Προς το περιεχόμενο

Huawei watch gt 200€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekparot είπε

Το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις;

Ποιοτικό, με οθονάρα, πολύ καλή μπαταρία - αυτονομία λόγω του proprietary λειτουργικού της Huawei,. Αυτό που δε μου αρέσει είναι κατά τη διάρκεια εισερχόμενης κλήσης που δεν βγάζει όνομα ή αριθμό καλούντος παρά μόνο αν δεν απαντήσεις βλέπεις μετά το όνομα αυτού που σε κάλεσε. Δεν ξέρω αν θέλει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση για αυτό, αν κάποιος έχει άποψη πάνω σε αυτό ας ενημερώσει...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, athanaso77 είπε

Ποιοτικό, με οθονάρα, πολύ καλή μπαταρία - αυτονομία λόγω του proprietary λειτουργικού της Huawei,. Αυτό που δε μου αρέσει είναι κατά τη διάρκεια εισερχόμενης κλήσης που δεν βγάζει όνομα ή αριθμό καλούντος παρά μόνο αν δεν απαντήσεις βλέπεις μετά το όνομα αυτού που σε κάλεσε. Δεν ξέρω αν θέλει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση για αυτό, αν κάποιος έχει άποψη πάνω σε αυτό ας ενημερώσει...

Περίεργο αυτό. Το Band 2 pro που έχω δείχνει κανονικά όνομα. Μήπως το έχεις συνδέσει με την παλιά εφαρμογή Wear? Τώρα πιά προτείνουν την εφαρμογή Health.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, athanaso77 είπε

Με το health είναι συνδεδεμένο και έχουν δοθεί τα σχετικά δικαιώματα.

Εμένα μου δείχνει κανονικά όνομα και επίθετο του καλούντος . Eιναι συνδεδεμένο με mate 20 pro.

Σαν ρολόι για αυτούς που ενδιαφέρονται για την αγορα εχω να πω τα εξής. Αν το κυρίως ενδιαφέρον ειναι το fitness και η αυτονομία ειναι παρα πολυ καλό με πολύ καλή κατασκευή και οθόνη.Eπίσης τα 50 μέτρα αδιάβροχο ειναι ατού. Αυτά ειναι τα μόνα καλά που έχει . Στα μείον δεν βάζεις -βγάζεις τίποτα απο software -watchfaces και τα animations ειναι λες και δουλεύει ο επεξεργαστής στα 100mhz. Δεν εχει τo smooth που έχουν άλλα ρολόγια . 

Επεξ/σία από vezyro
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vezyro είπε

Εμένα μου δείχνει κανονικά όνομα και επίθετο του καλούντος . Eιναι συνδεδεμένο με mate 20 pro.

Τότε ίσως έχει να κάνει με το miui του Mi Mix 2s.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, athanaso77 είπε

Τότε ίσως έχει να κάνει με το miui του Mi Mix 2s.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις άδειες - αρχεία καταγραφής κλεισης και τικαρε το huawei health

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 10/12/2018 στις 1:55 ΜΜ, stathisgs800 είπε

Προσφορα απο κωτσοβολο το ανωτερο ρολοι με δωρο τη ζυγαρια ενα 50αρικο κατω απο skroutz οποιον τον ενδιεφερε το ρολοι συμφερει.

https://www.skroutz.gr/s/16175186/Huawei-Watch-GT.html?from=account_notifications_price_drop

Σαν προσφορά καλουλα είναι. 

Η ζυγαριά μετράει βάρος και λίπος. Υπάρχει μια εφαρμογή μέτρια που απλά καταγραφει. Όχι τίποτα ιδιαίτερο. 

Το ρολόι που ουσιαστικά είναι και ο λόγος αγοράς για τους πολλούς είναι σκουπίδι. Lag κινεζιας των 20€ και καμιά δυνατότητα να βάλεις κάτι έξτρα σαν εφαρμογή η watch face. 

Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές στον ανταγωνισμό οποίος θέλει έξυπνο ρολόι οπότε προσωπικά θα έλεγα μακρυά. 

Δημοσ.

Galaxy s3 frontier στα 190 ευρώ και τα μυαλά στα κάγκελα! :P 

Aν δεν παίξουν σοβαρά review και δεν δοκιμαστεί αρκετά δεν αλλάζω να πάω σε αυτό, πιστεύω ότι το προαναφερθέν frontier είναι πιο σίγουρη καλή λύση για όσο ακόμα θα παίζει κάτω άπω τα 200 ευρώ. Π.χ το Classic έχει εκτοξευτεί ενώ αρχικά έπαιζε στα ίδια με το Frontier και λίγο χαμηλότερα αν δεν με απατά η μνήμη μου. ;) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...