cheaptech Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Καησπερα, αγόρασα μια σόμπα σε προσφορά απο γνωστό κατάστημα.Στην συσκευασία δεν περιελάμβανε το λάστιχο αλλα πήρα απο το ιδιο κατάστημα εξτρα. Σημερα αγορασα και την φιάλη και εκανα την σύνδεση αλλα η φλόγα κάτω ανάβει κανονικά ,διαρροή δεν έχει ,αλλά δεν πυρακτώνει μπροστα. Τι μπορει να φταιει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Έγινε σωστά η εγκατάσταση; Λάστιχο συν ρυθμιστής πίεσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Ελπίζω να έβαλες ρυθμιστή πίεσης ε; γιατι αλλιώς σε βλέπω στις ειδήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cheaptech Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 εχει γινει κανονικά η εγκατάσταση, φυσικά με ρυθμιστή. Λοιπόν την έβγαλα έξω και την άφησα να καίει μετα απο 20 - 25 λεπτά κοκκίνισαν και τα κεραμικά στοιχειά κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, cheaptech είπε Καησπερα, αγόρασα μια σόμπα σε προσφορά απο γνωστό κατάστημα.Στην συσκευασία δεν περιελάμβανε το λάστιχο αλλα πήρα απο το ιδιο κατάστημα εξτρα. Σημερα αγορασα και την φιάλη και εκανα την σύνδεση αλλα η φλόγα κάτω ανάβει κανονικά ,διαρροή δεν έχει ,αλλά δεν πυρακτώνει μπροστα. Τι μπορει να φταιει; Έτσι ανάβει φίλε. Στην αρχή βλέπεις τη μικρή φλόγα αλλά μετά από μισό με ένα λεπτό πυρακτώνει και η επιφάνεια η οποία ανάβει από την αρχή αλλά δεν φαίνεται.Από τη στιγμή που ανάψει η μικρή φλόγα είναι οκ. Την έχω χρόνια και έχω σωθεί.Πιστεύω η πιο φτηνή λύση θέρμανσης και με διαφορά από τη δεύτερη.Πες μας από που την πήρες και οι απατεώνες σου την έδωσαν χωρίς λάστιχο.Απαράδεκτοι εκτός και ήταν σε καμία κουφή προσφορά για αυτό το λόγο. Μία υπόδειξη.Στην αρχή θα κλείνεις τελείως το ρυθμιστή γυρνώντας τον δεξιόστροφα ώστε να ανάψει η μία εστία.Μόλις ζεσταθεί καλά μετά από 5-10 λεπτά άναψε και τις άλλες δύο,γιατί αν προσπαθήσεις από την αρχή να ανάψεις και τις τρεις θα φύγει άκαυφτο αέριο και θα μυρίζει.Έτσι δεν χρειάζεται να τη βγάλεις έξω ούτε να ανοίξεις παράθυρο γιατί δεν μυρίζει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, cheaptech είπε Καησπερα, αγόρασα μια σόμπα σε προσφορά απο γνωστό κατάστημα.Στην συσκευασία δεν περιελάμβανε το λάστιχο αλλα πήρα απο το ιδιο κατάστημα εξτρα. Σημερα αγορασα και την φιάλη και εκανα την σύνδεση αλλα η φλόγα κάτω ανάβει κανονικά ,διαρροή δεν έχει ,αλλά δεν πυρακτώνει μπροστα. Τι μπορει να φταιει; Μου εχουν πει απο μαγαζι με ηδη υγραεριου οταν μπλεδιζει η εστια δηλαδη δεν ειναι απολυτα κοκκινη εχει μεσα λαδι το υγραεριο και χανεις σε θερμιδες..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cheaptech Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, papoys1 είπε Έτσι ανάβει φίλε. Στην αρχή βλέπεις τη μικρή φλόγα αλλά μετά από μισό με ένα λεπτό πυρακτώνει και η επιφάνεια η οποία ανάβει από την αρχή αλλά δεν φαίνεται.Από τη στιγμή που ανάψει η μικρή φλόγα είναι οκ. Την έχω χρόνια και έχω σωθεί.Πιστεύω η πιο φτηνή λύση θέρμανσης και με διαφορά από τη δεύτερη.Πες μας από που την πήρες και οι απατεώνες σου την έδωσαν χωρίς λάστιχο.Απαράδεκτοι εκτός και ήταν σε καμία κουφή προσφορά για αυτό το λόγο. Μία υπόδειξη.Στην αρχή θα κλείνεις τελείως το ρυθμιστή γυρνώντας τον δεξιόστροφα ώστε να ανάψει η μία εστία.Μόλις ζεσταθεί καλά μετά από 5-10 λεπτά άναψε και τις άλλες δύο,γιατί αν προσπαθήσεις από την αρχή να ανάψεις και τις τρεις θα φύγει άκαυφτο αέριο και θα μυρίζει.Έτσι δεν χρειάζεται να τη βγάλεις έξω ούτε να ανοίξεις παράθυρο γιατί δεν μυρίζει. την αγορασα απο leroy αλλα ναι η τιμη μαζι με λαστιχο με ρυθμιστη ηταν 45€.