορεί αυτό το 7530 να ανήκει στην παραπάνω κατηγορία, ποιός ξέρει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 1 minute ago, alexx said: Δοκίμασα 10 καλώδια απο έτοιμα εώς φτιαχτά. στα άλλα ρούτερ έπαιζαν κανονικά με τον θερμοστάτη. στο φριτζ με τίποτα!!! For some routers like AVM Fritzbox 79xx series standard (straight) Ethernet cable may not work. Please use then cross-over Ethernet cable. Μπορεί αυτό το 7530 να ανήκει στην παραπάνω κατηγορία, ποιός ξέρει!!! τι να πω.μαλλον επεσες σε περιπτωση ή σε ασυμβατοτητα.ποιος ξερει. δες και για τον θερμοστατη αν υπαρχει κανα firmware update τυπικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zamc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Στις 15/10/2022 στις 8:58 ΜΜ, zamc είπε Καλησπέρα σε όλους, Εχω το 7530 εδώ και δυο εβδομάδες περίπου. Όλα καλά αλλά έχω ένα πολύ περίεργο θεματάκι που δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Οι γονείς μου που μένουν Αθήνα, έχουν από ένα κινητό ο καθένας. Κάθε φορά που με καλούν από τα κινητά τους, κόβετε η γραμμή είτε με το που θα το σηκώσω ή θα προλάβω να μιλήσω για κανένα λεπτό και μετά πέφτει η γραμμή. Δεν εχω παρατηρήσει κάποιο άλλο πρόβλημα με εισερχόμενες. Η άλλη μας γιαγιά που μας παίρνει κι αυτή απο το κινητό και μιλάει με τη μικρή όλα καλά με τις ώρες μιλάνε! Σε τεστ να καλώ εγω σπίτι απο 2 κινητα που εχω δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα. Απο σταθερά που δοκίμασα να καλέσω προς το σταθερό μου πάλι δε φαίνεται να εχω πρόβλημα. Πάει κανενός το μυαλό πουθενα? τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ πολύ Απλά για ενημέρωση, απο ότι φαίνεται το πρόβλημα ήταν στα κινητά τηλέφωνα των γονιών μου. Πήγαν στο Γερμανό και εκεί τους πείραξαν μια ρύθμιση κάτι για το bluetooth? (ok ο πατέρας μου μεγάλος άνθρωπος δεν μπορεί να κατάλαβε και να μου εξηγήσει!!). Δοκίμασαν να με καλέσουν σήμερα και μιλήσαμε κανένα 10λαπτο χωρίς πρόβλημα. Άρα λογικά αυτό ήταν. Νέα ερώτηση!!! Ξέρει κανείς πώς απο το fritz phone app στο android κάνεις transfer μια κλήση? Ενώ μιλούσα στο σταθερό απο τη σταθερή συσκευή με transfer + **νουμερο του fritz phone app μου την έστειλε την κλήση κανονικά στο κινητό, απο το fritz phone του κινητού, μπορώ να κάνω transfer αλλού? Επειδή δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο "κουμπί" για transfer. Ευχαριστώ πολύ όλους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spysoumi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Για να μην ανοίγω νέο ποστ γράφω εδώ. Έχω το 7581 έχω συνδεδεμένα στο lan 1 και 2, δύο συσκευές. Συνδέω και στο 3ο port αλλά τπτ, δεν το αναγνωρίζει η συσκευή.... Τι συμβαίνει; Προσπάθησα, έψαξα, διάβασα και δεν κατάλαβα. Κάτι για 100mb κάτι για 1gb έλεγαν δεν έβγαλα άκρη... Τα φώτα σας οι expert plz... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 On 21/10/2022 at 17:32, spysoumi said: Για να μην ανοίγω νέο ποστ γράφω εδώ. Έχω το 7581 έχω συνδεδεμένα στο lan 1 και 2, δύο συσκευές. Συνδέω και στο 3ο port αλλά τπτ, δεν το αναγνωρίζει η συσκευή.... Τι συμβαίνει; Προσπάθησα, έψαξα, διάβασα και δεν κατάλαβα. Κάτι για 100mb κάτι για 1gb έλεγαν δεν έβγαλα άκρη... Τα φώτα σας οι expert plz... κανονικα πρεπει να σου παιζουν ολες εκτος αν εχει παρει ρυθμισεις cosmote οποτε η lan 4 ειναι stb. επισης για θεματα εξοικονομησης ενεργειας μπορεις να ρυθμισεις τις θυρες του fritz να ειναι greec(eco φαση) οποτε αντι για 1000 να παιζουν στα 100.αλλα παλι θα επρεπε να παιζει η συσκευη σου εκτος αν εχεις ρυθμισει καρφωτα την ταχυτητα στα 1000 και οχι στο auto.. βρες το μενου και κανε ελεγχο σε τι ταχυτητα ειναι.επισης η ιδια συσκευη στην θυρα ενα παιζει? στην θυρα 3 και 4 αλλη συσκευη παιζει? για να δουμε τι φταιει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από poulinos,
3 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα