Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εδώ αν κάποιος αλλάξει γνώμη... Από ότι διάβασα πιο πίσω, έχει παίξει ξανά σε τέτοια τιμή πέρυσι. Ελπίζω να βγει ξανά σε αντίστοιχη προσφορά χωρίς κάποιο Fifa βέβαια...

Επεξ/σία από katsikoula
  • Απαντ. 330
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, asemnos είπε

Τυχεροι οσοι προλαβατε! Εγω μεχρι να το σκεφτω στον πρωινο καφε, μετα επιασα δουλεια και ειχε καρατε σημερα και δεν το προλαβα.

αν παίζεις ΦΙΦΑ το έχει ακόμα στα 339+μεταφορικά

(αλλά επειδή έχω χασει λίγο την μπαλα, τσέκαρε αν είναι όντως το 72xx)

Επεξ/σία από zeroiner
Δημοσ.
2 ώρες πριν, saxos55 είπε

Η τιμή του χωρίς ΦΠΑ είναι 283,32€.

Γαλλικό ΦΠΑ +20%: 339,99€

Ελληνικό ΦΠΑ +24%: 351,32€

Το amazon χρεώνει ΦΠΑ ανάλογα με τη χώρα παράδοσης.

Αρχηγός. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με αγορά από Amazon οπότε δεν σκέφτηκαν το παραπάνω ενδεχόμενο. Ευχαριστώ πολύ.

Κατάφερα και το εντόπισα μόνο του σε κάποιο refresh και τελικά έριξα παραγγελία 16:12. Στις 16:55 μου ήρθε και mail αναφορικά με την πιθανή ημερομηνία άφιξης (19 Δεκεμβρίου).

Μια μικρή ερώτηση μόνο: έβαλα τρόπο πληρωμής την Mastercard της Εθνικής. Ξέρει κανείς πότε περίπου γίνεται η αφαίρεση του ποσού? Νόμιζα ότι γίνεται άμεσα με την παραγγελία, έστω και λογιστικά, αλλά ακόμα φαίνεται σαν να μην έχω ψωνίσει.

• Moderators
Δημοσ.

Οταν θα αρχισει να ετοιμαζεται το πακετο σου θα γινει η δεσμευση του ποσου. Απο σημερα μεχρι σε 5-6 μερες το πολυ.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπε και ένα άλλο παιδί με refresh παίζει να ξανά βγουν κάποια κομμάτια από αυτά τα οποία ακυρώθηκαν. Όποτε αν κάποιος έχει όρεξη και το θέλει δεν χάνει κάτι να το κοιτάζει. 

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Οταν θα αρχισει να ετοιμαζεται το πακετο σου θα γινει η δεσμευση του ποσου. Απο σημερα μεχρι σε 5-6 μερες το πολυ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Νόμιζα ότι είναι σαν το ebay που σου τα τσιμπάει με τη μία. Υπόχρεος.

Δημοσ.

Εγώ χτύπησα ένα με τα πολλά refresh με άφησε για παραγγελία αλλά λέει καινούρια παραλαβή 22 Δεκεμβρίου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eίναι απίστευτο αυτό που συνέβη αλλά δοκίμασα πρίν λίγο με τον λογαριασμό της γυναίκας και κατάφερα να το ξαναπαραγγείλω και μάλιστα μου πέρασε και το εκπτωτικό κουπόνι -10 ευρώ.

Στο δικό μου account που έχω περισσότερες παραγγελίες δεν πέρναγε το κουπόνι το μεσημέρι που το παρήγγειλα. Με το 3% επιστροφή της κάρτας μου θα μου βγει στα 307 ευρώ τελική (316,41-9,49 επιστροφή). ;) 

Φοβερό deal! 

Moυ δίνει πλέον ημερομηνίες παράδοσης 2-3 Ιανουαρίου (που πιθανόν και αυτές να αλλάξουν) αλλά δεν με χαλάει μιας και έχω το απλό ps4 να κάνω την δουλειά μου. No worries λοιπόν. 

Δοκιμάστε λοιπόν όσοι έχετε δεύτερο account στο amazon αν σας περνάει το κουπόνι. Προφανώς είναι για λογαριασμούς που έχουν καιρό να κινηθούν. ;) 

ps4 .jpg

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 2
Δημοσ.

Αυτό με το fifa 19 είναι η έκδοση 7116b η δεύτερη κατά σειρά κυκλοφορία. Σε σχέση με το πρώτο αρκετά ποιο αθόρυβο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Eίναι απίστευτο αυτό που συνέβη αλλά δοκίμασα πρίν λίγο με τον λογαριασμό της γυναίκας και κατάφερα να το ξαναπαραγγείλω και μάλιστα μου πέρασε και το εκπτωτικό κουπόνι -10 ευρώ.

Στο δικό μου account που έχω περισσότερες παραγγελίες δεν πέρναγε το κουπόνι το μεσημέρι που το παρήγγειλα. Με το 3% επιστροφή της κάρτας μου θα μου βγει στα 307 ευρώ τελική (316,41-9,49 επιστροφή). ;) 

Φοβερό deal! 

Moυ δίνει πλέον ημερομηνίες παράδοσης 2-3 Ιανουαρίου (που πιθανόν και αυτές να αλλάξουν) αλλά δεν με χαλάει μιας και έχω το απλό ps4 να κάνω την δουλειά μου. No worries λοιπόν. 

Δοκιμάστε λοιπόν όσοι έχετε δεύτερο account στο amazon αν σας περνάει το κουπόνι. Προφανώς είναι για λογαριασμούς που έχουν καιρό να κινηθούν. ;) 

ps4 .jpg

Εχεις ξεστοκαρει ολη την γαλλια αδερφε

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Με το 3% επιστροφή της κάρτας μου

Θα μπορούσες να αναφέρεις ποια κάρτα παρέχει αυτή τη δυνατότητα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 😃

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dim_plo είπε

Θα μπορούσες να αναφέρεις ποια κάρτα παρέχει αυτή τη δυνατότητα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 😃

Πιστωτική Πειραιώς των Ενόπλων Δυνάμεων.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...