Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, gust είπε

Δεν ξαναμπαίνω Insomnia...…...

🤩

Και εγώ έτσι λέω αλλά πού... :P  

675 ευρώ τελική για τις δύο κονσόλες (xbox one X και ps4 pro) με την επιστροφή 3% που έχω στην κάρτα μου αλλά χαλάλι νομίζω μιας και οι τιμές τους είναι χώμα. :)  

• Απαντ. 330
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Και εγώ έτσι λέω αλλά πού... :P  

675 ευρώ τελική για τις δύο κονσόλες (xbox one X και ps4 pro) με την επιστροφή 3% που έχω στην κάρτα μου αλλά χαλάλι νομίζω μιας και οι τιμές τους είναι χώμα. :)   

μια από τα ίδια και εγώ πρόσφατα τσίμπησα το xbox one x.

H πλάκα είναι ότι ήδη είχα χβοχOne και απλό ps4...….αν με χωρίσει η γυναίκα θα σας ζητήσω τα ρέστα....

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, gust είπε

μια από τα ίδια και εγώ πρόσφατα τσίμπησα το xbox one x.

H πλάκα είναι ότι ήδη είχα χβοχOne και απλό ps4...….αν με χωρίσει η γυναίκα θα σας ζητήσω τα ρέστα....

χαχαχα ακριβώς στα ίδια. :D 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Camal είπε

Ο τίτλος για το PS4 μαζί με το Fifa 19 λέει PS4 Pro 1 TB G Black + FIFA 19 - Standard Edition + PS Plus Voucher 14 Days

Άρα το G Chassis δεν είναι; Η καταχώρηση του προιόντος έγινε τέλη Νοέμβρη άρα μπορεί να είναι από καινούρια παραλαβή.

Επίσης είναι και διαθέσιμο.

Edit: Δεν κρατήθηκα και το πήρα. 17/12 λέει θα το έχω :)

Καλορίζικο! Απλά να σε ενημερώσω ότι σε ξένα fora αναφέρουν πως το G-Chassis έρχεται σε bundle μόνο με το RDR2 και όχι με FIFA/COD κλπ. Δεν είμαι σίγουρος απλά στο λέω για να προλάβεις αν θέλεις να αλλάξεις όσο είναι σε προσφορά και το απλό.

1 λεπτό πριν, Eliaskat είπε

ρε παιδες μου ακυρωνει την παραγγελια .... εσεις το τσεκαρατε?

Προς το παρόν δε βλέπω ακύρωση και έκανα μετά από εσένα παραγγελία.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Eliaskat είπε

τι να πω το ξαναεβαλα , τα λεφτα τα τραβανε πριν την αποστολη σωστα ?

παιδια μετα απο 2 λεπτα μου την ακυρωνει!!!

Οχι μόλις γίνει η αποστολή τραβάνε τα χρήματα. Εως τότε γίνεται δέσμευση και μπορείς να ακυρώσεις ανα πάσα στιγμή.

Προσοχη η αποδέσμευση εχει να κάνει με την τράπεζα και μπορεί να πάρει έως και 30 ημέρες . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, thephotoshoped είπε

Καλορίζικο! Απλά να σε ενημερώσω ότι σε ξένα fora αναφέρουν πως το G-Chassis έρχεται σε bundle μόνο με το RDR2 και όχι με FIFA/COD κλπ. Δεν είμαι σίγουρος απλά στο λέω για να προλάβεις αν θέλεις να αλλάξεις όσο είναι σε προσφορά και το απλό.

Το ξέρω, αυτό έχω διαβάσει κι εγώ απλά στον τίτλο λέει ξεκάθαρα G Black ενώ αν επιλέξεις με το COD λέει B Black. Επίσης πολλές φορές το Amazon φτιάχνει δικά του bundles. Δηλαδή μπορεί να στείλει σκέτη κονσόλα και χωριστά το Fifa ή όποιο άλλο παιχνίδι είναι στην προσφορά.

Επεξ/σία από Camal
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Eliaskat είπε

Μου έχει συμβεί και εμένα μια φορά στο παρελθόν όπου και βρήκα μια παραγγελία στις ακυρωμένες χωρίς κάποια ενημέρωση πρίν. Ποτέ δεν καταλάβα τον λόγο μιας και ακόμα και αν δεν έχεις το επαρκές αντίτιμο στην κάρτα δεν σου ακυρώνει αλλά σε ενημερώνει δίνοντάς σου κάποιες μέρες διορία. Μάλλον λάθος του συστήματος παρά κάτι άλλο πιστεύω. Αφού δεν άλλαξε η τιμή και την ξαναέριξες όλα καλά. :) 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Eliaskat είπε

παιδια μετα απο 2 λεπτα μου την ακυρωνει!!!

Μήπως δεν έχεις υπόλοιπο στην κάρτα; Τι σου λέει το ακυρωτικό;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lionheart75 είπε

Μου έχει συμβεί και εμένα μια φορά στο παρελθόν όπου και βρήκα μια παραγγελία στις ακυρωμένες χωρίς κάποια ενημέρωση πρίν. Ποτέ δεν καταλάβα τον λόγο μιας και ακόμα και αν δεν έχεις το επαρκές αντίτιμο στην κάρτα δεν σου ακυρώνει αλλά σε ενημερώνει δίνοντάς σου κάποιες μέρες διορία. Μάλλον λάθος του συστήματος παρά κάτι άλλο πιστεύω. Αφού δεν άλλαξε η τιμή και την ξαναέριξες όλα καλά. :) 

κι εγω αυτο γνώριζα. Οτι κάνει 2 προσπάθειες εαν δεν εχεις το ποσό. Δεν νομίζω οτι η ακύρωση του εχει να κάνει με το υπόλοιπο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε

κι εγω αυτο γνώριζα. Οτι κάνει 2 προσπάθειες εαν δεν εχεις το ποσό. Δεν νομίζω οτι η ακύρωση του εχει να κάνει με το υπόλοιπο.

Nαι επειδή μου έχει συμβεί και μένα κάποιο λάθος του συστήματος είναι μάλλον. Φαντάσου να ρίξεις παραγγελία σε κάτι, να σου ακυρωθεί χωρίς λόγο και μετά να αλλάξει η τιμή.

Θα πρέπει να αρχίσεις claim στο chat όπου λογικά θα δικαιωθείς αλλά θα θέλει τρέξιμο. Και εμένα τότε ευτυχώς, επειδή πάντα τσεκάρω τις παραγγελίες μου, το πήρα χαμπάρι και πρόλαβα και την ξαναέκανα. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε

Nαι επειδή μου έχει συμβεί και μένα κάποιο λάθος του συστήματος είναι μάλλον. Φαντάσου να ρίξεις παραγγελία σε κάτι, να σου ακυρωθεί χωρίς λόγο και μετά να αλλάξει η τιμή.

Θα πρέπει να αρχίσεις claim στο clat όπου λογικά θα δικαιωθείς αλλά θα θέλει τρέξιμο. Και εμένα τότε ευτυχώς, επειδή πάντα τσεκάρω τις παραγγελίες μου, το πήρα χαμπάρι και πρόλαβα και την ξαναέκανα. :) 

Δεν θα δικαιωθείς, έτσι την έπαθα με το  mudmaster μου.την ακύρωσε ο πωλητής και άλλαξε η τιμή παρά το ότι δεσμεύτηκαν τα χρήματα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...