Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια το Αμαζον μου παγωσε την αποστολη κ μου κλειδωσε τον λογαριασμο. Ζηταει να τους στειλω ενα billing statement. Τους εστειλα ενα χαρτι απο αυτο που στελνει η τραπεζα καθε μηνα για την πιστωτικη καρτα αλλα δεν το δεχονται. Δεν μπορω να βρω τροπο να επικοινωνησω, εχει κανεις καμια ιδεα για το τι σκ@τα να κανω?

• Απαντ. 330
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αξίζει να φύγει παραγγελία τώρα ή να περιμένω για χριστουγεννιάτικες προσφορές από Public,Πλαίσιο, μπας και πέσει καμία παρόμοια να μην περιμένω  τη μεταφορα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Κοίτα να δεις κάτι ξενερώματα. Πάμε στο καλύτερο με μεγάλη προσμονή και ενθουσιασμό και τσουπ σκάει η φάπα. 

Άμα δεν έκανες ακόμα update τη γλίτωσες ( πες ότι δεν το άφησες μόνο του με auto-updates on ε ; :P)

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Κοίτα να δεις κάτι ξενερώματα. Πάμε στο καλύτερο με μεγάλη προσμονή και ενθουσιασμό και τσουπ σκάει η φάπα. 

Δεν ειναι hardware θεμα αποτι λενε γιατι εκαναν μερικοι 3 και 4 αλλαγες με καινουργιο και ολα βγαζουν το ιδιο θεμα, firmware θα ειναι αλλα σκαει ασχημα επειδη ειναι σφραγισμενο αν το ειχα κανα χρονο δεν θα μου την καρφωνε τοσο πολυ στο μυαλο, μην ασχοληθεις με service τσαμπα χρονο θα χαλασεις και χωρις κονσολα θα εισαι περιμενε firmware update

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν σκεφτείς ότι νέο exploit πατάει σε wifi vulnerability . Λογικά θα έπρεπε να χτυπήσει και μένα με το πρώτο fat  άμα μπαλώνουν έτσι  τρύπες ..... κάλιο offline στο 6.

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Άμα δεν έκανες ακόμα update τη γλίτωσες ( πες ότι δεν το άφησες μόνο του με auto-updates on ε ; :P)

Kάτι καλύτερο, δεν το άνοιξα καν ακόμα! :P 

• Like 1
Δημοσ.

Μολις δοκιμασα με καλωδιο, δεν πεταει τιποτα ειναι καθαρα θεμα connection με wifi θα το αφησω ετσι προς το παρων γιατι μου καθεται καπως το notification καθε φορα

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, JohNickZ είπε

Ρε παιδια το Αμαζον μου παγωσε την αποστολη κ μου κλειδωσε τον λογαριασμο. Ζηταει να τους στειλω ενα billing statement. Τους εστειλα ενα χαρτι απο αυτο που στελνει η τραπεζα καθε μηνα για την πιστωτικη καρτα αλλα δεν το δεχονται. Δεν μπορω να βρω τροπο να επικοινωνησω, εχει κανεις καμια ιδεα για το τι σκ@τα να κανω?

Αν έκανες upload το λογαριασμό στο σύστημα τους και έφαγες άκυρο, απλά κλείσε τον λογαριασμό πλέον. Δεν μπορείς να τον σώσεις. Παθών... Με πολλά τηλέφωνα, εμαιλ, φαξ. Και μάλιστα είχα και prime που συνέχιζαν να το χρεώνουν κανονικά. Οπότε ακύρωση κάρτας, αμφισβήτηση συναλλαγής και άντε γεια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, paparockas είπε

Μολις δοκιμασα με καλωδιο, δεν πεταει τιποτα ειναι καθαρα θεμα connection με wifi θα το αφησω ετσι προς το παρων γιατι μου καθεται καπως το notification καθε φορα

Αυτό θα κάνω και εγώ. Θα πάω αύριο να αγοράσω ένα switch και καλωδιάκια utp, θα το συνδέσω στο powerline που δίνει internet στην τηλεόραση και μετά και θα τα συνδέσω όλα μέσω αυτού ενσύρματα (το ps4 pro, το xone X, το nvidia shield και την Tv) και καθάρισα. 'Aλλωστε ήθελα να το κάνω καιρό για να μην δουλεύω πολύ wifi λόγω μικρών παιδιών. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lionheart75 είπε

Αυτό θα κάνω και εγώ. Θα πάω αύριο να αγοράσω ένα switch και καλωδιάκια utp, θα το συνδέσω στο powerline που δίνει intermet στην τηλεόραση και μετά και θα τα συνδέσω όλα μέσω αυτού ενσύρματα (το ps4 pro, το xone X και το nvidia shield) και καθάρισα. άλλωστε ήθελα να το κάνω καιρό. :) 

Και εγω με powerline παιζω μπαλα για τον δεκτη nova να εχω on demand θα το αλλαζω εναλλαξ, οχι μονιμο ξεχωριστο καλωδιο για να εχω την ψευδαισθηση οτι καποιος δουλευει πανω στο bug και δεν θα αργησει το νεο firmware

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Αν έκανες upload το λογαριασμό στο σύστημα τους και έφαγες άκυρο, απλά κλείσε τον λογαριασμό πλέον. Δεν μπορείς να τον σώσεις. Παθών... Με πολλά τηλέφωνα, εμαιλ, φαξ. Και μάλιστα είχα και prime που συνέχιζαν να το χρεώνουν κανονικά. Οπότε ακύρωση κάρτας, αμφισβήτηση συναλλαγής και άντε γεια!

Εμένα μου το κάνανε μόλις πήγα να κάνω  bussiness account . Ευτυχώς δεν έκανα convert και κράτησα και τον απλό με διαφορετικό login και mail . Αλλιώς θα μου κάνανε τα ίδια οι γρ@θοι . Το λάθος μου ήταν ότι βρήκαν λογαριασμό σε amazon.com και  .uk με κάποιο στοιχείο να μη συμφωνεί ; Α και τα login mail μου τα κάνανε swap με τα ονόματα  δηλαδή τώρα μπαίνω ανάποδα :mad:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Εμένα μου το κάνανε μόλις πήγα να κάνω convert σε bussiness partner . 

Αν στο πήρε με την μία τότε είσαι τυχερός. Μετά πραγματικά η μόνη λύση είναι η διαγραφή.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paparockas είπε

Και εγω με powerline παιζω μπαλα για τον δεκτη nova να εχω on demand θα το αλλαζω εναλλαξ, οχι μονιμο ξεχωριστο καλωδιο για να εχω την ψευδαισθηση οτι καποιος δουλευει πανω στο bug και δεν θα αργησει το νεο firmware

Aν επρόκειτο μόνο για το ps4 θα έκανα το ίδιο με ένα καλώδιο εναλλάξ αλλά με 3 κονσόλες πρέπει να βρω μια μόνιμη λύση.  :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Aν επρόκειτο μόνο για το ps4 θα έκανα το ίδιο με ένα καλώδιο εναλλάξ αλλά με 3 κονσόλες πρέπει να βρω μια μόνιμη λύση.  :) 

https://www.skroutz.gr/s/13662664/TP-LINK-TL-PA8030PKIT-v2.html αυτο ειχα που θα σου κανει κουτι 3 θυρες βγαζει
τωρα ειμαι με αυτο https://www.skroutz.gr/s/15319913/TP-LINK-TL-PA9020PKIT-v3.html

Επεξ/σία από paparockas
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...