Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 330
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με χειριστήριο: 

Το μόνο που θεώρησα καλό μιας και με ενδιέφερε το gta είναι μια έκδοση. Ε συλλεκτικό χειριστήριο κ το παιχνίδι στα 70... από το πλαίσιο . Δεν είναι τσάμπα αλλά είναι ενδιαφέρον, μιας και τα χειριστήρια έχουν κανένα 50αρι ελαχιατον

Επεξ/σία από Wave1975
Δημοσ.

Off topic 

Γειά σας παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες για το αν αξίζει η προσφορά για το ps4 των 500gb λόγω του οτι είναι στα 200 ευρώ από το γαλλικό αμαζον σε σχέση με το ps4 pro που έχει 300, για κάποιον που δεν έχει 4K TV κ ούτε σκοπεύει να αποκτήσει στο άμεσο μέλλον. 

Απλά έτσι για κάνα παιχνίδι χαλαρά το θέλω. 

Ευχαριστώ. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gkost90 είπε

Off topic 

Γειά σας παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες για το αν αξίζει η προσφορά για το ps4 των 500gb λόγω του οτι είναι στα 200 ευρώ από το γαλλικό αμαζον σε σχέση με το ps4 pro που έχει 300, για κάποιον που δεν έχει 4K TV κ ούτε σκοπεύει να αποκτήσει στο άμεσο μέλλον. 

Ευχαριστώ. 

Χτύπα το PS4 slim  φίλε μου αν το θες για χαλαρά. Έχει δύναμη το PS4 . Το pro είναι για το κάτι παραπάνω

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alelo είπε

Χτύπα το PS4 slim  φίλε μου αν το θες για χαλαρά. Έχει δύναμη το PS4 . Το pro είναι για το κάτι παραπάνω

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε να σαι καλά. 

• Moderators
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, gkost90 είπε

Off topic 

Ευχαριστώ. 

Ας απαντησω στο ερωτημα: Ακομα καλυτερα παρε το xbox one s που ειναι και 4Κ Player , πολυ πιο futureproof και vfm απο το ps4 λυση.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ας απαντησω στο ερωτημα: Ακομα καλυτερα παρε το xbox one s που ειναι και 4Κ Player , πολυ πιο futureproof και vfm απο το ps4 λυση.

Χωρίς κανένα ps exclusive όμως ;)

Άρα αν πάρω μια κονσόλα χωρίς κανένα παιγνίδι που θέλω να παίξω, δεν έχει αξία.

Επεξ/σία από Son^Goku
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Son^Goku είπε

Χωρίς κανένα ps exclusive όμως ;)

Άρα αν πάρω μια κονσόλα χωρίς κανένα παιγνίδι που θέλω να παίξω, δεν έχει αξία.

Αυτη την καραμελα βαριεμαι να την βλεπω καθε φορα.. απο ποτε εγιναν "κανενα παιχνιδι να παιξω" τα 7-8 exclusive του ps4 στην 5ετια μπροστα στα εκατονταδες διαθεσιμα γενικοτερα.. απλα πες ειναι ενα καλο bonus τα exclusive και τελος

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Και εγώ αν και έχω και Ps4 και xbox one S προτείνω με διαφορά το Xbox, ειδικά για τις media player δυνατότητες του αλλά και για τις καλύτερες προσφορές που βρίσκεις στο Store του τα παιχνίδια. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...