Stavropoulos Akis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Αγόρασα ένα δίσκο Maxtor 120GB ATA 133 IDE και τον τοποθέτησα σε ένα εξωτερικό κουτί CHRONUS το οποίο αγόρασα από το ΠΛΑΙΣΙΟ και το σύνδεσα με USB 2.0 στον υπολογιστή μου. Ενώ τον βλέπει κανονικά, μετά από λίγα λεπτά μου βγάζει ένα μήνημα ότι η συσκευή μου δεν λειτουργεί κανονικά και ο δίσκος έχει χαθεί πια. Για να τον ξαναδώ πρέπει να τον βγάλω από το ρεύμα και να τον ξαναβάλω αλλά αυτό οπως καταλαβένεται δεν μπορεί να γίνεται κάθε πέντε λεπτά και ειδικά όταν μεταφέρω δεδομένα. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι για το πρόβλημα ας με βοηθήσει γιατί είμαι έτοιμος να το πετάξω....!!! Ευχαριστώ πολύ.
MyLord Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Se xp fantazomai e? Ipotheto oti exeis perasei to sp1 kai tous analogous drivers. Iparxei ena patch pou ftiaxnei to provlima pou les kai to exo vrei mono gia xp. Pigene edo http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;822603 kai katevase to patch pou dinoun kai logika tha eisai ok. An pali exeis windows 2000 lipame alla den exo vrei kati... an vreis esi 'h an kserei kaneis allos as to pei. By the way, ti mitriki exeis? mipos gigabyte?
paravatis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 loipon, eite tha prepei na valeis to jumper sti thesi MASTER i na to vgaleis ENTELOS apo to skliro. 2 filoi me to idio prob to lysane etsi :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.