Hellaslover Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Υπαρχει το canirunit.com αλλα αυτο βλεπει τον υπολογιστη σου, εγω θελω να βαζω διαφορες gpu και cpu και να βλεπω αν το ταδε παιχνιδι θα τρεχει και πως.
no_freak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) (Λάθος ποστ) Μόνο με αναζήτηση με το όνομα του επεξεργαστή είχα βρει κάποια άκρη όταν ψαχνομουν για αναβάθμιση. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από no_freak
tanasen01 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Υπάρχουν αξιόπιστα κανάλια στο youtube. Santiago Santiago, Sssaga Benches (για πιο παλιό hardware), Digital-Foundry, TechEpiphany κτλ.
Hellaslover Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστω αλλα δε καταλαβατε. Θελω να βαζω και τη cpu και τη gpu ταυτοχρονα και μετα να ψαχνω για καποιο παιχνιδι αν παιζει. Ο λογος που το θελω ετσι ειναι γιατι ψαχνω για μεταχειρισμενο pc και βλεπω πχ ενα με καλη καρτα (πχ 1070) αλλα η cpu δε ξερω αν ειναι καλη για τα παιχνιδια που ενδιαφερομαι. Θελω κατι σαν το canirunit.com αλλα να βαζω εγω τα "στοιχια" του pc και μετα να βλεπω ενα ενα τα παιχνιδια που με ενδιαφερουν. Αυτο που κανω τωρα ειναι ψαχνω ενα ενα τα παιχνιδια και για καθε παιχνιδι και υπολογιστη που βρισκω μετα ψαχνω για λιστα με gpu να δω αν το παιζει, μετα λιστα με cpu (hierarchy) και ειναι πολυ χρονοβορο γιατι το κανω για πολλους υπολογιστες και παιχνιδια. Θελω κατι αυτοματα να μου λεει η ταδε cpu με τη ταδε gpu παιζει το ταδε παιχνιδι ετσι, μετα να αλλαζω παιχνιδι να μου λεει για αυτο.
Hellaslover Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, sakis92 είπε https://www.game-debate.com/can-I-run Να σαι καλα χιλια ευχαριστω!
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Απλα δειξε μας το PC να σου πουμε αν αξιζει τα λεφτα που θες να δωσεις
Hellaslover Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 11/12/2018 στις 8:53 ΠΜ, thetiesthatbind είπε Απλα δειξε μας το PC να σου πουμε αν αξιζει τα λεφτα που θες να δωσεις Hd7570 i5 2400 @ 3.1 8gb ram Lenovo m92p $150 Απ οτι ειδα παιζει ασετο κορσα, gta5 και προ 19. Αξιζει ετσι; Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από Hellaslover
tanasen01 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Hellaslover είπε Hd7570 i5 2400 @ 3.1 8gb ram Lenovo m92p $150 Απ οτι ειδα παιζει ασετο κορσα, gta5 και προ 19. Αξιζει ετσι; Η κάρτα γραφικών είναι του 20ευρου. Kατά τα άλλα αν είναι desktop tower και όχι SFF είναι οκ σαν τιμή, όχι κάτι φοβερό.
Hellaslover Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 ναι ειναι το full size tower. να ρωτησω γιατι λες οτι ειναι μονο οκ; τα 8gb ραμ που εχει και μονο δε αξιζει $60-70? και η cpu απ οτι βλεπω στο game debate σηκωνει ολα τα παιχνιδια που μ'ενδιαφερουν ειναι πχ στο %93 του recommended για dirt rally και 88% για gta5, αλλα με μια καλη gpu θα 'χω ενα καλο pc που παιζει ολα αυτα που θελω. αντε να μου κοστισει 150 pc+ 150 για μια καλη gpu=$300 Μου φενετε πολυ καλη επιλογη γιατι μεχρι τωρα σκοπευα να δωσω πανω απο 700 για pc να τα παιζει ολα αυτα και δεν εβρισκα τιποτα πιο φτηνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα