Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι με το Vectoring έπαιξε λογικά. Κι εμένα είχε κολλήσει στην αρχή και μόλις ενεργοποιήθηκε εκτινάχθηκε το Attainable. Fastpath όντως δεν έχεις στο Down, μάλλον πρέπει να τους το ξαναζητήσεις.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Κάτι με το Vectoring έπαιξε λογικά. Κι εμένα είχε κολλήσει στην αρχή και μόλις ενεργοποιήθηκε εκτινάχθηκε το Attainable. Fastpath όντως δεν έχεις στο Down, μάλλον πρέπει να τους το ξαναζητήσεις.

Ναι, αλλά όταν τους το ξαναζήτησα, μετά από το interleaved 1ms που μου κάνανε, μου είπαν ότι αυτό είναι και δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. Όπως και να'χει, ίσως τους ξαναπάρω και τους πρίξω. 🙂

Δημοσ.

Ίσως επειδή έχεις κάποια errors δεν θέλουν να το βγάλουν τελείως. Υπάρχει πάντως και το κανονικό Fast που προφανώς δεν κάνει και διόρθωση λαθών και θα βλέπεις μόνο CRC errors και 0 FEC.

• Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια..εκανα και εγω χθες μια αναβαθμιση σε 50αρα γραμμη στον οτε και ενω το upload ειναι 5 που ειναι κομπλε το download ειναι στο 25..ειναι λογικο ν αεχω τοσο χαμηλο down και υψηλο up?

admin.png

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vlahos45 είπε

Γεια σας παιδια..εκανα και εγω χθες μια αναβαθμιση σε 50αρα γραμμη στον οτε και ενω το upload ειναι 5 που ειναι κομπλε το download ειναι στο 25..ειναι λογικο ν αεχω τοσο χαμηλο down και υψηλο up?

admin.png

Έχεις πολύ μεγάλο Down Attenuation με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τερματίσεις την 50αρα. Ξέρεις πόσο μακριά είναι η καμπίνα από την οποία παίρνεις υπηρεσίες; 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους παρακαλώ μια βοήθεια!

Είμαι συνδρομητής vodafone στο σταθερό και κινητό πολλά χρόνια δεν θυμάμαι πόσα, απο εποχής HOL. Έχω σύνδεση adsl 24Mbps και κλειδώνω περίπου στα 15-16, με πάγιο 16ευρώ/μήνα.
Σήμερα με πήρανε απο τα κεντρικά της vodafone και μου πούλησαν ένα πρόλογο ότι θα πρέπει να αναβαθμίσω την γραμμή μου σε vdsl 50 γιατι αργα η γρήγορα θα γίνει απο μόνο του και ότι τώρα είναι ευκαιρία γιατί μου προσφέρουν πολύ καλή τιμή (21ευρώ/μήνα) και ότι αν δεν το κάνω θα χάσω την ευκαιρία και αργότερα όταν θα αναβαθμιστούν οι γραμμές απο μόνες τους θα έχω υψηλότερη τιμή κλπ.
Αξίζει να το κάνω; Γιατί διαβάζω ότι κάποιοι είχαν προβλήματα σε μετάβαση σε vdsl ίσως και λόγω καραντίνας με υπερφόρτωση δεδομένων, κόφτες απο πλευράς vodafone στο download κλπ.
Τι λέτε;

Δημοσ.

Με 21 € εγω θα το εκανα παντως.-Στον οτε δινω 32€ Απλα να εισαι σιγουρος οτι υποστηριζει η γραμμη σου 50αρα. Μην τη βαλεις κ μετα σου πουνε ε ξερετε κατι κυριε ταδε δεν εχει ακομα διαθεσιμοτητα η γραμμη σας για vdsl αλλα πολυ συντομα μπλα μπλα κ θα περιμενεις ενα χρονο :) καλυτερα ρωτα καποιον γειτονα για να εισαι σιγουρος !!

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, από adsl σε vdsl (Vodafone) πόσες ώρες μπορεί να μείνω χωρίς σύνδεση τη μέρα που θα γίνει η αναβάθμιση; 

• Super Moderators
Δημοσ.

Ιδανικά-κανονικά γίνεται μέσα σε ελάχιστα λεπτά, ίσως και στιγμιαία που λέει ο λόγος. Αν όμως είσαι γκαντέμης δεν υπάρχει όριο. 😛

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

Ιδανικά-κανονικά γίνεται μέσα σε ελάχιστα λεπτά, ίσως και στιγμιαία που λέει ο λόγος. Αν όμως είσαι γκαντέμης δεν υπάρχει όριο. 😛

Ειμαι απο τις 3 το μεσημερι χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ 😂 Ελπιζω να μην οφειλεται σε βλαβη..

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, GiwrgosP- said:

Ειμαι απο τις 3 το μεσημερι χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ 😂 Ελπιζω να μην οφειλεται σε βλαβη..

Κι έτυχε Πέμπτη πριν από Παρασκευή αργία + ΣΚ μετά., ποοοοοοο η γκαντεμιά που έλεγα... :(

Στο support τι είπαν?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

Κι έτυχε Πέμπτη πριν από Παρασκευή αργία + ΣΚ μετά., ποοοοοοο η γκαντεμιά που έλεγα... :(

Στο support τι είπαν?

Τωρα μιλαω με το support και με στελνουν απο δω και απο κει να βαλω και να βγαλω τα τηλεφωνα και τα ρουτερ απο πριζες/φιλτρα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...