chek2fire Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 τρελές πωλήσεις το game σε Ευρώπη και Ιαπωνία ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα τα στοιχεία για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μόνο στην Ιαπωνία τις 3 πρώτες μέρες έχει πουλήσει 1.3 εκατομμύρια αντίτυπα https://comicbook.com/gaming/2018/12/10/super-smash-bros-ultimate-sales-records-japan-europe/ 1
jon_pallis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, chek2fire είπε τρελές πωλήσεις το game σε Ευρώπη και Ιαπωνία ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα τα στοιχεία για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μόνο στην Ιαπωνία τις 3 πρώτες μέρες έχει πουλήσει 1.3 εκατομμύρια αντίτυπα https://comicbook.com/gaming/2018/12/10/super-smash-bros-ultimate-sales-records-japan-europe/ Νομίζω σε Japan το τριήμερο έκανε 2m. σε retail+digital
Grim Ripper Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Το Σάββατο έχει τουρνουά Smash στο Πλαίσιο στο The Mall. Δεν ασχολούμαι καθόλου με το game απλά είπα να σας ενημερώσω. https://challonge.com/tournaments/signup/hBEuRfJZRO
retard20 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Το Σάββατο έχει τουρνουά Smash στο Πλαίσιο στο The Mall. Δεν ασχολούμαι καθόλου με το game απλά είπα να σας ενημερώσω. https://challonge.com/tournaments/signup/hBEuRfJZRO Εαν έχει έπαθλο για τον Πρώτο από το τέλος να πάω . Έχει ιδέα κάποιος πως παίρνουμε το spirit pikachu όσοι είχαμε το pokemon lets go η την evee αντίστοιχα ;
jon_pallis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Εσκασε κιαλο update Εχουμε patch notes? Δεν τα βρίσκω
ADHD Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Το πηρα και εγω τελικα απο SA eshop, ειχα και κατι ποντους οποτε βγηκε 44ε καπου εκει, ειμαι ασχετος εντελως απο smash bros και το concept να πεταξεις τον αλλο απο την πιστα μου φαινεται εντελως ηλιθιο tbh.
jon_pallis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Below are the full patch notes: Online Gameplay – When matchmaking in Quickplay, the Format setting of your Preferred Rules will be more highly prioritized. This may cause matchmaking to take more time, and there’s still no guarantee that you’ll find a match that has your exact Preferred Rules. – Increased the stability of the synchronous connection within Battle Arenas. Misc. – Game balance adjustments. – Various gameplay fixes. – The fighters that had specific adjustments are listed below. Adjusted Fighters Donkey Kong, Link, Kirby, Luigi, Ice Climbers, Young Link, Olimar, Toon Link, Villager, Greninja, Pac-Man, Duck Hunt, and Isabelle Note that if you have Pokemon: Let’s Go, Pikachu / Eevee save data, their corresponding partner Spirits are now available as well. Τωρα τι σημαίνει ότι έκαναν adjustment ένας Θεός ξέρει Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από jon_pallis
chrisgewrgi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ADHD είπε Το πηρα και εγω τελικα απο SA eshop, ειχα και κατι ποντους οποτε βγηκε 44ε καπου εκει, ειμαι ασχετος εντελως απο smash bros και το concept να πεταξεις τον αλλο απο την πιστα μου φαινεται εντελως ηλιθιο tbh. Εχει και mode με το hp.αλλα και αυτο που τον πετας απο την πιστα ειναι πολυ ωραιο.με το δεξι μοχλο κανεις smash και τον πεταει οταν ειναι στο 100%βεβαια και με αλλα hit και ας μην εχει παει 100%...πρεπει να το βρω και εγω λιγο ποτε τον πεταει και με ποια hit Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από chrisgewrgi
jon_pallis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, ADHD είπε Το πηρα και εγω τελικα απο SA eshop, ειχα και κατι ποντους οποτε βγηκε 44ε καπου εκει, ειμαι ασχετος εντελως απο smash bros και το concept να πεταξεις τον αλλο απο την πιστα μου φαινεται εντελως ηλιθιο tbh. Χαχα Welcome to smash bros Αν ασχοληθείς και εχεις και παρεούλα θα καταλάβεις γτ κάποιοι το λατρεύουν
Sir_Teraflop Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κλασσικό Nintendo Game: Χαίρεσαι να το βλέπεις - και εγώ για ψηφιακό πάω - αν και συνήθως τα exclusive της Nintendo τα θέλω card, αυτό μιας και είναι multiplayer με ψήνει για digital αγορά. Υποστηρίζει 2 switch Lan-play έτσι? Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από Sir_Teraflop
retard20 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε Κλασσικό Nintendo Game: Χαίρεσαι να το βλέπεις - και εγώ για ψηφιακό πάω - αν και συνήθως τα exclusive της Nintendo τα θέλω card, αυτό μιας και είναι multiplayer με ψήνει για digital αγορά. Υποστηρίζει 2 switch Lan-play έτσι? Και εγώ έτσι είχα πει ότι θα τα παίρνω όλα τα exclusive σε φυσική μορφή αλλά από τότε που πήρα το Super Mario party σε digital έχω αλλάξει άποψη για αυτά που είναι κατά κύριο λόγο online η θες άμεσα για να παίξεις με μια παρέα. Δηλαδή το Mario kart και το arms αν με ρωτας θα τα έπαιρνα digital αν ειχα ξανα την ευκαιρία. Για να καταλήξω το smash το πήρα digital και εχω μεσα την καρτούλα pokemon και κανω εναλλαγές αν βαριέμαι
mansa2k Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δεν είμαι σχετικός με το smash αλλά πήγα στο τουρνουά που αναφέρθηκε στο πλαίσιο. Κατά κύριο λόγο επειδή γνωρίζω τους δύο επικεφαλής της ομάδας που συγκροτεί την Smash core. Έπαθα μια μικρή πλάκα ως προς το θέμα οργάνωσης αφού έχουν πάρει όλα τα στοιχεία και τους κανόνες που γνωρίζουμε από τα Evo και γενικά e-sports. Υπήρχε online leaderboards προσβάσιμο στο κοινό από τις smartdevices αλλά και streamιng του τουρνουά. Οι κανόνες είναι οι γνωστοί των σχετικών διοργανώσεων με τον τελικό να εξελίσσεται ανάμεσα στον νικητή των Winners και των Losers αντίστοιχα. Ο τελικός ήταν αμφίρροπος με τον νικητή των Losers να κάνει reset και τελικά μέσα από την νέα σειρά αγώνων να καταφέρνει να πάρει την πρώτη θέση. Ο χώρος που διέθεσε ο πλαίσιο ήταν σχετικά μικρός αλλά ανεκτικός. Υπήρχαν οκτώ οθόνες και τα αντίστοιχα NSW. Γενικώς είχε πολύ πλάκα, είδα και αρκετά γνωστά πρόσωπα που είχα καιρό να τους συναντήσω. Άνετα όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα πάνω στο παιχνίδι και γενικώς να πάρει γνώσεις και να λύσει τις όποιες απορίες προτείνω άνετα να γίνει μέλος της συγκεκριμένης κοινότητας. Το απλούστερο είναι να γίνεται μέλος στο discord του nintendonext. Δεν είναι ανάγκη να συμμετέχετε στα τουρνουά που θα διοργανώνουν όμως αξίζει να παρακολουθήσετε έστω ένα από κοντά. 3 1
chrisgewrgi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 https://gr.ign.com/m/super-smash-bros-for-nintendo-switch/63637/news/astunomikoi-apantoun-se-diataraxe-koines-esukhias-kai-tous-k Χαχχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα