Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 330
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, paparockas είπε

Αυτη την καραμελα βαριεμαι να την βλεπω καθε φορα.. απο ποτε εγιναν "κανενα παιχνιδι να παιξω" τα 7-8 exclusive του ps4 στην 5ετια μπροστα στα εκατονταδες διαθεσιμα γενικοτερα.. απλα πες ειναι ενα καλο bonus τα exclusive και τελος

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Category:PlayStation_4-only_games

5-6 Χα.Χα.Χα

Και εμένα μου αρέσει ο ελληνικός περισσότερο από το καπουτσίνο, αλλά δεν μπαίνω στα θέματα με εσπρεσιερες να λέω ότι είναι πιο vfm τα γκαζάκια.

Επεξ/σία από Son^Goku
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Son^Goku είπε

5-6 Χα.Χα.Χα

Και εμένα μου αρέσει ο ελληνικός περισσότερο από το καπουτσίνο, αλλά δεν μπαίνω στα θέματα με εσπρεσιερες να λέω ότι είναι πιο vfm τα γκαζάκια.

Δηλαδη το Ps4 pro και το xbox one x ειναι η εσπεσιερα και το γκαζακι αντιστοιχα; 

Και 10 να είναι οι τίτλοι δεν ειναι και η επιτομή του Gaming. Ότι θέλει ο καθένας επιλέγει, δεν έχουν όλα τα κριτήρια την ίδια βαρύτητα για όλους. 

Δημοσ.

Καλά εδω πρέπει να παίζει το δούλεμα της αρκούδας!σε 3 mediamarket του εξωτερικου (Γερμανια,Πορτογαλια,Ιταλια)  εχουν προσφορα  το PS4 PRO στα 299....

.εδω  ειμαστε λεφταδες η μ@λ@κες να το παρουμε 409??

ήμαρτον

• Sad 2
Δημοσ.

Ερώτηση...

Ας πούμε οτι το αγοράζουμε απο γερμανια, προς 297ε.

Εάν πάθει κάτι, το καλύπτει η λόκαλ ελληνική αντιπροσωπεία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν λες την commetron καλύτερα να μην τους ανακατέψεις και να πάρεις άλλο  . Βασικά 2 φορές είχα την ατυχία να απευθυνθώ σε σονυ σερβις μια bravia θέλανε 2 φόρες από όσο κάνει καινούργια και ένα laser ανταλακτικο  μάτι των 15 $ τιμολογουσανε 100 γιούρια την  επισκευή . Έπαθα και έμαθα  - υπάρχουν και αλλού service χωρίς $ony

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

δε ξέρω ποιος ειναι ο αντιπρόσωπος...

Αν ομως χαλάσει υπο εγγύηση, σε ποιον θα απευθυνθούμε; πες οτι το πηραμε απο Ελλάδα...

Αν παλι το παρουμε απο Γερμανία και ΔΕ δεχονται να το αναλάβουν εδώ, βλέπω να πιανομαστε μαλ@κες για 100ε φθηνότερα :(

Δημοσ.

Αφού το θες ωμά αν  σου χαλάσει πέραν του 1 έτους είσαι μαλ@κας που το πήρες από εδώ Ελλάδα... Ναι και ακριβότερα και χωρίς 2 χρόνια  .

Δημοσ.

καλα αυτο με το 1-2 χρόνια, δυστυχώς εχει παρει διαστάσεις...τι να πεις, θελει κυνηγητό μαλλον. 5000 φωτογραφικη παιρνεις και η κανον δινει 1 ετος, ενω η νικον 2.

Παντως για 297ε ειναι σκανδαλο απο γερμανια, το ps4. Και κανα 15ρι να το στειλει κανα ξαδερφος, οπως ειπα 100ε κατω.

Δημοσ.

Πιστευω ειναι θεμα ημερων να δουμε και εδω μια καλη προσφορα στο pro. Οχι τιποτα αλλο, παραλαμβανω αυριο το vr (αυτο με τα 120€ του Πλαισιου) και εχω μεινει χωρις την κονσολα μιας και το απλο μου ps4 το πουλησα πριν λιγες μερες!

Δημοσ.

Πανευρωπαϊκα, η εγγύηση είναι 2 έτη. Με βάση κοινοτική οδηγία.

Στην Αμερική, η εγγύηση κατασκευαστή 1

Η εμπειρία μου από το Αμαζον, λέει πως καλύτερη εγγυηση από το αμαζον, δε θα βρεις πουθενα

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, asemnos είπε

Πιστευω ειναι θεμα ημερων να δουμε και εδω μια καλη προσφορα στο pro. Οχι τιποτα αλλο, παραλαμβανω αυριο το vr (αυτο με τα 120€ του Πλαισιου) και εχω μεινει χωρις την κονσολα μιας και το απλο μου ps4 το πουλησα πριν λιγες μερες!

κι εγώ λεω να περιμένω. Θα μπορούσε να το αγοράσω με τιμολογιο χωρις φπα, αλλά νομιζω ειναι too much και θα δώσουμε στόχο σε κάναν έλεγχο...

Πάντως, να πέσει τη τιμή του εξωτερικου, ψιλοχλωμό το βλέπω.

Υ.Γ. υπάρχει κάποιο τοπικ για σύγκριση του PS4 pro με το Xbox one X, που φανταζομαι ειναι ο ανταγωνιστής; (λόγω τιμών)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...