cheaptech Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, gia_nnis είπε Αν βαλεις σομπα υγραεριου σε μικρο χωρο μυριζει και καποιες φορες εντονα.. Αν ειναι σε μεγαλο ειναι σε φυσιολογικα πλαισια.. Εσυ σε ποσα τ.μ την εχεις? σχεδον σε 50 τμ, την αναβω το λιγότερο 5 ωρες και τις περισσοτερες απο αυτες στην 3 σκαλα.Δεν μου μυριζει τιποτα αλλα υπαρχει και ενας σχετικος εξαερισμος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, cheaptech είπε σχεδον σε 50 τμ, την αναβω το λιγότερο 5 ωρες και τις περισσοτερες απο αυτες στην 3 σκαλα.Δεν μου μυριζει τιποτα αλλα υπαρχει και ενας σχετικος εξαερισμος Και εγώ περίπου σε τόσο χώρο.Θα ήθελα να πω ότι οι συγκεκριμένες με τον πυρίμαχο καταλύτη που κυκλοφορούν τώρα αν ξέρεις να τις ανάψεις δεν μυρίζουν καθόλου. Ενδεχομένως κάποιοι να αναφέρονται σε κάποιες παλιές που άναβαν και θέρμαιναν μια μεγάλη επιφάνεια που και εγώ δεν ξέρω από τι υλικό ήταν και μύριζαν.Εκείνες ναι έπρεπε να ανοίγεις και παράθυρο που και που για τη μυρωδιά.Οι τωρινές με τις τρεις σκάλες καταλύτη δεν μυρίζουν.Σπάνια να μου μυρίσει καμιά φορά στα τελειώματα του υγραερίου αν είναι στη 2η ή στην 3η σκάλα οπότε δεν επαρκεί το υγραέριο να τροφοδοτεί συνεχώς και τις τρεις πάνε να σβήσουν και ξανανάβουν και εκείνες τις στιγμές ενδεχομένως φεύγει άκαυτο υγραέριο και μυρίζουν. Προς το τέλος να την έχετε στη μία σκάλα η οποία αν δεν υπάρχει επαρκές υγραέριο σβήνει και αυτόματα σταματάει η ροή υγραερίου. Είπαμε ο παλιός είναι αλλιώς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπέρα και χρόνια πολλά, γνωρίζετε αν μπορώ να έχω στο σπίτι σόμπα υγραερίου μαζί με αφυγραντήρα; νομίζω κάπου είχα διαβάσει ότι δεν είναι καλό να είναι ο αφυγραντήρας κοντά σε σόμπα υγραερίου. αν ισχύει το παραπάνω, σε ποια απόσταση πρέπει να είναι οι δύο συσκευές για να είναι ασφαλές; ευχαριστώ Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μόνο σόμπα υγραερίου χρησιμοποιώ αλλά για ποιο λόγο να υπάρχει πρόβλημα;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
door789 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα και καλή χρονιά ,άλλαξα φιάλη υγραερίου και όταν την ανάβω μπλεδιζει με δυνατή φλόγα που σιγά σιγά μαζεύεται με αποτέλεσμα να σβήνει τελείως,ούτε η κεραμική εστία ανάβει.Ρυθμιστη πιέσεις υπάρχει.Τι να κάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Πόσες ώρες κρατάει μια φιάλη στο περίπου παίδες και πόσο κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσοχη παιδια οσοι εχετε σομπες υγραεριου να την κλεινετε παντα και απο την βαλβιδα της φιαλης Μια φορα την ειχε κλεισει η μανα μου βιαστικα απο τον διακοπτη και αυτος δεν εκλεισε καλα κι ειχε φυγει απο το σπιτι κι εγω κοιμομουνα κι ειχε κανει το λαθος να μην την κλεισει απο την μπουκαλα και ξυπνησα απο την μυρωδια του γκαζιου σχεδον ζαλισμενος παραλιγο να παω αδιαβαστος... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από czarjuly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, blackhill66 είπε Πόσες ώρες κρατάει μια φιάλη στο περίπου παίδες και πόσο κάνει; φιαλη 20lt, μαζί το πρωτο γέμισμα, 35ευρω μετά ειναι 17ευρω το γέμισμα. κρατάει 60 ή 90 ώρες με μονο την πρώτη σκάλα αναμμένη. ο ένας πωλητής μου ειπε ~60, ο άλλος ~90, υπολογίστε 60 να είστε οκ. