chios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, jim22479 είπε Επισης τωρα με το να ριξω κατευθειαν τα καλωδια πανω στο router , δεν δουλευει καθολου η αλλη τηλ.συσκευη που βρισκεται σε αλλο χωρο του σπιτιου. Ε πως να δουλέψει;; είναι λογικό αυτό από τη στιγμή που δε γυρίζεις το τηλέφωνο από το ρουτερ πίσω στη γραμμή. Το βασικό είναι να ρυθμίσεις σωστά την τηλεφωνία να παίζει με το fritz και βλέπεις τι θα κάνεις με το άλλο τηλέφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim22479 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Πως να γυρισω το τηλεφωνο απο το router πισω στην γραμμη; Αυτη την στιγμη , το καλωδιο απο τον τοιχο πεφτει κατευθειαν πανω στο 7530 στην υποδοχη DSL. Και η τηλεφωνικη μου συσκευη πεφτει πανω στο 7530 επισης στην υποδοχη FON. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashaman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 56 λεπτά πριν, jim22479 είπε Πως να γυρισω το τηλεφωνο απο το router πισω στην γραμμη; Αυτη την στιγμη , το καλωδιο απο τον τοιχο πεφτει κατευθειαν πανω στο 7530 στην υποδοχη DSL. Και η τηλεφωνικη μου συσκευη πεφτει πανω στο 7530 επισης στην υποδοχη FON. Πρωτα θα φτιαξεις την τηλεφωνικη γραμμη και μετα θα δουλεψουν ολα, αυτο σου λεει. Σταματα να ασχολεισαι με τα αλλα τηλεφωνα στις αλλες πριζες μεχρι να δουλεψει σωστα αυτο που βαζεις κατευθειαν στο Fon χωρις αλλο καλωδιο ή splitter ή οτιδηποτε αλλο ενδιαμεσα. Στο Line Settings tab τι ρυθμισεις εχεις? Ανοιξε ολα τα υπομενου να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim22479 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Μονο με την συσκευη που ειναι διπλα μου ασχολουμαι εννοειται - απλα ανεφερα και την αλλη συσκευη το στατους της. Παρακατω οι ρυθμισεις απο το Line Settings: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashaman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Η αλλη συσκευη δε θα παιξει ποτε αν δεν παιξει πρωτα σωστα η τηλεφωνια αυτο σου λεμε. Ολες οι ρυθμισεις δειχνουν να ειναι σωστες εκτος απο αυτο που ανεφερα νωριτερα που ειπες οτι το ειχες δοκιμασει και disabled και παλι δε δουλευε Οταν σηκωνεις το τηλεφωνο δεν ακους το κλασσικο του του δλδ οτι ανοιγει η γραμμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim22479 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 το ακουω , αλλα οτι νουμερο καλεσω δειχνει να μιλαει. Επισης δεν μπορουν να με καλεσουν , με καλουν και δεν τους ακουγεται τιποτα. Να φανταστεις την πρωτη φορα νομιζα οτι ολα ηταν μια χαρα, εβγαζα γραμμη αλλα οπως φανηκε εκανα λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashaman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δεν εχω αντιμετωπισει κατι τετοιο αλλα καπου ειχα δει κατι αντιστοιχο. Δωσε μου λιγο χρονο να ψαξω να δω μηπως βρω κατι To pwd σιγουρα το εβαλες σωστα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim22479 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Ναι , σωστα ειναι . Τι να πω. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω ενα fritzfon και να αντικαταστησω τις υπαρχουσες δυο συσκευες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, jim22479 είπε Ναι , σωστα ειναι . Τι να πω. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω ενα fritzfon και να αντικαταστησω τις υπαρχουσες δυο συσκευες! Δες κι εδώ https://www.adslgr.com/forum/threads/1161862-Ρυθμίσεις-Vodafone-VDSL-50-σε-FRITZ!Box?p=6959541#post6959541 https://www.adslgr.com/forum/threads/847020-HOL-VoIP-και-Fritz!Box-7390?p=6800981#post6800981 Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2021 από ilpapacha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim22479 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Σε ευχαριστω , το τσεκαρα και οι ρυθμισεις ειναι ιδιες. Ερωτηση αν και δεν ξερω αν ειναι σχετικο. Στα annex settings ειναι δηλωμενο το ANNEX B σωστα ; ( εχω vodafone ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashaman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, jim22479 είπε Σε ευχαριστω , το τσεκαρα και οι ρυθμισεις ειναι ιδιες. Ερωτηση αν και δεν ξερω αν ειναι σχετικο. Στα annex settings ειναι δηλωμενο το ANNEX B σωστα ; ( εχω vodafone ) Στο δικό μου είναι ANNEX A 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Έλεγξε μήπως έχει κάνει λάθος το password της τηλεφωνίας 1 λεπτό πριν, Ashaman είπε Στο δικό μου είναι ANNEX A Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος αυτό δεν παίζει ρόλο στο VDSL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 16 λεπτά πριν, jim22479 είπε Σε ευχαριστω , το τσεκαρα και οι ρυθμισεις ειναι ιδιες. Ερωτηση αν και δεν ξερω αν ειναι σχετικο. Στα annex settings ειναι δηλωμενο το ANNEX B σωστα ; ( εχω vodafone ) Δεν παίζει κάποιο ρόλο στην VDSL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashaman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 15 λεπτά πριν, chios είπε Έλεγξε μήπως έχει κάνει λάθος το password της τηλεφωνίας Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος αυτό δεν παίζει ρόλο στο VDSL Στο vdsl σίγουρα δεν παίζει ρόλο. Δεν ξέρω μήπως επηρεάζει την τηλεφωνία αν και χλωμό το κόβω. Για το pwd του το είπα αλλά δεν απάντησε. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δοκίμασε να βάλεις VlanID 836 ή/και VPI/VCI 8/36 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από poulinos,
3 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα