ison Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, vasskar είπε Οντως εχεις πληροφόρηση? Χλωμό το κόβω τοσο χαμηλά, θα ειναι πολυ καλη περιπτωση αρκει να ειναι το G.. Αν ειναι το Bundle του RDR Και οχι ξεχωριστα το game+ κονσολα ...τοτε σιγουρα ειναι το νεο μοντελο γιατι απο αυτο το Bundle αρχισε η διανομη του. 3 ώρες πριν, paparockas είπε Δεν ξερω κατα ποσο μπαινει σε ελληνικους λογαριασμους η καρτα, η sony εχει τα region κλειδωματα στα παιχνιδια, δεν ειναι τοσο χυμα οσο στο xbox Εχω την εντυπωση οτι εφοσον ειναι σε ΕΥΡΩ δεν υπαρχει θεμα.
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Βασικά υπάρχει αγωγή της ευρωπαϊκής επιτροπής για τα κλειδώματα region σε digital που πήγε να επιβάλει άλλο σε Uk , Germany , κτλ . ελπίζω να τους σκίσουν και για το non refund και ειδικά και την νιντεντο
forgotten Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 και τελικως δεν στελει πλεον κυπρο η αμαζον , αμα στειλανε πακετα αξιας untracked τους φταιει ο τελικος καταναλωτης και οχι το αθλιο shipment που αμα δουν τι εστει asendia και royal mail σε αναφορες θα εβλεπαν οτι βριθει απο χαμενες ,κλεμμενες παραγγελιες...
Son^Goku Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, forgotten είπε και τελικως δεν στελει πλεον κυπρο η αμαζον , αμα στειλανε πακετα αξιας untracked τους φταιει ο τελικος καταναλωτης και οχι το αθλιο shipment που αμα δουν τι εστει asendia και royal mail σε αναφορες θα εβλεπαν οτι βριθει απο χαμενες ,κλεμμενες παραγγελιες... Από πότε; Γιατί πριν 2 βδομάδες μια χαρά παρέλαβα από αμαζον. Όχι το πς, γενικά. Αλλά πλέον έρχονται με dhl. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από Son^Goku
CyberMarco Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα παιδιά, σορυ για το οφ τοπικ. Εχω βρει το ps4 slim 1tb + the last of us, uncharted 4 και ratchet στα 250€, ενώ το ps4 pro στα 300€ από Ιταλία. Δεν έχω 4k tv και ούτε με κόβω να παίρνω στα επόμενα 5 χρόνια. Αξίζει η διαφορά για το pro; θέλω να πάρω το ps4 τώρα γιατί βγαίνει το kingdom hearts 3 και θέλω να καω. BTW έχω και gaming pc οπότε η κονσόλα θα είναι μόνο για exclusives και ελπίζω για νέο jailbreak σύντομα με αυτά π ακούγονται. Ευχαριστώ
forgotten Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Son^Goku είπε Από πότε; Γιατί πριν 2 βδομάδες μια χαρά παρέλαβα από αμαζον. Όχι το πς, γενικά. Αλλά πλέον έρχονται με dhl. δοκιμασε να αγορασεις το ps4 pro ,καθως και λαπτοπ κινητα και θα ανακαυλψεις οτι δεν ερχεται.
ShadowSora94 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, CyberMarco said: Καλημέρα παιδιά, σορυ για το οφ τοπικ. Εχω βρει το ps4 slim 1tb + the last of us, uncharted 4 και ratchet στα 250€, ενώ το ps4 pro στα 300€ από Ιταλία. Δεν έχω 4k tv και ούτε με κόβω να παίρνω στα επόμενα 5 χρόνια. Αξίζει η διαφορά για το pro; θέλω να πάρω το ps4 τώρα γιατί βγαίνει το kingdom hearts 3 και θέλω να καω. BTW έχω και gaming pc οπότε η κονσόλα θα είναι μόνο για exclusives και ελπίζω για νέο jailbreak σύντομα με αυτά π ακούγονται. Ευχαριστώ Και εγώ για το ΚΗ3 θα τα σκάσω(βλέπε avatar), περίμενε μέχρι αύριο, φαίνεται ότι ίσως έχουμε στα 349 το pro με το RDR2. Προτείνω να πάρεις το PRO και ας είσαι σε FHD ανάλυση γιατί κάνεις supersampling και ίσως η μετάβαση από το PC να σου κακοφανεί στο απλό PS4.
