papoys1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, mindreader είπε Εχεις το 2024, την ιδια σομπα υγραεριου που ειχες και το 2018; Δεν είμαι σίγουρος φίλε . Από leroy αγοράζω συνήθως. Παλαιότερα τις κρατούσα πολλά χρόνια πλέον μόλις δω ότι το μεσαίο κεραμικό αρχίζει να μην καίει σωστά άλλαγμα. 1
tsiro7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπερα θα ηθελα τη γνωμη σας, να προτιμησω φιαλη προπανιου ή μιγμα ? Ευχαριστω.
papoys1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Καλησπερα θα ηθελα τη γνωμη σας, να προτιμησω φιαλη προπανιου ή μιγμα ? Ευχαριστω. Λένε ότι το προπάνιο κάνει καλύτερη καύση , αλλά για σόμπες μίγμα κάνουν όπως λένε με μεγαλύτερο ποσοστό προπανίου από όσο βάζουν για τα αυτοκίνητα. Προπάνιο σκέτο συνήθως χρησιμοποιείται από ψησταριές. Πάντα μίγμα έκαιγα και δεν έχω πρόβλημα.
stefa_1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Εχω μια σομπα Thermogatz, εχει τα χρονια της (καμια 4-5ετια?). Δουλευει μια χαρα ακομα, θερμαινει οπως παντα κανονικα απ οσο θυμαμαι, απλα το θεμα ειναι πως οι κεραμικες πλακες δεν ειναι πια τοσο φωτεινες μολις ζεσταθουν καλα, σε σχεση με περυσι ή προπερσι. (Φωτογραφιες εβαλα σε αλμπουμ στο ImgBB --> https://ibb.co/album/JRVSNr αν και δεν ειχε πολυ νοημα να βαλω, μιας και δεν μπορει να καταλαβει καποιος πολλα, γιατι ροζιζει στη φωογραφια ή εμφανιζεται πιο φωτεινο λογω μη φωτισμου στο περιβαλλον, αλλα ειμαι 95% σιγουρος οτι αλλες χρονιες ηταν ΠΟΛΥ πιο φωτεινη η κεραμικη πλακα. Φωτογραφιες με φως στο δωματιο επισης δεν βοηθαει, γιατι φαινεται σαν να ειναι σβηστη). Υποπτευομαι τον ρυθμιστη πιεσης. Καθαρισα με σπρευ πεπιεσμενου αερα τα παντα, συμφωνα με ενα βιντεο στο YT που δειχνει ενας πως καθαριζεται ο "πιλοτος" κτλ, ολοιδια ακριβως σομπα, απλα αλλη μαρκα. Καμια διαφορα μετα τον καθαρισμο. Να ρισκαρω μιας και δεν ειναι ακριβοι οι ρυθμιστες πιεσης, να παρω καινουργιο ? Θα κανει αιωνες να φτασει μεσα στις γιορτες. Η πεταμενα λεφτα γιατι η καθαυτο σομπα τα εφαγε πλεον τα ψωμακια της -> (πχ "πιλοτος" που τα χει παιξει οριστικα κτλ) ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα