Προς το περιεχόμενο

Huawei watch gt 200€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, criminal85 είπε

Πήγαινε στις ρυθμίσεις άδειες - αρχεία καταγραφής κλεισης και τικαρε το huawei health

Δούλεψε... ευχαριστώ! ;)

Δημοσ.
17 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Galaxy s3 frontier στα 190 ευρώ και τα μυαλά στα κάγκελα! :P 

Aν δεν παίξουν σοβαρά review και δεν δοκιμαστεί αρκετά δεν αλλάζω να πάω σε αυτό, πιστεύω ότι το προαναφερθέν frontier είναι πιο σίγουρη καλή λύση για όσο ακόμα θα παίζει κάτω άπω τα 200 ευρώ. Π.χ το Classic έχει εκτοξευτεί ενώ αρχικά έπαιζε στα ίδια με το Frontier και λίγο χαμηλότερα αν δεν με απατά η μνήμη μου. ;) 

Συγγνώμη για το off topic αλλά ναι, προερχόμενος από αρκετά Android Wear ρολόγια, πήρα προχθές το Frontier και έχω μείνει παγωτό από το πόσο καλογραμμένο είναι το Tizen σε σχέση με το λειτουργικό της Google.

Θα έλεγα ότι το Huawei GT και δώρο να μου το δίνανε θα το πούλαγα σφραγισμένο. Και σας μιλάει το άτομο που έχει πάρει το Huawei Watch.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Συγγνώμη για το off topic αλλά ναι, προερχόμενος από αρκετά Android Wear ρολόγια, πήρα προχθές το Frontier και έχω μείνει παγωτό από το πόσο καλογραμμένο είναι το Tizen σε σχέση με το λειτουργικό της Google.

Θα έλεγα ότι το Huawei GT και δώρο να μου το δίνανε θα το πούλαγα σφραγισμένο. Και σας μιλάει το άτομο που έχει πάρει το Huawei Watch.

Ωραίος φίλε επιβεβαιώνεις τους φόβους μου και τα γραφόμενά μου. Επειδή μέχρι πρόσφατα το Frontier το έβρισκες στα 180+ ευρώ (185 το είχα πάρει εγώ) πλέον πάει πάνω από 190 ευρώ και φοβάμαι ότι σύντομα θα ξεπεράσει τα 200 ευρώ, μιας και το classic είναι σταθερά αρκετά πάνω από τα 200 ευρώ (με αρχική παραπλήσια του frontier) ενώ βγήκε πλέον και το galaxy watch που κοστίζει πολύ παραπάνω. Ο λόγος που τα γράφω αυτά, μιας και έχω δοκιμάσει και εγώ αρκετά smartwatches, είναι διότι το S3 frontier είναι το καλύτερο εκεί έξω σε τιμή πλησίον των 200 (πάνω - κάτω). Όσοι λοιπόν ψάχνουν σχετικά οικονομικό smartwatch είναι ακόμα η καλύτερη επιλογή. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω πολλά από ρολόγια αφού τώρα τα ψάχνω, θα έλεγα ότι το μεγάλο ατου του huawei είναι η φόρτιση κάθε 10 περίπου μέρες σύμφωνα με τα reviews. Δηλαδή εγώ προσωπικά που θέλω απλά ένα όμορφο ρολόι και activity tracker θα το επέλεγα έναντι ενός άλλου -ίσως καλύτερου - όπως το frontier που όμως θα πρέπει να το φορτίζω κάθε 3-4 μέρες. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Ωραίος φίλε επιβεβαιώνεις τους φόβους μου και τα γραφόμενά μου. Επειδή μέχρι πρόσφατα το Frontier το έβρισκες στα 180+ ευρώ (185 το είχα πάρει εγώ) πλέον πάει πάνω από 190 ευρώ και φοβάμαι ότι σύντομα θα ξεπεράσει τα 200 ευρώ, μιας και το classic είναι σταθερά αρκετά πάνω από τα 200 ευρώ (με αρχική παραπλήσια του frontier) ενώ βγήκε πλέον και το galaxy watch που κοστίζει πολύ παραπάνω. Ο λόγος που τα γράφω αυτά, μιας και έχω δοκιμάσει και εγώ αρκετά smartwatches, είναι διότι το S3 frontier είναι το καλύτερο εκεί έξω σε τιμή πλησίον των 200 (πάνω - κάτω). Όσοι λοιπόν ψάχνουν σχετικά οικονομικό smartwatch είναι ακόμα η καλύτερη επιλογή. :) 

Ισως τώρα στις γιορτές να παίξει σε προσφορά. :)

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Επειδή σκέφτομαι να αντικαταστήσω το s3 frontier με κάτι καλύτερο... Έχεις να προτείνεις κάποιο smartwatch σε περισσότερα λεφτά; 

Δημοσ.

Guys sorry αλλά είστε απολύτως off topic. Σχόλια του τύπου "είναι σκουπίδι"  απόλυτα μη τεκμηριωμένα πρέπει απλά να διαγράφονται. 

Υπάρχουν άλλες σελίδες για συγκρίσεις ή προτάσεις για αγορά smartwatches. Εδώ εγώ κοιτάω να δω αν θα αγοράσω το συγκεκριμένο και μόνο, οτιδήποτε άλλο είναι spamming... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, FLIMIT είπε

Επειδή σκέφτομαι να αντικαταστήσω το s3 frontier με κάτι καλύτερο... Έχεις να προτείνεις κάποιο smartwatch σε περισσότερα λεφτά; 

To galaxy watch το μεγάλο στα 46mm, αν και έχει και αυτό τα θεματάκια του βέβαια μιας και κανένα δεν είναι τέλειο. Όμως η οθονάρα του, η ποιότητα κατασκευής του και η μπαταρία του, που αν και δεν βγάζει τις μέρες που υπόσχεται είναι άνω του μετρίου. Πάραυτα εξακολουθώ να πιστεύω ότι το s3 frontier είναι vfm. Επίσης για πιο κυριλέ εμφανίσεις το classic είναι πανέμορφο. 

:) 

Και εγώ σκέφτομαι να το αλλάξω αλλά κάθε φορά μένω όπως είμαι. Toυ έχω πάρει κάποια δερμάτινα λουράκια απο Gearbest και του αλλάξω κατά καιρούς την εμφάνιση ώστε να αρμόζει με την περίσταση. Όμως δεν σου κρύβω ότι αν πετύχω το classic σε προσφορά μάλλον δεν θα αντισταθώ. :) 

3 λεπτά πριν, kgliat είπε

Guys sorry αλλά είστε απολύτως off topic. Σχόλια του τύπου "είναι σκουπίδι"  απόλυτα μη τεκμηριωμένα πρέπει απλά να διαγράφονται. 

Υπάρχουν άλλες σελίδες για συγκρίσεις ή προτάσεις για αγορά smartwatches. Εδώ εγώ κοιτάω να δω αν θα αγοράσω το συγκεκριμένο και μόνο, οτιδήποτε άλλο είναι spamming... 

Προτάσεις σε αντίστοιχα ή λιγότερα χρήματα πρέπει να πέφτουν στο τραπέζι και αυτό δεν είναι spamming. ;) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...