Προς το περιεχόμενο

Super Smash Bros. Ultimate [Nintendo Switch]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Malthador είπε

ΕΔΩ είναι ανεβασμένες οι εικόνες σε υψηλή ανάλυση και ΕΔΩ είναι σε pdf έτοιμο και σεταρισμένο για εκτύπωση.

Ως κλασικός λάτρης των manual εννοείται έχω ψηθεί και αν έβγαζε κανένας μερακλής και τα υπόλοιπα exclusives θα τα εκτύπωνα όλα.

Έχει κανένας ιδέα τις διαστάσεις για να χωράει σωστά μέσα στο case και τι χαρτί χρειάζεται που να μην είναι κλασική Α4;

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
On 17/12/2018 at 02:19, EverythingYouBelieve said:

Έχει κανένας ιδέα τις διαστάσεις για να χωράει σωστά μέσα στο case και τι χαρτί χρειάζεται που να μην είναι κλασική Α4;

Χαρτί λογικά βέλβετ, αλλά επειδή θα βγει πανάκριβο, τότε μπορείς να κάνεις δουλειά και με ιλουστρασιόν.

Οι διαστάσεις με ενδιαφέρουν και μένα, αν τις βρει κάποιος.

Δημοσ.

Ενταξει δεν εχω λογια.Οσοι παιξετε classic mode με τον ryu θα καταλαβετε τι εννοω.Η νοσταλγια στο κοκκινο!!!!

ΠΟΣΗ λεπτομερεια εχουν ριξει στο παιχνιδι αυτο.....

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Χαρτί λογικά βέλβετ, αλλά επειδή θα βγει πανάκριβο, τότε μπορείς να κάνεις δουλειά και με ιλουστρασιόν.

Οι διαστάσεις με ενδιαφέρουν και μένα, αν τις βρει κάποιος.

Ιλουστρασιόν χαρτί είναι αυτό που χρησιμοποιούσαν για παράδειγμα στα N64/Gamecube/Wii κλπ;

Προσωπικά ψάχνω διαστάσεις για να χωρέσει στην αριστερή μεριά του case και ας μην έχει πιαστράκια.

Η δεξιά πλευρά πάνω από εκεί που μπαίνει το cartridge μου φαίνεται ότι θα κάνει το manual πολύ μικρό σε μέγεθος και δεν θα διαβάζεται.

• Moderators
Δημοσ.

Ευρώπη:

Super Smash Bros. Ultimate is the fastest-selling Nintendo home console game in Europe ever

Αμερική:

Super Smash Bros. Ultimate is the fastest-selling game in the series on the fastest-selling system this generation

Ιαπωνία:

Εντάξει μιλάμε για τραίνο, όχι αστεία. Είμαι πολύ περίεργος να δω συγκριτικό πωλήσεων μεταξύ του Smash και του RDR2. Δεν υπάρχουν τα νούμερα που γράφουν. Μιλάμε για ένα all-time-classic fighting game, ωστόσο δεν παύει να είναι απλά ένα φάκιν fighting game. Απίστευτο.

• Like 5
Δημοσ.

Μιλαμε για το απολυτο fun στο online.αν βρεις και παιχτη που σου ταιριαζει καλα τα πας αν και νουμπας.με το mario doctor κατι καταφερνω.καμια 20αρια char εχω.κιαλο update εκαναν 1.2.1

Δημοσ.

Ρε παιδια πειρα του μικρου ενα amiibo fighter .(τον δρακο).σε τι χρησιμευει αυτος; τον κανεις  scan μετα πρεπει να φτιαξεις mii σε ποιον ανηκει( αυτο δεν το καταλαβα) και μετα εχει να τον κανεις lvl up σαν fp fighter .μαθαινει λεει απο τις κινησεις που του κανεις κτλπ.μετα που τον βρισκω; σε τι χρησιμευει ολο αυτο;

Ωστοσο στο games and more κατω δεξια chalenger aproaching παιζω ασταματητα ματς και ξεκλειδωνει παικτες

Δημοσ.

Ο μι τζι τα ίντερνετς είναι συντετριμμενα από την κίνηση του πα-τέρα(ς).

Απορω πως δεν έχουν κάνει ακόμη petition να τους πάρουν την επιμέλεια του παιδιού. 

Δημοσ.

Τι κανουνε ρε οι τυποι.παλευουν και εκτος πιστας και μετα ξαναγυριζουν μεσα στην πιστα.πιστευω θα αντεχα γυρω στα 5 δευτερα με εναν τετιο

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πέστε λίγο, έχω ανοίξει 71 characters ως ώρας και πλέον δεν μου κάνουν αλλά approachings. 

Πρέπει να κάνω κατι συγκεκριμένο αντί να συνεχίζω να παίζω κανονικά ή πρόκειται περί bug;

Επεξ/σία από Malthador

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...