Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το φέρει η South . Και εγώ νομίζω ότι έκανε η  Ms . Έχουν πέσει η πωλήσεις αρκετά η βιάζονται να διωξουν stock ; Μονο μη μας στειλουν εδώ στους μαύρους τη προηγούμενη θορυβώδη σειρά 

• Απαντ. 330
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν λίγο έγινε dispatched και το δικό μου το οποίο βλέπω έρχεται από Ιταλία με ups παίζει να το έχω και άμεσα μέχρι την Παρασκευή ή το πολύ αρχές της άλλης βδομάδας.

Μπράβο θα το έχουμε πριν τις γιορτές τελικά, να θυμίσω μέχρι χτες μου έδιναν 2-3 Ιανουαρίου. :) 

ps4.jpg

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lionheart75 είπε

Πριν λίγο έγινε dispatched και το δικό μου το οποίο βλέπω έρχεται από Ιταλία με ups παίζει να το έχω και άμεσα μέχρι την Παρασκευή ή το πολύ αρχές της άλλης βδομάδας.

Μπράβο θα το έχουμε πριν τις γιορτές τελικά, να θυμίσω μέχρι χτες μου έδιναν 2-3 Ιανουαρίου. :) 

ps4.jpg

Nικο, κοιτα αν ειναι standard ή express. Αν ειναι express θα το εχεις αυριο 100%, αν ειναι standard, απο βδομαδα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, matrixxx είπε

Nικο, κοιτα αν ειναι standard ή express. Αν ειναι express θα το εχεις αυριο 100%, αν ειναι standard, απο βδομαδα.

Θα το τσεκάρω τώρα Γιάννη και επανέρχομαι. :) 

Εdit: UPS standard Γιάννη, οκ λογικό την απλή αποστολή επέλεξα, οπότε ευελπιστώ Τρίτη 18 ή Τετάρτη 19.

Και πάλι πάρα πολύ καλά! :) 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Θα το τσεκάρω τώρα Γιάννη και επανέρχομαι. :) 

Εdit: UPS standard Γιάννη, οκ λογικό την απλή αποστολή επέλεξα, οπότε ευελπιστώ Τρίτη 18 ή Τετάρτη 19.

Και πάλι πάρα πολύ καλά! :) 

Χωρίς τίτλο2.jpg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσένα έφυγε χτες οπότε εμένα θα έρθει με το καλό Τετάρτη 19/12. 😁

Επεξ/σία από Daily_Commuter
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Daily_Commuter είπε

Εσένα έφυγε χτες οπότε εμένα θα έρθει με το καλό Τετάρτη 19/12. 😁

Παλι καλα που δεν το στειλανε untracked χυμα με 2 εβδομαδες μεσο ορο αναμονη

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, paparockas είπε

Παλι καλα που δεν το στειλανε untracked χυμα με 2 εβδομαδες μεσο ορο αναμονη

Ποτε δεν στελνουν untracked τοσο ακριβα πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Από την δική μου μικρή εμπειρία είδα ότι ότι προσφορές βγάλανε Ευρώπη για το ps4 slim την ημέρα της bf βγήκαν κ εδώ κ ίσως κ καλύτερες (με επιστροφές πόντοι κτλ) επιπλέον το γεγονός ότι φέτος δεν έτρεξαν προσφορές για το προ παρά μόνο για το σλιμ μάλλον (με επιφύλαξη πάντα) θα τρέξουν προσφορές στο προ στις γιορτές κ στα ελληνικά καταστήματα.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η περιγραφή αναφέρει ρητώς μοντέλο g

Απεστάλη σήμερα κ η ups αναφέρει προσδοκώμενη παράδοση την Παρασκευή 

και πάλι εξαιρετική εξυπηρέτηση από το αμαζον. Δεν είμαι σίγουρος εάν στα ελληνικά καταστήματα η τιμή θ τύχει τόσο μεγάλης  πτώσης. Αν και μέχρι πρόσφατα το αμαζον ήταν ακριβότερο στα ps4 από τα ελληνικά καταστήματα 

οψομεθα

Επεξ/σία από Wave1975
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...