katman2000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, CyberMarco είπε Καλημέρα παιδιά, σορυ για το οφ τοπικ. Εχω βρει το ps4 slim 1tb + the last of us, uncharted 4 και ratchet στα 250€, ενώ το ps4 pro στα 300€ από Ιταλία. Δεν έχω 4k tv και ούτε με κόβω να παίρνω στα επόμενα 5 χρόνια. Αξίζει η διαφορά για το pro; θέλω να πάρω το ps4 τώρα γιατί βγαίνει το kingdom hearts 3 και θέλω να καω. BTW έχω και gaming pc οπότε η κονσόλα θα είναι μόνο για exclusives και ελπίζω για νέο jailbreak σύντομα με αυτά π ακούγονται. Ευχαριστώ επιδει δουλευω και τα 2 σε 1080 διαφορες στα γραφικα μην περιμενεις να δεις εκτος αν εισαι με μεγενθυντκο φακο στην τιβι, αν θες να παιξεις καποιους(λιγους) τιτλους σε 60fps πηγαινε σε προ αλλιως πσ4 απλο
dekulinkgr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, CyberMarco είπε Καλημέρα παιδιά, σορυ για το οφ τοπικ. Εχω βρει το ps4 slim 1tb + the last of us, uncharted 4 και ratchet στα 250€, ενώ το ps4 pro στα 300€ από Ιταλία. Δεν έχω 4k tv και ούτε με κόβω να παίρνω στα επόμενα 5 χρόνια. Αξίζει η διαφορά για το pro; θέλω να πάρω το ps4 τώρα γιατί βγαίνει το kingdom hearts 3 και θέλω να καω. BTW έχω και gaming pc οπότε η κονσόλα θα είναι μόνο για exclusives και ελπίζω για νέο jailbreak σύντομα με αυτά π ακούγονται. Ευχαριστώ Το slim που το βρηκες τοσο???
rovgio Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Παιδια απο αυριο θα μπουν οι προσφορες για τις γιορτες απο τη sony σε ολες τις μεγαλες αλυσιδες. Μην μπλεξετε με εξωτερικο. Θα υπαρχει στα 349 ευρω το ps4 pro με το rdr2 και 200 ευρω το ps4 slim το 500gb και στα 259 ευρω το ps4 slim 1tb με 2 χειριστηρια. Aπο 22 εως 31Δεκεμβρη θα ισχυουν. 1
paparockas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, rovgio είπε Παιδια απο αυριο θα μπουν οι προσφορες για τις γιορτες απο τη sony σε ολες τις μεγαλες αλυσιδες. Μην μπλεξετε με εξωτερικο. Θα υπαρχει στα 349 ευρω το ps4 pro με το rdr2 και 200 ευρω το ps4 slim το 500gb και στα 259 ευρω το ps4 slim 1tb με 2 χειριστηρια. Aπο 22 εως 31Δεκεμβρη θα ισχυουν. Οταν πωλητης ειναι το amazon δεν το λες και μπλεξιμο
georget35 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Αν είχατε PS4 το κανονικό και Xbox One X θα αγοράζετε το Pro? Η να περιμένω το PS5?
rovgio Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, paparockas είπε Οταν πωλητης ειναι το amazon δεν το λες και μπλεξιμο Για τον χρονο αναμονης το ειπα. Εννοειται πως σαν την amazon κανενας.
georget35 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Στις 20/12/2018 στις 6:32 ΜΜ, forgotten είπε και τελικως δεν στελει πλεον κυπρο η αμαζον , αμα στειλανε πακετα αξιας untracked τους φταιει ο τελικος καταναλωτης και οχι το αθλιο shipment που αμα δουν τι εστει asendia και royal mail σε αναφορες θα εβλεπαν οτι βριθει απο χαμενες ,κλεμμενες παραγγελιες... Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με την Κύπρο. Εγώ περιμένω αρκετά από Γερμανία - Αγγλία εδώ και ένα μηνα. Από ότι μαθαίνω δεν υπάρχουν αρκετά αεροπλάνα για να τα μεταφέρουν και τα στέλνουν με πλοίο. Αν συνεχιστεί έτσι κατάσταση βλέπω την Amazon και άλλους να σταματήσουν να στέλνουν Κύπρο.
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να μη ''χάνετε'' τα πακέτα συνεχώς να στέλνουν .Εκτός αν είναι καμπάνια κάθε κύπριος να έχει κονομησει 2η tv τσάμπα από αμαζον Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις