Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 330
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρόμοια προσφορά και από το ιταλικό Amazon.

https://www.amazon.it/gp/product/B07JN6Q2FL?ref=em_1p_0_ti&ref_=pe_115971_341243451

Edit: Άκυρο γιατί δεν στέλνει Ελλάδα. Αλλά και πάλι μάλλον αυτή η τιμή θα παίξει στις γιορτές.

Επεξ/σία από Camal
Δημοσ.

Παρήγγειλα την Τρίτη το βράδυ. Αυριο παραλαμβάνω.

Βλέπω επίσης τις προσφορες στα vr

Προσφορές αρκετες και με 200 ευρώ παίρνεις το mega pack με τα 5 παιχνίδια.. που εδώ έχει 300+

ΟΜΩΣ ξέρει κανείς εάν έχει τα v2 γυαλιά?

Αξίζει από αμαζον αγορά ή να περιμένουμε; Τι λέτε?

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα στο Ηράκλειο. Το παρήγγειλα Δευτέρα πολύ νωρίς το πρωί. Αποστολή την Τρίτη από amazon με ups express. Ηρθε από Γερμανία.

Πήρα την απλή έκδοση χωρίς παιχνίδια. Στο κουτί γράφει CUH-7216B.

Το σύνδεσα και κατέβασε ένα update περίπου 450ΜΒ (Firmware 6.20 αν θυμάμαι καλά). Επαιξα λίγο με τα menu αλλά δε δοκίμασα παιχνίδια. Πολύ ήσυχο φαίνεται. Θα δείξει όμως όταν ζοριστεί...

Και τώρα που το πήραμε χρόνο να βρούμε να το ευχαριστηθούμε!!

Καλές παραλαβές και καλά παιχνίδια σε όλους.

Η σύζυγος όταν της το ξεφούρνισα πολύ χαλαρά το πήρε. Μάλλον ετοιμάζεται αντίστοιχη κατάθεση σε χόντους και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις :rolleyes:

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμάσαι τι Firmware είχε πριν ; Το μπλε κουτάκι που σου λέει 5.50 πχ . Ναι το CUH-7216B είναι G πρέπει να κάνει λιγότερο θόρυβο .(-αλλά αν είσαι πολύ γκαντέμης μπορεί να έχει coil whine σε full load)

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Δυστυχώς φίλε μου δε θυμάμαι από τι firmware πήγε σε 6.20 :unsure:. Ας ελπίσουμε ότι δε θα έχει θέματα με θορύβους. Αν και γενικά δεν είμαι και πολύ ψείρας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, απολαύστε το εργαλείο και μην ψειρίζεται πολύ αυτό με τον θόρυβο.... λες και θα παίζεται χωρίς ήχο .... 😛 !Εγώ έχω το προηγούμενο μοντέλο pro,  το και καλά θορυβώδες και ΔΕΝ το έχω ακούσει να ζορίζεται ακόμα και μετά από ώρες καψίματος με παιχνίδια που φτάνουν στα άκρα την συσκευή! (God of war και τα τελευταία assassins). Το μυστικό για μένα είναι να καθαρίζετε συχνά την συσκευή σας με ένα φυσητήρα (τον βρίσκεται φτηνά στο eshop) ώστε να μην κολλάει σκόνη στα σημεία που μπορεί ν' αερίζεται! Βάλτε το μαραφέτι σε μια 4Κ τηλεόραση και αντίο ζωή. Μπράβο στην Sony που με το Pro έφτασε την κονσόλα στα καλύτερά της. Τρομερή η τιμή της προσφοράς, καλώς να σας έρθει σε όλους και λυπάμαι τους γνωστούς σας που θα σας ψάχνουν στις γιορτές!!!!

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 5
Δημοσ.

Καλό είναι να προσεχείς για να έχεις  πχ αν του βάλεις cooler  καθαρίζεις κτλ δε θα χρειαστεί να τρέχεις . Καλορίζικο και μακριά από sonyhellas :P

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Wave1975 είπε

Προσφορές αρκετες και με 200 ευρώ παίρνεις το mega pack με τα 5 παιχνίδια.. που εδώ έχει 300+

ΟΜΩΣ ξέρει κανείς εάν έχει τα v2 γυαλιά?

Αξίζει από αμαζον αγορά ή να περιμένουμε; Τι λέτε?

Για δες. :P

https://www.plaisio.gr/games/vr-hardware/Sony-Psvr-Headset-Mk4-Mega-Pack-PS719786214.htm

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...