Προς το περιεχόμενο

Σομπα υγραεριου

cheaptech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το έχω ξαναπεί την χρησιμοποιο πάνω από 20 χρόνια είναι μόνο για μεγάλους χώρους όχι για υπνοδωμάτια και γενικά μικρούς χώρους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μιας και δεν εχω εμπειρια απο το θεμα 'υγραεριο' ομως, παροτι ειμαι καταευχαριστημενος με το σομπα, θα κανω την ερωτηση, κι ας ειναι χαζη... καλυτερα χαζη ερωτηση και να ξερω, παρα να μην ξερω...

Αν καποιος, εγω, ο οποιοσδηποτε, κατα λαθος/εξεπιτηδες/whatever, ανοιξει τη στροφιγγα της μπουκαλας που ειναι βεβαια προσαρμοσμενη μονιμα πανω στον 'μετρητη'/ρυθμιστη (αν το λεω καλα), και αφου ανοιξει τη στροφιγγα λοιπον, δεν βαλει καποιος μπροστα τη σομπα να την αναψει, δηλαδη ουσιαστικα δεν γινεται καυση/καταναλωση, τοτε, τι συμβαινει; Ειναι σαν να λεμε διαρροη υγραεριου; (σκοπιμη ή μη) Ή αν δεν αναψεις εντος λιγων δευτερολεπτων τη σομπα, υπαρχει κανενας κοφτης που να σταματα την παροχη;

-----

Παντως, φαινεται οτι εχουν 'εξελιχτει' τα συστηματα. Διαβαζω για συστημα ανιχνευσης ελλειψης οξυγονου, ή πχ πτωση της σομπας κλπ. Προχτες, απλα την ανασηκωσα ελαχιστα-εν λειτουργια, οπως την πηγαινα με τα ροδακια, γιατι επρεπε να 'ανεβει' η σομπα επανω σε ενα χαλί, και έσβησε! Προφανως το 'ερμηνευσε' ως πτωση μαλλον.

• Like 1

Στις 5/3/2023 στις 12:38 ΠΜ, Kapetanakos είπε

Το έχω ξαναπεί την χρησιμοποιο πάνω από 20 χρόνια είναι μόνο για μεγάλους χώρους όχι για υπνοδωμάτια και γενικά μικρούς χώρους.

Εννοείς την σομπα υγραερίου την χρησιμοποιείς σε μεγάλους χώρους; 

42 λεπτά πριν, mindreader είπε

Παντως, φαινεται οτι εχουν 'εξελιχτει' τα συστηματα. Διαβαζω για συστημα ανιχνευσης ελλειψης οξυγονου, ή πχ πτωση της σομπας κλπ. Προχτες, απλα την ανασηκωσα ελαχιστα-εν λειτουργια, οπως την πηγαινα με τα ροδακια, γιατι επρεπε να 'ανεβει' η σομπα επανω σε ενα χαλί, και έσβησε! Προφανως το 'ερμηνευσε' ως πτωση μαλλον.

Το σύστημα απενεργοποιησης λόγω πτώσης υπάρχει δεκαετίες στις σοβαρές σόμπες. Και καλά έκανε και έκλεισε διότι με τις παλιές σόμπες λόγω πτώσης μπορεί να προκληθεί έκρηξη. 

• Like 1

• 4 μήνες μετά...

Ειναι καταλοκαιρο, βραζει ο τοπος....και εγω νοσταλγω το χειμωνα, που ζεσταινομουν σχεδον...δωρεαν, με την απιστευτη σομπα υγραεριου!

Αντε να ερθουν παλι οι μερες, που η αντιμετωπιση του χειμερινου κλιματος, θα μου κοστιζει ....τιποτε!

Ωραιες μερες! 

Μακαρι καποτε να βρεθει και 'δωρεαν' ψυξη/κλιματισμος, με υγραεριο!

Αυτονομια, οικονομια, ανεξαρτησια, ευελιξια, ολα τα καλα!

Σομπα υγραεριου....η αγαπημενη μου οικιακη συσκευη!

24 minutes ago, mindreader said:

Ειναι καταλοκαιρο, βραζει ο τοπος....και εγω νοσταλγω το χειμωνα, που ζεσταινομουν σχεδον...δωρεαν, με την απιστευτη σομπα υγραεριου!

Αντε να ερθουν παλι οι μερες, που η αντιμετωπιση του χειμερινου κλιματος, θα μου κοστιζει ....τιποτε!

Ωραιες μερες! 

δωρεάν;;

Υγ υπάρχει ψύξη και με αέριο, δωρεάν δεν είναι,  όπως δεν ειναι και η θέρμανση 

1 ώρα πριν, mindreader είπε

Ωραιες μερες! 

Μαζί σου και εγώ, δεν την παλεύω τα καλοκαίρια για λόγους υγείας. Σκέτη ταλαιπωρία. Υπομονή διότι αν έχουμε πάλι σαν το περσινό Φθινόπωρο με νοτιάδες υγρασία στο τέρμα και 25αρια ακόμα θα έχω πρόβλημα.

Η σομπα παντως δεν είναι δωρεάν. Απλά ο χώρος σας ήταν μικρός εκτός αυτού ανεβάζει την υγρασια στο 100%.

• Like 1

17 hours ago, sdikr said:

δωρεάν;;

Υγ υπάρχει ψύξη και με αέριο, δωρεάν δεν είναι,  όπως δεν ειναι και η θέρμανση 

Το γκουγκλαρισα, υπαρχει ψυξη με 'φυσικο' αεριο, δυστυχως, οχι με υγραεριο...

• 5 μήνες μετά...
20 ώρες πριν, mindreader είπε

Μοναδικες στιγμες ζεστασιας, με τη σομπα υγραεριου και φετος.

Και οταν ξερεις οτι θα πληρωσεις και ελαχιστα, η απολαυση μεγαλωνει!!!

:)

Eισαι τοσο ευχαριστημενος φιλε; Η υγρασια που βγαζει δε σε ενοχλει;

• 1 μήνα μετά...

Εχει κανεις σε χρηση, τους χειμωνες, σομπα υγραεριου, που να την χρησιμοποιει την ιδια σομπα, επι πολλα χρονια-χειμωνες; Πχ για μια 10ετια;

Ειναι γενικως 'αντοχης', ή εχουν ευπαθη σημεια που χαλανε με τη χρηση/τα χρονια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...