speedman_26 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εχω ενα ρουτερ ZXHN H108L της forthnet. Εχω συνδεσει πανω του με ethernet nvidia shield και ενα mag παλι με ethernet μεσω powerline της devolo. το προβλημα ειναι το mag δεν παιρνει την ip και επισης το ασυρματο wifi δεν παιρνει ip της devolo. Αν πχ βγαλω το καλωδιο ethernet απο το ρουτερ του desktop που και αυτο ειναι με ethernet τότε παιρνει ip το mag. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από speedman_26
speedman_26 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 το εφτιαξα ας κλεισει ηθελε να αλλαξω την κεντρικη ip γιατι επεφταν και αλλες ip στην ιδια
greekrose Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Το ίδιο ρουτερ εκανε επανακκινήσεις μονο του και πηρα αλλο και δεν μπορω να το κανω να λειτουργησει σε linoux
speedman_26 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 4 hours ago, greekrose said: Το ίδιο ρουτερ εκανε επανακκινήσεις μονο του και πηρα αλλο και δεν μπορω να το κανω να λειτουργησει σε linoux δεν εχω εμπειρια απο λινουξ αλλα δεν ειναι το καλυτερο modem σε ενα μηνα ληξει συμβολαιο παω σε οτε παρω speedport plus 1
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 On 11/12/2018 at 20:54, speedman_26 said: δεν εχω εμπειρια απο λινουξ αλλα δεν ειναι το καλυτερο modem σε ενα μηνα ληξει συμβολαιο παω σε οτε παρω speedport plus η μπορεις απλα να παρεις ενα σωστο ρουτερ απο το εμποριο. το zte 108 δεν ειναι σοβαρο ρουτερ.δεν ξερω αν μποριες να ζητησεις αντικατασταση.νομιζω δεν το δινουν πλεον το 108
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα