Anonymousx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Ενας φιλος θελει να βαλει VDSL Vodafone στο εξοχικο του στην Σαλαμινα (περιοχη Αμπελακια ) . Τωρα εχει Vodafone 24αρι και απο download εχει 15 εως 19 max. Θελει να το βαλει γιατι ειναι πολλα ατομα στο σπιτι και οταν το χρησημοποιουν ολοι μαζι σερνεται παρολο που εχει αρκετα καλη ταχυτητα για 24αρα γραμμη. Η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει τροπος να δει αν θα λειτουργει το VDSL και αν σε περιπτωση που κανει συμβολαιο και δεν πιανει ικανοποιητικη ταχυτητα αν μπορει να το ακυρωσει. ( εχει μπει στο site της Vodafone και βγαζει οτι υπαρχει διαθειμοτητα στην περιοχη του για VDSL )
Doubt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 VDSL σε εξοχικό ε; Αν υπάρχει η ανάγκη, γιατι όχι; Δε νομίζω πως χρειάζεται να ανησυχεί για την ταχύτητα, 45αρι θα πιάνει σίγουρα. Οι καμπίνες στην περιοχή είναι ΟΤΕ; 1
Anonymousx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Doubt είπε VDSL σε εξοχικό ε; Αν υπάρχει η ανάγκη, γιατι όχι; Δε νομίζω πως χρειάζεται να ανησυχεί για την ταχύτητα, 45αρι θα πιάνει σίγουρα. Οι καμπίνες στην περιοχή είναι ΟΤΕ; Ναι υπαρχει η αναγκη και γιατι βρισκεται πολυ συχνα εκει και λογο της δουλειας του. Δεν ειμαι σιγουρος τι εννοεις για της καμπινες ξερω οτι το κεντρο του ΟΤΕ εινα αρκετα κοντα του 1- 1,5 χλμ περιπου Μιλησε και με την Vodafone και του ειπαν οτι το VDSL θα ειναι διαθεσιμο στην περιοχη του σε 2 μηνες απο τωρα. Γνωριζεις αν σε περιπτωση που κανει συμβολαιο και δεν πιανει ικανοποιητικη ταχυτητα αν μπορει να το ακυρωσει? Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από Anonymousx
Doubt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Anonymousx είπε Ναι υπαρχει η αναγκη και γιατι βρισκεται πολυ συχνα εκει και λογο της δουλειας του. Δεν ειμαι σιγουρος τι εννοεις για της καμπινες ξερω οτι το κεντρο του ΟΤΕ εινα αρκετα κοντα του 1- 1,5 χλμ περιπου Μιλησε και με την Vodafone και του ειπαν οτι το VDSL θα ειναι διαθεσιμο στην περιοχη του σε 2 μηνες απο τωρα. Γνωριζεις αν σε περιπτωση που κανει συμβολαιο και δεν πιανει ικανοποιητικη ταχυτητα αν μπορει να το ακυρωσει? 1-1,5 χιλιόμετρο δεν θεωρείται κοντά. Για την ακύρωση που λες δεν το γνωρίζω. Περίμενε πρώτα να γίνει διαθέσιμο και βλέπουμε.
Anonymousx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Doubt είπε 1-1,5 χιλιόμετρο δεν θεωρείται κοντά. Για την ακύρωση που λες δεν το γνωρίζω. Περίμενε πρώτα να γίνει διαθέσιμο και βλέπουμε. Μιλαω για το κτηριο του ΟΤΕ αν εννοεις ενα θαλαμο για της γραμμες ειναι παρα που κοντα του 100 μετρα.
Doubt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Anonymousx είπε ενα θαλαμο για της γραμμες ειναι παρα που κοντα του 100 μετρα Αυτό είναι η καμπίνα για το VDSL. Τι εταιρεία γράφει πάνω; ΟΤΕ, WIND?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα