toni50 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Άτιμη μοίρα, δεν πρόλαβα ουτε τις δύο φορες. 😢
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Κράτα καβατζα για τα απρόβλεπτα . Μπορεί να το βγάλουν μαζικά στις γιορτές που ξέρεις ;
svach Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Λοιπόν οι τύποι είναι θεοί! πλήρωσα έξτρα +9Ε για εγγυημένη παράδοση στις 17Δεκ, και μου στείλαν εκτιμώμενη παράδοση στις 18, ενώ το tracking number λέει 19 Δεκ. Στέλνω email πολύ ευγενικά ζητώντας να μου επιστρέψουν τα 9 Ευρώ διαφορά που πλήρωσα, έχοντας δει στο forum ότι κάποιοι με φτηνά μεταφορικά θα παραλάβουν στον ίδιο χρόνο με μένα. Και μου απαντάει ένας υπαλληλος μέσα σε μια ώρα ένα σεντόνι, όπου ζητάει συγγνώμη, ότι πήρε τη UPS να επισπεύσει την παράδοση για τις 18, και διάφορα άλλα και για την ταλαιπωρία μου (!!) μου κάνει refund το full amount των μεταφορικών, 27.34Ε Επίσης λέει κι αυτό: If you do not want to wait till 18 december 2018 I invite you to confirm by responding directly to this email. I assure you that we will make all the necessary measures to solve your problem either a full refund or a replacement of your item. αλλά ΟΚ, μην είμαστε υπερβολικοί 😀 Respect!!! 3
stelios18120 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και αυτό μας δείχνει γιατί το amazon είναι κορυφαίο και ο jeff πάμπλουτος 😁 Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από stelios18120 2
fou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, svach είπε Λοιπόν οι τύποι είναι θεοί! πλήρωσα έξτρα +9Ε για εγγυημένη παράδοση στις 17Δεκ, και μου στείλαν εκτιμώμενη παράδοση στις 18, ενώ το tracking number λέει 19 Δεκ. Στέλνω email πολύ ευγενικά ζητώντας να μου επιστρέψουν τα 9 Ευρώ διαφορά που πλήρωσα, έχοντας δει στο forum ότι κάποιοι με φτηνά μεταφορικά θα παραλάβουν στον ίδιο χρόνο με μένα. Και μου απαντάει ένας υπαλληλος μέσα σε μια ώρα ένα σεντόνι, όπου ζητάει συγγνώμη, ότι πήρε τη UPS να επισπεύσει την παράδοση για τις 18, και διάφορα άλλα και για την ταλαιπωρία μου (!!) μου κάνει refund το full amount των μεταφορικών, 27.34Ε Επίσης λέει κι αυτό: If you do not want to wait till 18 december 2018 I invite you to confirm by responding directly to this email. I assure you that we will make all the necessary measures to solve your problem either a full refund or a replacement of your item. αλλά ΟΚ, μην είμαστε υπερβολικοί 😀 Respect!!! Παιδιά τι να λέμε είναι τρελοί σε τέτοια θέματα. Πήρα απο το γαλλικό αμαζον κάτι LEGO στη βδομάδα του Black Friday αξίας 110€ με μεταφορικά, και μου τα στέλνουν, μου δίνουν tracking number αλλα στην DHL έβγαζε error. Τους το λέω, το εξετάζουν και Κυριακή απαντάνε ότι χάθηκε το πακέτο, αύριο σου στέλνουμε άλλο, όπως και καναν. Μετα απο 10 μέρες περίπου φτάνει το πακέτο και την επόμενη σκάει και το χαμένο. Τους γράφω ότι ήρθε δυο φορές, μου λένε να το στείλω πίσω και θα μου κάνουν refund τα μεταφορικά και εγώ απλά τους είπα ότι δε θεωρώ λογικό να πληρώσω τα μεταφορικά έστω και αν τα πάρω πίσω, αν γίνεται να το στείλω με χρέωση δίκη τους. Και η απάντηση ήταν, ότι οτι μιλησαν με το τμήμα επιστροφών, δεν θα σας ξαναενοχλησουμε, μου ζήτησαν συγνώμη για την ταλαιπωρία και να κρατήσω και τα δυο πακέτα. No logic... Πως να μην ξανά πάρεις! 4
Wave1975 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Πάντως επί του θέματος, εάν είσαι registered buiness το παίρνεις ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ και μάλιστα έχει διαεθσιμότητα το πακετο fifa19 με 14 μέρες free trial ps στην τελική με μεταφορικά στα 310 Δυστυχως ήθελα σκετη κονσολα, αλλά δεν έχει καόμη διαθεσιμότητα να περιμένω ή να χτυπησω το διαθέισμο, δεν ξε΄ρω
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Είναι ''shopping experience '' οχι όπως τα δικά μας σκρουτζομαγαζα που τελικά λες που έμπλεξα ρε γμτο 3
Spyr0s91 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Το πρόλαβα και εγώ στα 327 μαζί με τα μεταφορικά, να 'στε καλά παιδιά. Και να σκεφτεί κανείς ότι το βρήκα τυχαία το post αφού είχα μπει να δω για μεταχειρισμένα 😀. Πάντως να ξέρετε βγάζουν ξανά και ξανά την ίδια προσφορά για 6 κομμάτια. Λίγο υπομονή θέλει.
Wave1975 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Απ ο,τι κατάλαβα, έχεις στην ουσία 2 επιλογές 299 με ΦΠΑ πάντα, σκέτη κονσόλα 340 με ΦΠΑ πάντα, με το FIFA 19 Η δεύτερη επιλογή είναι πιο ευκολο να βρεθει. Αν και δεν με ενδιέφερε το FIFA φαντάζομαι θα το ανταλλάξω εύκολα εάν θελήσω με καποιον άλλο τίτλο. Να είστε καλά όλοι εδώ. Κατά λάβος βρήκα το ποστ εδώ και να σκεφτεί κανείς ότι επειδή έχασα την προσφορά του Κωτσο με την επιστροφή 20% αγορών κάθε αξίας αγοράς, τα είχα πάρει. Τώρα με 310 τελική τιμή με απαλλαγή ΦΠΑ και έναν τίτλο, θεωρώ top deal την αγορά Δεν ξέρω αν θα κάνουν κάποιες προσφορές στις εορτές... Σίγουρο επόμενο βήμα τα γυαλιά vr
lionheart75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φέτος πάντως λίγο πριν τις γιορτές τελειώσαμε, πρώτη φορά στα χρονικά. Ps4 pro στα 316,41€ τελική με το κουπόνι (307€ με την επιστροφή) - PS VR version 2 + VR worlds στα 195,55€ τελική από το amazon.it (187€ με την επιστροφή) - Αim controller για το PS VR + Firewall zero hour 50,55€ τελική απο amazon.co.uk (49€ με την επιστροφή) - Xbox one X με forza bundle στα 369,36€ τελική απο amazon.fr (358€ με την επιστροφή). Nα δω τι θα κάνουμε στις γιορτές τώρα! Ontopic, σε εμένα δεν έχει αλλάξει ακόμα το status στην παραγγελία που έκανα στο PS4 pro, ούτε μου τράβηξαν ακόμα τα χρήματα. Εξακολουθεί να δίνει παράδοση 2 με 3 Ιανουαρίου 2019. Edit: Υπόψη για όσους πήραν / έχουν VR έχει σε καλή τιμή το αγγλικό την official θήκη της sony στις 24.50 λίρες τελική για Ελλάδα. Εγώ την πρόλαβα πρίν μερικές μέρες λίγο χαμηλότερα στις 23,75 λίρες τελική (~27 ευρώ). https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01KSXJIGU/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1 Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από lionheart75 2
nightwalker1990 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Στις 10/12/2018 στις 11:08 ΠΜ, gust είπε μια από τα ίδια και εγώ πρόσφατα τσίμπησα το xbox one x. H πλάκα είναι ότι ήδη είχα χβοχOne και απλό ps4...….αν με χωρίσει η γυναίκα θα σας ζητήσω τα ρέστα.... Επειδη εμεις στηριζουμε τα μελη μας αν σου πει οτιδηποτε δειξτης την φωτο και πες: Αν με χωρισεις θα ειμαι εγω στην φωτο και παρεα με τις 2 κονσολες🤣🤣😂 1
Wave1975 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Εντυπωσιακό το ότι θέλω ακριβώς την ίδια παραγγελία σε περιφερειακά παιχνίδια κτλ για ps4 Τα γυαλιά και το όπλο νομίζω ότι έρχονται σε παρεμφερείς τιμές στην Ελλάδα. Να παίξει κιόλας κάποια,έκπτωση λόγω επιστροφής καρτών θα ειναι ίσως και φθηνότερα.. πχ τα γυαλιά μέχρι πρόσφατα ήταν στα 200μευρω ... 60 firewall with aim controller
lionheart75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Wave1975 είπε Εντυπωσιακό το ότι θέλω ακριβώς την ίδια παραγγελία σε περιφερειακά παιχνίδια κτλ για ps4 Τα γυαλιά και το όπλο νομίζω ότι έρχονται σε παρεμφερείς τιμές στην Ελλάδα. Να παίξει κιόλας κάποια,έκπτωση λόγω επιστροφής καρτών θα ειναι ίσως και φθηνότερα.. πχ τα γυαλιά μέχρι πρόσφατα ήταν στα 200μευρω ... 60 firewall with aim controller Tα γυαλιά ναι, για όσους γνώριζαν και πήραν την version 2 στα 199€ από την προσφορά στα καταστήματα την εβδομάδα της BF μιας και η πλειονότητα των γυαλιών ήταν version 1. Eπίσης το bundle με το aim controller + το παιχνίδι κόστιζε την BF - και κοστίζει ακόμα 70 ευρώ στους μεγάλους, μόνο σε σκουτζομάγαζα το βρίσκεις λίγο χαμηλότερα στα 60 αλλά και πάλι στα 51 ευρώ που μου βγήκε εμένα με την καμία δεν βλέπω να πέφτει. Εύχομαι να παίξουν καλές τιμές στις γιορτές και να τα βρεις σε παραπλήσια τιμή αλλά το θεωρώ λίγο δύσκολο για το όπλο (τα γυαλιά θα παίξουν λογικά πάλι στα 199 εδώ αλλά θέλει προσοχή στο version που θα επιλέξεις). Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από lionheart75
Wave1975 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Παιχνίδι με οπλκο έχει πέσει κ στα 40 κάποια στιγμή Γυαλια κοντα στα 210 θα παίζουν πάντα... με επιστροφές προςοροφές κτλ, παίζει ίσως κ κάτι καλύτερο.. δεν ειναι η ουαου διαφορά που έχει το ps4 Pro στο αμαζον
Προτεινόμενες αναρτήσεις