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Οκ ευχαριστώ για την πληροφορία, σε σύγκριση με θερμοπομπο για χώρο 20_25 τετραγωνικά με καλη μόνωση τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, prefuse είπε φιαλη 20lt, μαζί το πρωτο γέμισμα, 35ευρω μετά ειναι 17ευρω το γέμισμα. κρατάει 60 ή 90 ώρες με μονο την πρώτη σκάλα αναμμένη. ο ένας πωλητής μου ειπε ~60, ο άλλος ~90, υπολογίστε 60 να είστε οκ. Να υποθεσω 17ε η ανταλλαγη? Σε τετοιες φιαλες η εταιρια βαζει 10λ. Δηλαδη σε παει το λιτρο 1.7ε!!! 19 λεπτά πριν, blackhill66 είπε Οκ ευχαριστώ για την πληροφορία, σε σύγκριση με θερμοπομπο για χώρο 20_25 τετραγωνικά με καλη μόνωση τι λέτε; Οι θερμοπομποι αποδιδουν σχετικα γρηγορα με ωραια ζεστη αλλα αν θες να εχεις καλη ζεστη δηλαδη 22-23β θα σε φανε τα ρευματα! Γενικα σε ρευμα μονο κλιμα! Η σομπα υγραεριο ειναι καλη αλλο μονο σε μεγαλους χωρους γιατι σε μικρους μυριζει.. Επισης εχει την ιδιοτητα να ανεβαζει την υγρασια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, door789 είπε Καλημέρα και καλή χρονιά ,άλλαξα φιάλη υγραερίου και όταν την ανάβω μπλεδιζει με δυνατή φλόγα που σιγά σιγά μαζεύεται με αποτέλεσμα να σβήνει τελείως,ούτε η κεραμική εστία ανάβει.Ρυθμιστη πιέσεις υπάρχει.Τι να κάνω ? Φιάλη έτοιμη πήρες με 17 λίτρα ή τη γέμισες σε πρατήριο;;;;;;Αν είναι καινούργια ανάβεις με αυτόν τον τρόπο που είναι ο σωστός ή διαφορετικά. 2 ώρες πριν, czarjuly είπε Προσοχη παιδια οσοι εχετε σομπες υγραεριου να την κλεινετε παντα και απο την βαλβιδα της φιαλης Μια φορα την ειχε κλεισει η μανα μου βιαστικα απο τον διακοπτη και αυτος δεν εκλεισε καλα κι ειχε φυγει απο το σπιτι κι εγω κοιμομουνα κι ειχε κανει το λαθος να μην την κλεισει απο την μπουκαλα και ξυπνησα απο την μυρωδια του γκαζιου σχεδον ζαλισμενος παραλιγο να παω αδιαβαστος... Τι σόμπα έχεις αρχαία;;;;;;;;; Όλες οι σόμπες υγραερίου που κυκλοφορούν τώρα σβήνουν μόνο αν κλείσεις τη φιάλη.Από το διακόπτη πάνω στη σόμπα δεν κλείνουν,αν έχεις παλιά φρόντισε να την αλλάξεις. 25 λεπτά πριν, prefuse είπε φιαλη 20lt, μαζί το πρωτο γέμισμα, 35ευρω μετά ειναι 17ευρω το γέμισμα. κρατάει 60 ή 90 ώρες με μονο την πρώτη σκάλα αναμμένη. ο ένας πωλητής μου ειπε ~60, ο άλλος ~90, υπολογίστε 60 να είστε οκ. Στις σφραγισμένες φιάλες βάζουν γύρω στα 17,5 λίτρα υγραέριο και πωλούνται από 17 έως 20 ευρώ. άρα κόστος γύρω στο 1 με 1,10 ευρώ το λίτρο. Απαγορεύεται αλλά αν βρεις άκρη γεμίζεις από πρατήριο με 65 έως 75 λεπτά το λίτρο άρα πολύ πιο οικονομικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, papoys1 είπε Φιάλη έτοιμη πήρες με 17 λίτρα ή τη γέμισες σε πρατήριο;;;;;;Αν είναι καινούργια ανάβεις με αυτόν τον τρόπο που είναι ο σωστός ή διαφορετικά. Τι σόμπα έχεις αρχαία;;;;;;;;; Όλες οι σόμπες υγραερίου που κυκλοφορούν τώρα σβήνουν μόνο αν κλείσεις τη φιάλη.