Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλά και σχετικά αθόρυβα.

Ποιοτικά και με ομορφο A-RGB 

Εκ των κορυφαίων στα 120mm - rgb fan. 

Τωρα κατα πόσο αξίζει,σχετικό είναι. Αν θες οπωσδήποτε 3 rgb fans με conroller θα μείνεις ικανοποιημένος με αυτά.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια αγορασα το ιδιο κιτ ειναι οντως πανεμορφα και αθορυβα αλλα δεν μου συγχρονιζονται με το aura και ναι εχω συνδεσει το 5v στην μητρικη και το κορ μποξ εννοειται.Αν καποιος το δει και ενδιαφερθει ας με βοηθησει ευχαριστω 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/1/2021 στις 1:19 ΠΜ, Panloween είπε

Καλησπερα παιδια αγορασα το ιδιο κιτ ειναι οντως πανεμορφα και αθορυβα αλλα δεν μου συγχρονιζονται με το aura και ναι εχω συνδεσει το 5v στην μητρικη και το κορ μποξ εννοειται.Αν καποιος το δει και ενδιαφερθει ας με βοηθησει ευχαριστω 

Το ιδιο ακριβως προβλημα και με το pc της γυναικας μου,τα εχω βαλει επανω,τα συνδεσα στο argb της gigabyte αλλα τιποτα,οι λεντοταινιες της cougar συγχρονιζουν κανονικα χωρις προβλημα.

Δημοσ.

Φίλε μου ήταν το πιο γελοίο θέμα τελικά πατάς το power button στο κοντρολερ 2 φορές και συγχρονιζονται με την μητρική, έχει 2 λειτουργίες δλδ μια όπου επιλέγεις τα χρώματα από το κοντρολερ(πάτα το κουμπί 1 φορά) και η 2η από την μητρική (πάτα το κουμπί 2 φορές) ελπίζω να σε βοήθησα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...