Προς το περιεχόμενο

Lg g3 flashing issue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ομάδα καλησπερα

εχω ενα lg g3 το οποίο κάνει ενα reboot αμέσως μετα την εκκίνηση χωρις να φορτώσει το λειτουργικό, και μετα μενει σε κολλημένη οθόνη... απ οτι διάβασα σε διαφορα ξένα φόρουμ, θέλει φλασαρισμα... έλα που η μλκια μένει κολλημένη εδώ και δεν ανοίγει το download mode.. δεν αναγνωρίζεται ουτε απο το lg flashtool, ουτε απο το adb and flashboot tool... εχω βάλει και τα lg drivers .... καμία ιδέα? Κολλάει στην εικονα που επισυναπτω. Μένει εκεί για 5-6 δευτερολεπτα, και αφου σβήσει η οθόνη, ακούγεται ο Ηχος οτι συνδέθηκε usb στον υπολογιστή, αλλα οπως είπα παραπάνω, δεν το βλέπει κανένα εργαλείο. Βοηθάτε αδέρφια!

B87DA33D-EC9D-4292-9D06-BC0B88DC1EB1.jpeg

Δημοσ.

Η διαδικασία που περιγράφεις (με lg flashtool κλπ) ακολουθείται σε soft bricked συσκευές. Από τη στιγμή που δεν έχεις download mode, η συσκευή φαίνεται να είναι hard bricked. Πρέπει να ακολουθήσεις κάποια βήματα, πριν από αυτά με τα οποία προσπαθείς να λύσεις το πρόβλημα.

Στην διαχείρηση συσκευών (Windows), όταν το συνδέσεις με usb, το βλέπει άγνωστη συσκευή ή qualcom 9008.... (στις COM ports εννοώ)?

Δημοσ.

το βλεπει ως LGE ANdroid MTP Device... μολις πριν λιγο μου εβγαλε τη firmware upgrade οθονη, ωστόσο το flash tool "χτυπησε" οτι δεν μπορει να συνδεθει με το server και με πεταξε εξω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...