Prof_Chaos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Eliaskat είπε τρεχω τραπεζζαααααααααα Και ΑΤΜ με αυτόματη κατάθεση σου κάνει μην περιμένεις άδικα τράπεζα.. 1
Camal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Eliaskat είπε τρεχω τραπεζζαααααααααα Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις τι υπόλοιπο έχεις στην κάρτα σου. Δεν χρειάζεται να τρέχεις.
lionheart75 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Δεν θα δικαιωθείς, έτσι την έπαθα με το mudmaster μου.την ακύρωσε ο πωλητής και άλλαξε η τιμή παρά το ότι δεσμεύτηκαν τα χρήματα. Ίσως αν ο πωλητής είναι το ίδιο το Amazon να είναι και διαφορετική η αντιμετώπιση. Όπως και να χει μπράβο που το ανέφερες να το γνωρίζουμε. Πάντα να τσεκάρετε τις παραγγελίες σας σε τακτικά χρονικά διαστήματα ιδιαίτερα όταν πρόκειται για πολύ καλές προσφορές. 3 λεπτά πριν, Camal είπε Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις τι υπόλοιπο έχεις στην κάρτα σου. Δεν χρειάζεται να τρέχεις. Για αυτό υπάρχει και το web banking. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από lionheart75
paparockas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, YesYouAre είπε Παιδια πως βαζουμε Αγγλικη γλωσσα? Δεν εχει αγγλικα το γαλλικο, κανεις μεταφραση με τον browser ή κανεις τα βηματα στο γερμανικο στα αγγλικα και ακριβως τα ιδια μετα στο γαλλικο, μετα απο 5 παραγγελιες θα το μαθεις παπαγαλια δεν θα χρειαζεσαι τιποτα 1
hayate13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, paparockas said: Δεν εχει αγγλικα το γαλλικο, κανεις μεταφραση με τον browser ή κανεις τα βηματα στο γερμανικο στα αγγλικα και ακριβως τα ιδια μετα στο γαλλικο, μετα απο 5 παραγγελιες θα το μαθεις παπαγαλια δεν θα χρειαζεσαι τιποτα ωραιος ευχαριστουμε Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από hayate13
paparockas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, hayate13 είπε ωραιος ευχαριστουμε Σταματας στην οθονη που δειχνει το συνολικο ποσο και λεει buy now
Eliaskat Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν ειχα ολο το ποσο στην καρτα εβαλα και ξαναεδωσα την παραγγελια... για να δουμε τωρα, θα τρελαθω μου την ακυρωνει παλι! Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από Eliaskat
ison Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, qwerty99 είπε Σε προηγούμενο thread, το μέλος Therion13 έγγραφε το εξής: www.insomnia.gr/forums/topic/691858-ps4-pro-red-dead-redemption-2-359%E2%82%AC-mediamarkt/?tab=comments#comment-56836058 Για την προσφορά του MediaMarkt: Να ενημερώσω ότι είναι το καινούριο PlayStation 4 pro με το καινούριο σύστημα ψύξης που είναι πιο αθόρυβο. Όποιος θέλει ας το ψάξει. Που αυτό προς το παρόν το δίνουν μονο με το red redemption 2 προς το παρόν και μετα θα αντικαταστήσουν και ολα τα αλλα ps4 pro Αυτό εδώ του AMAZON είναι το ίδιο, χειρότερο ή καλύτερο σε σχέση με το θόρυβο ? Το ιδιο μοντελο ειναι και στο Bundle Και στο amazon (μαλλον πιο ακριβες ειναι το ιδιο revision)
YesYouAre Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 για το νεο ομως λενε οτι εχει και coil whine,δε ξερω ποιο ειναι καλυτερο. σε τετοια τιμη μη το ψυρριζουμε θα ελεγα
vrwmiaris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Ίσως αν ο πωλητής είναι το ίδιο το Amazon να είναι και διαφορετική η αντιμετώπιση. Όπως και να χει μπράβο που το ανέφερες να το γνωρίζουμε. Πάντα να τσεκάρετε τις παραγγελίες σας σε τακτικά χρονικά διαστήματα ιδιαίτερα όταν πρόκειται για πολύ καλές προσφορές. Για αυτό υπάρχει και το web banking. Το θέμα είναι ότι για να πάρεις πίσω τα χρήματα άμεσα πρέπει να δώσεις τον 6 ψηφίο κωδικό στη τράπεζα σου, γιατί αλλιώς θέλει τουλάχιστον 7 μέρες να τα πάρεις πίσω ακόμη και αν πατήσει ακύρωση παραγγελίας ο πωλητής 1
lionheart75 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Το θέμα είναι ότι για να πάρεις πίσω τα χρήματα άμεσα πρέπει να δώσεις τον 6 ψηφίο κωδικό στη τράπεζα σου, γιατί αλλιώς θέλει τουλάχιστον 7 μέρες να τα πάρεις πίσω ακόμη και αν πατήσει ακύρωση παραγγελίας ο πωλητής Παραλαβή με τον καινούργιο χρόνο, τώρα μου γράφει: Delivery expected between Jan 2, 2019 and Jan 3, 2019 Οk, δεν μας χαλάει ιδιαίτερα πάντως, τουλάχιστον όχι εμένα. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από lionheart75
vrwmiaris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Παραλαβή με τον καινούργιο χρόνο, τώρα μου γράφει: Delivery expected between Jan 2, 2019 and Jan 3, 2019 Οk, δεν μας χαλάει ιδιαίτερα πάντως, τουλάχιστον όχι εμένα. Βρε Για άλλο λόγο το έγραψα, εάν υπάρξει ακύρωση δεν παίρνεις χρήματα πίσω όπως με το PayPal
Eliaskat Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μιλαγα με την εξυπηρετηση πελατων , αυτο μου απαντησε according to my research, the order has been canceled for a rebound promotion problem And the order is canceled automatically ειπε οτι θα το δει και θα μου απαντησει αυριο .... για τσεκαρετε τις παραγγελιες σας λετε να παιζει ρολο που εβαλα την γρηγορη παράδοση ? Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από Eliaskat 1
lionheart75 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, vrwmiaris είπε Βρε Για άλλο λόγο το έγραψα, εάν υπάρξει ακύρωση δεν παίρνεις χρήματα πίσω όπως με το PayPal Ναι βρε το κατάλαβα. Το delivery date το έβαλα για να ενημερώσω το νήμα σχετικά με την δική μου παραγγελία. Βέβαια είναι πολύ πιθανό αυτό αλλάξει και να έρθει νωρίτερα καθώς και στο xbox one x αρχικά πήγαινε για μετά τις 12/12 λόγω εξαντλήσεως αλλά τελικά σε 2 μέρες είχαν απόθεμα και πλέον παραλαμβάνω καλώς εχόντων των πραγμάτων την Πέμπτη 13/12. 1 λεπτό πριν, Eliaskat είπε μιλαγα με την εξυπηρετηση πελατων , αυτο μου απαντησε according to my research, the order has been canceled for a rebound promotion problem And the order is canceled automatically ειπε οτι θα το δει και θα μου απαντησει αυριο .... για τσεκαρετε τις παραγγελιες σας Προφανώς έχει πάρει φωτιά το σύστημα από παραγγελίες πανευρωπαϊκά. Λογικό μεν - άσχημο σε όποιον συμβαίνει δε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις