Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..Οπως λεει και ο τίτλος θέλω γνώμη για ενα σκουτερακι το οποίο θα κανουμε δωρο στον πατερα με τον αδερφο μου..Ειχαμε παει απο την αντιπροσωπεία του γκοργκολη γιατι ηθελα κάτι πλαστικα για εναν γνωστο μου και ειδαμε ενα daytona cruise 125..Του άρεσε πολυ μιας και παντα γουσταρε βεσποφαση..Πιστεύετε με χρήση πολης τελείως θα αντεξει;δηλαδη καφε δουλειά και γενικά 10 χιλιομετρα μερα μαξ;Εννοείτε σερβις και ολα στην ωρα τους..Ο πατερας εχει γνώση τι να περιμένει απο ενα τέτοιο μηχανακι μιας και ειχε βεσπες παλιοτερα..Η τιμη του ειναι πολυ καλη μιας και εχει 1600 ευρω..Το εχει κανεις να μου πει αμα γενικά τραβάει καθόλου(7μιση αλογα🤔) και αν έβγαλε κανενα θεμα;Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε ένα Sym Symphony 125, από το να πάρεις τα κινεζοφασόν. Μεγάλες ρόδες, δισκόφρενα μπρος/πίσω, αξιόπιστη εταιρεία γενικά και φτηνά σχετικά σέρβις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι και εγω αυτο σκέφτηκα αλλα επειδη εχει ο αδερφος μου το st το υδροψυχτο το 125 δεν του αρεσει και πολυ..Απο οτι κατάλαβα εξωτερικα το γουσταρει..Δηλαδή πιστεύεις θα σκορπίσει αυτο ε;Μήπως εχεις ιδεα η μαρκα gemini τι ειναι;λεει εισαγωγη kymco αλλα απο οτι βλέπω βγαζει το ιδιο σκουτερ με αλλο ονομα..Το λεει veevo 125

Επεξ/σία από nikossof88
Δημοσ.

Αν κοιτάξεις το ιντερνετ το έκανε εισαγωγή ως evomoto αρχικά και μετά το γύρισε μάλλον σε Daytona. Και για το Gemini το ίδιο θα σου πω, κινεζοφασονιές με οτι αυτό συνεπάγεται σε ποιότητα καθώς και σε ανταλλακτικά αν αποφασίσει μεθαυριο ο εισαγωγέας να τα σταματήσει. Νομίζω και η Sym έχει αντίστοιχο σχήμα.

Δημοσ.

δώστε από 150-200€ επιπλέον και πάρτε στον πάτερα σας ένα σκούτερ από σοβαρή εταιρία όπως honda, yamaha, suzuki μετά kymco, sym και αφήστε τα τέρμα κινέζικά ... θα το εκτιμήσει πιο πολύ πιστεύω

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις..Τελικά κλείσαμε το symphony st 200 abs..Μπορει να μην το γουσταρει οσο τα βεσπακια αλλα εχει μεγαλύτερους τροχους και abs..

• Like 3
Δημοσ.
12 ώρες πριν, nikossof88 είπε

Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις..Τελικά κλείσαμε το symphony st 200 abs..Μπορει να μην το γουσταρει οσο τα βεσπακια αλλα εχει μεγαλύτερους τροχους και abs..

Μια χαρά επιλογή, και εγώ που έψαχνα μικρό μηχανάκι αν δεν έπαιρνα wave που μου έδωσε φίλος αυτό ήμουν έτοιμος να πάρω 

Κράνος πείτε του μπάρμπα να φοράει :P :P :P

Δημοσ.
5 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Κράνος πείτε του μπάρμπα να φοράει :P :P :P

Του πηραμε και κρανακι εδινε μαζι ενα βαλαμε αλλα 70 και πήραμε ενα nolan fullface..Ειναι ετοιμος για δραση τωρααα😂

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...