Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου αρέσει πολύ το portraid mode και θέλω ένα κινητό που να το έχει. Ένας φίλος μου έχει το Xiaomi a1 (κάπως έτσι το λένε) το οποίο κάτι πάει να κάνει αλλά είχε χάλια ανάλυση δεν ξέρω γιατί, ναι μεν ήταν θολό το πίσω αλλά το μπροστινό ήταν λες και το είχες βγάλει με κάτι κάμερες VGA. Το Xiaomi mi8 και το honor10 έχουν κάμερες που να είναι φάση iphone 8plus ή μέτρια πράγματα; Και από τα δύο ποιο προτιμάτε;

Δημοσ.

Μπορείς να συμπληρώσεις την φόρμα αγοράς για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τη ζητάς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kolumvitis είπε

Μου αρέσει πολύ το portraid mode και θέλω ένα κινητό που να το έχει. Ένας φίλος μου έχει το Xiaomi a1 (κάπως έτσι το λένε) το οποίο κάτι πάει να κάνει αλλά είχε χάλια ανάλυση δεν ξέρω γιατί, ναι μεν ήταν θολό το πίσω αλλά το μπροστινό ήταν λες και το είχες βγάλει με κάτι κάμερες VGA. Το Xiaomi mi8 και το honor10 έχουν κάμερες που να είναι φάση iphone 8plus ή μέτρια πράγματα; Και από τα δύο ποιο προτιμάτε;

To xiaomi mi8 είναι καλή επιλογή αλλιώς τσέκαρε p20 pro ή mate 10 pro

Δημοσ.

οκ την βρήκα τη φόρμα.. λοιπόν.. 

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300-500ευρώ
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): φωτογραφίες, email, λίγο διάβασμα, social media
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: δεν με πολυαπασχολεί, αλλά θα ήθελα να μην είναι μεγάλη η οθόνη (δηλαδή και 4,5 ίντσες είναι τέλειο αλλά και παραπα΄νω είναι οκ)
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): face ID
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Πολύ!!
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Καθόλου
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
😎Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; (δεν ξέρω τι είναι καν)
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ας πούμε ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; κατά βάθος παιδί των iOS είναι, καταραμένη κρίση όμως :P
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι! Έχω περάσει δύσκολα
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Από Ελλάδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kolumvitis είπε

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): φωτογραφίες, email, λίγο διάβασμα, social media
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: δεν με πολυαπασχολεί, αλλά θα ήθελα να μην είναι μεγάλη η οθόνη (δηλαδή και 4,5 ίντσες είναι τέλειο αλλά και παραπα΄νω είναι οκ)
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): face ID
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; κατά βάθος παιδί των iOS είναι, καταραμένη κρίση όμως :P
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι

Έχει θέσει μεγάλο budget τσέκαρε p20 pro ακόμα η καλύτερη κάμερα μέχρι στιγμής ή Samsung s9 ή Google pixel 2xl

Δημοσ.

Galaxy S9. 

Το κρατάς και στο ένα χέρι και το λειτουργείς όπως γουστάρεις.

Θα πάρει και το νεο λογισμικό (One UI) σε κανα μήνα και θα είναι όλα τα λεφτά. 

Το χω ήδη στο δικό μου δοκιμαστικά. 

Πήγαινε δες το σε κάποιο κατάστημα Γερμανός, Vodafone κλπ.

Αγόρασε το από bestprice για να σου βγει φθηνότερα.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, kolumvitis είπε

Κοίτα για 4.5" χλωμό το κόβω.

Η καλύτερη επιλογή είναι το S9 με το μόνο αρνητικό την μπαταρία.

Σε όλα τα άλλα σε καλύπτει και με το παραπάνω.

http://skyfon.gr/samsung-galaxy-s9-64gb-black?ref=bestprice.gr

Αν μπορείς να κάνεις και την υπέρβαση με 90€ παραπάνω παίρνεις το S9+ που έχει μεγαλύτερη μπαταρία και δεν θα σε απασχολήσει αυτό το ζήτημα.

Δημοσ.

και εμένα μου αρέσει πολύ εμφανισιακά το s9. Λίγο βλακεία που το touch ID είναι στην πλάτη του. Για το xiaomi mi8, το honor10 και το huawei p20 έχετε να πείτε κάτι; Πως σας φαίνονται; Επίσης όλο διαβάζω ότι οι AMOLED καίγονται, ισχύει; Να προτιμήσω κάιτ σε LCD;

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, kolumvitis είπε

Για το xiaomi mi8, το honor10 και το huawei p20 έχετε να πείτε κάτι; 

Σίγουρα είναι κατώτερα από το Samsung γι'αυτά που ζητάς.

Όχι ότι δεν είναι καλά.

14 λεπτά πριν, kolumvitis είπε

Επίσης όλο διαβάζω ότι οι AMOLED καίγονται, ισχύει; Να προτιμήσω κάιτ σε LCD;

Εδώ διαβάζεις και βλέπεις https://virtuapc.ru/el/tablets/the-display-pls-and-super-amoled-what-is-better-differences-between-amoled-technology-and-super-amoled/

Επεξ/σία από saruman123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...