Από το διακόπτη πάνω στη σόμπα δεν κλείνουν,αν έχεις παλιά φρόντισε να την αλλάξεις. Στις σφραγισμένες φιάλες βάζουν γύρω στα 17,5 λίτρα υγραέριο και πωλούνται από 17 έως 20 ευρώ. άρα κόστος γύρω στο 1 με 1,10 ευρώ το λίτρο. Απαγορεύεται αλλά αν βρεις άκρη γεμίζεις από πρατήριο με 65 έως 75 λεπτά το λίτρο άρα πολύ πιο οικονομικό. Βενζινάς, μου ειχε πει για 10-11λ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, papoys1 είπε Φιάλη έτοιμη πήρες με 17 λίτρα ή τη γέμισες σε πρατήριο;;;;;;Αν είναι καινούργια ανάβεις με αυτόν τον τρόπο που είναι ο σωστός ή διαφορετικά. Τι σόμπα έχεις αρχαία;;;;;;;;; Όλες οι σόμπες υγραερίου που κυκλοφορούν τώρα σβήνουν μόνο αν κλείσεις τη φιάλη.Από το διακόπτη πάνω στη σόμπα δεν κλείνουν,αν έχεις παλιά φρόντισε να την αλλάξεις. Στις σφραγισμένες φιάλες βάζουν γύρω στα 17,5 λίτρα υγραέριο και πωλούνται από 17 έως 20 ευρώ. άρα κόστος γύρω στο 1 με 1,10 ευρώ το λίτρο. Απαγορεύεται αλλά αν βρεις άκρη γεμίζεις από πρατήριο με 65 έως 75 λεπτά το λίτρο άρα πολύ πιο οικονομικό. Σε ενα μαγαζί της γειτονιάς πήγα μου έδωσαν μια φιάλη (σίγουρα όχι καινούργια) και με χρέωσαν 35ευρώ, αν θυμάμαι καλά μου είπαν οτι ειναι 20 λιτρη (και οτι όλες οι σόμπες τέτοιες παίρνουν γιατι ήθελα μικρότερη για ευκολία στην μεταφορά) και την ξαναγεμίζουν με 17ε. κάτι άλλο δεν γνωρίζω. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Βενζινάς, μου ειχε πει για 10-11λ Όχι Γιάννη 10 κιλά βάζουν,το υγραέριο έχει ειδικό βάρος γύρω στα 570 γραμμάρια το λίτρο άρα για να βγουν 10 κιλά που το γράφουν και οι περισσότερες φιάλες με λευκούς ή μαύρους αριθμούς βάζουν 17 με 18 λίτρα. 5 λεπτά πριν, prefuse είπε Σε ενα μαγαζί της γειτονιάς πήγα μου έδωσαν μια φιάλη (σίγουρα όχι καινούργια) και με χρέωσαν 35ευρώ, αν θυμάμαι καλά μου είπαν οτι ειναι 20 λιτρη (και οτι όλες οι σόμπες τέτοιες παίρνουν γιατι ήθελα μικρότερη για ευκολία στην μεταφορά) και την ξαναγεμίζουν με 17ε. κάτι άλλο δεν γνωρίζω. Σόμπα είναι με ροδάκια ή από αυτές τις μικρές που βιδώνουν πάνω στη φιάλη;;;;;; Αν με την προηγούμενη δεν είχες πρόβλημα ενδεχομένως το μίγμα δεν είναι σωστό.Για κάνε το εξής μόλις την ανάψεις κλείσε σιγά σιγά το διακόπτη της φιάλης όχι τελείως απλά να στραγγαλίσεις την μεγάλη πίεση να δεις μήπως ανάψει. Το βιντεάκι που πόσταρα πιο πάνω για το άναμμα το είδες;;;;;; Την ανάβεις όπως δείχνω κρατώντας πατημένο το διακόπτη για 10-20 δευτερόλεπτα πριν τον αφήσεις;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, papoys1 είπε Όχι Γιάννη 10 κιλά βάζουν,το υγραέριο έχει ειδικό βάρος γύρω στα 570 γραμμάρια το λίτρο άρα για να βγουν 10 κιλά που το γράφουν και οι περισσότερες φιάλες με λευκούς ή μαύρους αριθμούς βάζουν 17 με 18 λίτρα. Σόμπα είναι με ροδάκια ή από αυτές τις μικρές που βιδώνουν πάνω στη φιάλη;;;;;; Αν με την προηγούμενη δεν είχες πρόβλημα ενδεχομένως το μίγμα δεν είναι σωστό.Για κάνε το εξής μόλις την ανάψεις κλείσε σιγά σιγά το διακόπτη της φιάλης όχι τελείως απλά να στραγγαλίσεις την μεγάλη πίεση να δεις μήπως ανάψει. Το βιντεάκι που πόσταρα πιο πάνω για το άναμμα το είδες;;;;;; Την ανάβεις όπως δείχνω κρατώντας πατημένο το διακόπτη για 10-20 δευτερόλεπτα πριν τον αφήσεις;;;;; αυτή ειναι https://www.skroutz.gr/s/10048011/Primo-NY-268-Κόκκινη.html δεν έχω πρόβλημα με το άναμα (μαλλον αλλου ήθελες να το γράψεις), βασικά δεν την χρησιμοποιώ καν εγώ... παντως άν έχετε να προτείνετε "καλύτερη" φιάλη (και υπάρχουν διαφορές απο την απλή που πήρα) παρακαλώ ενημερώστε με. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα