Προς το περιεχόμενο

FRITZ!Box 7530 Review

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εχω την international έκδοση. Πριν 3 χρονια που το έβαλα δεν είχε κοσμοτε προφίλ αλλά το τηλ έπαιξε με την μία. Αύριο που θα το κάνω reset λογικά θα έχει.

3 λεπτά πριν, Ashaman είπε

Εχεις μηπως το γερμανικο firmware πανω? Αν  εχεις βαλει το international, εχεις επιλεξει Ελλαδα και στον παροχο Cosmote και δε στα περναει αυτοματα? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, alexx είπε

Εχω την international έκδοση. Πριν 3 χρονια που το έβαλα δεν είχε κοσμοτε προφίλ αλλά το τηλ έπαιξε με την μία. Αύριο που θα το κάνω reset λογικά θα έχει.

Ok. Ελπιζω να δουλεψει :-)

21 λεπτά πριν, alexx είπε

Καλημέρα,

ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ανταπτορα για την πλαϊνή θύρα fon του Φριτζ ώστε να δοκιμάσω να δώσω από εκεί την τηλεφωνία;

Μέσα στο κουτί της συσκευής πρέπει να υπήρχε ένα τέτοιο καλώδιο (ΤΑΕ σε rj11). Σε εμένα υπήρχε και στις δύο συσκευές fritzbox, που έχω, οπότε ρίξε μια ματιά. Αλλιώς δες εδώ.

1 ώρα πριν, lamargos είπε

Μέσα στο κουτί της συσκευής πρέπει να υπήρχε ένα τέτοιο καλώδιο (ΤΑΕ σε rj11). Σε εμένα υπήρχε και στις δύο συσκευές fritzbox, που έχω, οπότε ρίξε μια ματιά. Αλλιώς δες εδώ.

Είδα αλλά δεν είχε τέτοιον ανταπτορα μέσα στην συσκευασία. Αυτό που προτείνεις θα κάνει η θα θέλει κάτι σαν αυτό;image.png.1d5139f7ee554333bda130f1e3e58d76.png

1 ώρα πριν, alexx είπε

Είδα αλλά δεν είχε τέτοιον ανταπτορα μέσα στην συσκευασία. Αυτό που προτείνεις θα κάνει η θα θέλει κάτι σαν αυτό;image.png.1d5139f7ee554333bda130f1e3e58d76.png

μάλλον θα κάνει, αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Για περισσότερη ποικιλία δες και στο γερμανικό amazon, εδώ και εδώ.

Τελικά δοκίμασα ένα 2ο 7530 που έχω και δούλεψε κανονικά η τηλεφωνία. Άρα τα έπαιξε η θύρα. Τώρα θέλει να ψάξω ανταπτορα για την πλαϊνή μήπως και δουλέψει αυτή και δεν το πετάξω. 

• Like 1

On 02/09/2022 at 15:33, tarantules said:

Δυστυχώς έγινε όπως έλεγες.Πίεσα μέσω email μπας και μου τους δώσουν επικαλούμενος τηλ.συνομιλία που με διαβεβαίωνε οτι θα παίζει κανονικά χωρίς θέμα το fritz αλλά τίποτα.Σήμερα ήρθε και το μεταχειρισμένο h267a και όλα καλά πλέον....Αρκεί να μην μου το πειράξουν και κάνουν τίποτα αλλαγές...

στο ειχα πει .και να πιεσεις δεν τους δινουν τους κωδικους.οσοι το σεταραν το εκαναν με πλαγιο τροπο.δηλαδη πηραν τους κωδικους μεσα απο το router του παροχου.

On 02/09/2022 at 18:23, johngamer said:

Τις τελευταίες μέρες είναι άψογο. Οπότε μπορεί να είναι και η ζέστη που το επηρεάζει ή επηρεάζει το dslam (το οποίο είναι και αυτό της vodafone)...

FireShot Capture 009 - FRITZ!Box 7530 - 192.168.178.1.png

το πιο ευκολο στο ρουτερ ειναι να βαλεις κατι να φυσαει πανω για να πεφτει η θερμοκρασια και να δεις αν θα το ξανακανει.

On 07/09/2022 at 19:52, alexx said:

Έχω του ΟΤΕ. Αλλά αν τ αλλάξω και ξανά βάλω το Φριτζ θα χάσω τους κωδικους τηλεφωνίας( όχι ότι τώρα που τους έχω μπορώ να την χρησιμοποιώ) και θα θέλει να τους παίρνω τηλέφωνο. 

το Fritz παιζει με οτε.αν δεν παιξει παιρνεις τηλεφωνο στο αυτοματοποιημενο συστημα και πριν μιλησεις ατομο λογικα θα στους περασει μονο του. δοκιμασε τυπικα να περασεις το Recovery firmware μηπως εχει φαει κανα κολλημα.

On 07/09/2022 at 22:48, cantonas said:

Με wind τι γίνεται, τους δίνουν τους κωδικούς;

Γιατί μέχρι τέλους του χρόνου μάλλον θα έρθει οπτική από wind στην περιοχή μου, επιτέλους!

Γιατί ο ΟΤΕ ούτε καν πλησιάζει...

oxi .δεν τους δινουν και κλειδωνει η τηλεφωνια με serial number του ρουτερ οσο ξερω.

On 08/09/2022 at 12:04, alexx said:

ναι κανει αυτο.αν εχει χαλασει η θυρα επειδη εχει 5 χρονια εγγυηση ζητα αντικατασταση ειτε απο αμυ ειτε απο Fritz.

41 λεπτά πριν, poulinos είπε

ναι κανει αυτο.αν εχει χαλασει η θυρα επειδη εχει 5 χρονια εγγυηση ζητα αντικατασταση ειτε απο αμυ ειτε απο Fritz.

Το θέμα είναι ότι αγοράστηκε από αμαζον Γερμανίας από φίλο στο όνομα του και μου το έφερε. Αν τον πω να κάνει την διαδικασία αντικατάστασης με το αμαζον, θα με πυροβολισει!! Θα δοκιμάσω με τον ανταπτορα αυτόν και αν δεν παίξει θα στείλω στην Φριτζ να δοκιμάσω την τύχη μου!!!

5 minutes ago, alexx said:

Το θέμα είναι ότι αγοράστηκε από αμαζον Γερμανίας από φίλο στο όνομα του και μου το έφερε. Αν τον πω να κάνει την διαδικασία αντικατάστασης με το αμαζον, θα με πυροβολισει!! Θα δοκιμάσω με τον ανταπτορα αυτόν και αν δεν παίξει θα στείλω στην Φριτζ να δοκιμάσω την τύχη μου!!!

h fritz δεν νομιζω οτι εχει θεμα επειδη ειναι γερμανικο.επισης και εσυ μπορεις να το αλλαξεις απο το amazon.δεν νομιζω οτι επειδη ειναι απο amazon.de θα σου πουν κατι στο θεμα εγγυησης.

2 λεπτά πριν, poulinos είπε

h fritz δεν νομιζω οτι εχει θεμα επειδη ειναι γερμανικο.επισης και εσυ μπορεις να το αλλαξεις απο το amazon.δεν νομιζω οτι επειδη ειναι απο amazon.de θα σου πουν κατι στο θεμα εγγυησης.

Το θέμα είναι ότι είναι σε άλλο όνομα. Σε παρόμοια περίπτωση με το amazon.de μου ζητήθηκε να κάνει την διαδικασία αυτός που το αγόρασε. 

1 minute ago, alexx said:

Το θέμα είναι ότι είναι σε άλλο όνομα. Σε παρόμοια περίπτωση με το amazon.de μου ζητήθηκε να κάνει την διαδικασία αυτός που το αγόρασε. 

δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα να κανει αυτος το Rma και απλα να ζητησει αποστολη σε αλλη διευθυνση.

αλλιως μετα Fritz κατευθειαν.

• Like 1

1 ώρα πριν, poulinos είπε

στο ειχα πει .και να πιεσεις δεν τους δινουν τους κωδικους.οσοι το σεταραν το εκαναν με πλαγιο τροπο.δηλαδη πηραν τους κωδικους μεσα απο το router του παροχου.

Ε γι αυτό κι εγώ πήρα το h267a και έβαλα μόνος μου τους κωδικούς.Πάντως απαράδεκτο.Ελπίζω να αλλάξει ο νόμος σύντομα.

17 minutes ago, tarantules said:

Ε γι αυτό κι εγώ πήρα το h267a και έβαλα μόνος μου τους κωδικούς.Πάντως απαράδεκτο.Ελπίζω να αλλάξει ο νόμος σύντομα.

εχει τα καλα εχει και τα ασχημα που ειναι κλειδωμενο. τα ασχημα ειναι οτι μετα ο καθενας θα ζηταει βοηθεια για διαφορα προβληματα σε cpe που δεν εχουν γινει καν δοκιμη. και θα απαιτει κιολας βοηθεια.πειτε μου πως να το σεταρω ,γιατι δεν παιζει αυτο γιατι δεν παιζει το αλλο.τι codec να βαλω κτλ.

On 02/09/2022 at 18:23, johngamer said:

Τις τελευταίες μέρες είναι άψογο. Οπότε μπορεί να είναι και η ζέστη που το επηρεάζει ή επηρεάζει το dslam (το οποίο είναι και αυτό της vodafone)...

το ποιο ευκολο βαζεις ενα φανακι για δοκιμη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...