Ανθρωπος που εχει επιχειρηση με φιαλες χρονια μου ειπε οτι λογο μεγαλης πιεσης επρεπε να καψει λιγο παραπανω μεχρι να κοκκινιση το στοιχειο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Στις 10/12/2018 στις 4:33 ΜΜ, papoys1 είπε Έτσι ανάβει φίλε. Στην αρχή βλέπεις τη μικρή φλόγα αλλά μετά από μισό με ένα λεπτό πυρακτώνει και η επιφάνεια η οποία ανάβει από την αρχή αλλά δεν φαίνεται.Από τη στιγμή που ανάψει η μικρή φλόγα είναι οκ. Την έχω χρόνια και έχω σωθεί.Πιστεύω η πιο φτηνή λύση θέρμανσης και με διαφορά από τη δεύτερη.Πες μας από που την πήρες και οι απατεώνες σου την έδωσαν χωρίς λάστιχο.Απαράδεκτοι εκτός και ήταν σε καμία κουφή προσφορά για αυτό το λόγο. Μία υπόδειξη.Στην αρχή θα κλείνεις τελείως το ρυθμιστή γυρνώντας τον δεξιόστροφα ώστε να ανάψει η μία εστία.Μόλις ζεσταθεί καλά μετά από 5-10 λεπτά άναψε και τις άλλες δύο,γιατί αν προσπαθήσεις από την αρχή να ανάψεις και τις τρεις θα φύγει άκαυφτο αέριο και θα μυρίζει.Έτσι δεν χρειάζεται να τη βγάλεις έξω ούτε να ανοίξεις παράθυρο γιατί δεν μυρίζει. Παππού Το κόλπο με το χέρι ξέχασες να του πεις 😛 Πάντως εάν πυρωσει η κάθε εστία ανάβουν εύκολα η διπλανές χωρίς βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Στις 11/12/2018 στις 8:47 ΠΜ, cheaptech είπε την αγορασα απο leroy αλλα ναι η τιμη μαζι με λαστιχο με ρυθμιστη ηταν 45€.Ανθρωπος που εχει επιχειρηση με φιαλες χρονια μου ειπε οτι λογο μεγαλης πιεσης επρεπε να καψει λιγο παραπανω μεχρι να κοκκινιση το στοιχειο Πολύ καλή επιλογή και σε πολύ καλή τιμή.Την είδα και λέω να χτυπήσω μία ακόμη για το εξοχικό.Φιάλες έχω κονομήσει 4-5 από φίλο οπότε δεν έχω πρόβλημα. Εγώ και ο αποπάνω μου είμαστε φαν.Ελπίζουμε να γίνεις και συ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sinikos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, christopher0016 είπε Παππού Το κόλπο με το χέρι ξέχασες να του πεις 😛 Προσπαθουσα για ωρα να καταλαβω τι λες και τωρα που το καταλαβα, εκλαψα.... που κανεις το χερι σαν βενταλια ωστε ο αερας να σπρωξει τη φλογα στην διπλα εστια λες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, sinikos είπε Προσπαθουσα για ωρα να καταλαβω τι λες και τωρα που το καταλαβα, εκλαψα.... που κανεις το χερι σαν βενταλια ωστε ο αερας να σπρωξει τη φλογα στην διπλα εστια λες; Ναι ακριβώς κόλπα του παππού! Που τα ξέρει ήδη ο νέος γιατί ειν Ωραίος 😛 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cheaptech Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Λοιπόν 3 μέρα λειτουργίας της εν λόγω και είμαι φουλ ικανοποιημένος. Είχα στο παρελθόν μια ποιο ακριβή η οποία μου έβγαλε διάφορα θέματα τότε και την πέταξα, όποτε με λες και ημι φαν ως τώρα. Ναι λοιπόν το κάνω και εγω το χέρι βεντάλια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Ελπίζω να το γνωρίζεις, οι σόμπες υγραερίου αφαιρουν οξυγόνο απο το δωμάτιο, θέλει αερισμό καθε τόσο και οχι αναμμένη νυχτα όταν κοιμάσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cheaptech Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ελπίζω να το γνωρίζεις, οι σόμπες υγραερίου αφαιρουν οξυγόνο απο το δωμάτιο, θέλει αερισμό καθε τόσο και οχι αναμμένη νυχτα όταν κοιμάσαι ο χωρος αεριζετε πλήρως και γενικα την σβήνω οταν κοιμάμαι μεσημερι η βραδυ. Την αγορασα για βοηθητική πηγη θέρμανσης, εχω κλιματιστικο αλλα τις τελευταίες ήμερες εγινε η κυρία πηγή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, cheaptech είπε Λοιπόν 3 μέρα λειτουργίας της εν λόγω και είμαι φουλ ικανοποιημένος. Είχα στο παρελθόν μια ποιο ακριβή η οποία μου έβγαλε διάφορα θέματα τότε και την πέταξα, όποτε με λες και ημι φαν ως τώρα. Ναι λοιπόν το κάνω και εγω το χέρι βεντάλια Αν βαλεις σομπα υγραεριου σε μικρο χωρο μυριζει και καποιες φορες εντονα.. Αν ειναι σε μεγαλο ειναι σε φυσιολογικα πλαισια.. Εσυ σε ποσα τ.μ την εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα