Προς το περιεχόμενο

Super Smash Bros. Ultimate [Nintendo Switch]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

16 λεπτά πριν, Malthador είπε

Για πέστε λίγο, έχω ανοίξει 71 characters ως ώρας και πλέον δεν μου κάνουν αλλά approachings. 

Πρέπει να κάνω κατι συγκεκριμένο αντί να συνεχίζω να παίζω κανονικά ή πρόκειται περί bug;

Ριξε μια ματια στο games and more.κατω δεξια σου εχει εικονιδιο chalenger aproaching? Ενα μικρο εικονιδιο ειναι

Εμενα εκει μου ειχε σερι 40 char να ξεκλειδωσω

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, chrisgewrgi said:

Ριξε μια ματια στο games and more.κατω δεξια σου εχει εικονιδιο chalenger aproaching? Ενα μικρο εικονιδιο ειναι

Εμενα εκει μου ειχε σερι 40 char να ξεκλειδωσω

Τώρα που το σκέφτομαι βλακειες λέω. 71 + 3 τα mii fighters, σύνολο 74, όλοι είναι ξεκλειδωμένοι, εκτός απ' το Piranha Plant. Μονο αυτο δεν μου έχει βγει ακόμα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τώρα που το σκέφτομαι βλακειες λέω. 71 + 3 τα mii fighters, σύνολο 74, όλοι είναι ξεκλειδωμένοι, εκτός απ' το Piranha Plant. Μονο αυτο δεν μου έχει βγει ακόμα. 

Την palutena την εχεις ξεκλειδωσει;αυτην μου ξεκλειδωσε τελευταια και μου εγραψε και μυνημα στην οθονη οτι ξεκλειδωθηκαν ολοι οι char

• Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, chrisgewrgi said:

Την palutena την εχεις ξεκλειδωσει;αυτην μου ξεκλειδωσε τελευταια και μου εγραψε και μυνημα στην οθονη οτι ξεκλειδωθηκαν ολοι οι char

Ναι όλοι είναι ανοιχτοι

Δημοσ.

Παιδιά πηρα το smash brosh day one,το εκανα match με το account μου αλλα δεν μου εχει ερθει ακομα ο κωδικος για το piranha plant.Μηπως χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο;

• Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, parlapipas25 said:

Παιδιά πηρα το smash brosh day one,το εκανα match με το account μου αλλα δεν μου εχει ερθει ακομα ο κωδικος για το piranha plant.Μηπως χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο;

Όχι, σωστά τα έκανες. Απλά το Piranha Plant θα βγει τον Φεβρουάριο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, parlapipas25 είπε

Δεν σου εχει ερθει email απο την nintendo?Εμενα μετα απο 3 μερες αν θυμαμαι καλα μου στειλανε email με τον κωδικο.Για τσεκαρε τα email σου.Δες και στα spam.

Οριστε απο το επισημο site της nintendo : Your code will arrive within 10 days from when you purchase (digital copy) or register (physical copy) Super Smash Bros. Ultimate

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Δεν σου εχει ερθει email απο την nintendo?Εμενα μετα απο 3 μερες αν θυμαμαι καλα μου στειλανε email με τον κωδικο.Για τσεκαρε τα email σου.Δες και στα spam.

Οριστε απο το επισημο site της nintendo : Your code will arrive within 10 days from when you purchase (digital copy) or register (physical copy) Super Smash Bros. Ultimate

Ναι το βρηκα, τελικά πρέπει να ήταν στα σπαμ.Ευχαριστω!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετά από πολύ σκέψη λόγω του οτι δεν με τραβάνε τα fighting games και με 3 ώρες μέχρι στιγμής έχω να πω ένα  ΤΙ ΕΧΑΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ( caps :P )  , έχω αρχίσει με το world of light και συνεχίζω

• Like 2
Δημοσ.

Το ωραιο  και εκει που τρως το κολλημα ειναι οταν το μαθεις λιγο και ξεκινας και εισαι ψιλομετριος παικτης στο online και ριχνεις λιγο ξυλο.ικανοποιηση..xaxa

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μιας και πήρα το smash bros, όποιος θέλει με κάνει φίλο SW-5515-8787-9582 και παίζουμε μαζί, αν και είμαι πολύ αρχάριος, σήμερα άρχισα να παίζω να βοηθήσει και λιγο!  😏

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...