Προς το περιεχόμενο

Super Smash Bros. Ultimate [Nintendo Switch]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα δικο του θεμα το αξιζει και το χρειαζεται ειδικα αν εισαι πρωταρης στο smash οπως εγω.το παιχνιδι δειχνει τεραστιο και παρα πολυ πολυπλοκο.οποτε μεσω του θεματος εδω να κανουμε την ζωη μας πιο ευκολη.αν εχει καποιος οδηγιες και tips ειδικα γιαυτα τα spirit πως δουλευουν ας ποσταρει να μας βοηθησει τους noobades.😀

Βασικα αλλαζω spirit και δεν βλεπω καμια διαφορα.πως δουλευουν;

Επίσημο site: https://www.smashbros.com/en_GB/index.html

• Like 2
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα σας φανει χρήσιμο αλλά....

3 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Ενα δικο του θεμα το αξιζει και το χρειαζεται ειδικα αν εισαι πρωταρης στο smash οπως εγω.το παιχνιδι δειχνει τεραστιο και παρα πολυ πολυπλοκο.οποτε μεσω του θεματος εδω να κανουμε την ζωη μας πιο ευκολη.αν εχει καποιος οδηγιες και tips ειδικα γιαυτα τα spirit πως δουλευουν ας ποσταρει να μας βοηθησει τους noobades.😀

Βασικα αλλαζω spirit και δεν βλεπω καμια διαφορα.πως δουλευουν;

Στο θέμα spirits ολοι είναι noobs.

Προσωπικά δεν εχω ασχοληθεί καθόλου

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, jon_pallis said:

Στο θέμα spirits ολοι είναι noobs.

Προσωπικά δεν εχω ασχοληθεί καθόλου

Συμφωνώ, ακόμα παίζω Adventure Mode για να τα ξεκλειδώσω όλα, δεν μπορώ να δώσω απάντηση πως ακριβώς θα χρησιμεύσουν στο online.

Δημοσ.

Τρώω πολύ ξύλο.... αλλά μ αρέσει. Είναι αρκετά πολύπλοκο και αρκετά διαφορετικό από άλλα fighting το αγάπησα παίζει να έχω παίξει ενα 7-8 ωρο σίγουρα σε 2 μέρες. επίσης είναι δύσκολο να ξεκλειδώσεις και όλους του παίχτες τουλάχιστον για μένα γιατί χάνω όταν εμφανίζονται 😛 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, retard20 είπε

Τρώω πολύ ξύλο.... αλλά μ αρέσει. Είναι αρκετά πολύπλοκο και αρκετά διαφορετικό από άλλα fighting το αγάπησα παίζει να έχω παίξει ενα 7-8 ωρο σίγουρα σε 2 μέρες. επίσης είναι δύσκολο να ξεκλειδώσεις και όλους του παίχτες τουλάχιστον για μένα γιατί χάνω όταν εμφανίζονται 😛 

Δες ολο το video που ανέβασα σε προηγούμενη απάντηση σε αυτο το thread

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jon_pallis είπε

Δες ολο το video που ανέβασα σε προηγούμενη απάντηση σε αυτο το thread

Ναι το ίδιο κάνω η περιμένω κανα 5 λεπτο πριν κάνω μάχη με σπίριτ cards που και εκεί τρώω τρελή φάπα ειδικά σε ace και πάνω :).

Δημοσ.

Και εγω ρε *** εχασα 3 χαρακτηρες χθες γιατι ειμαι νουμπας με τον μικρο μου και χαναμε οταν εβγαζε χατακτηρες για ξεκλειδωμα.πολυ δυσκολο game.ακομα δεν εχω καταλαβει ποτε κανει καποιες ειδικες κινησεις.ουτε τα spirit..και παιζει και ρολο μαλλον τι συμβολο εχει ο αντιπαλος.αμυνα, επιθεση , neutral, και κατι αλλο δεν θυμαμε.πολυ ωραιο θα ηταν αν βρισκαμε εναν οδηγο στα ελληνικα να μας κατατοπισει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ έχω αλλάξει τα κουμπιά και λογικά θα τα ξανά αλλάξω. Εγώ τώρα άρχισα να χρησιμοποιώ ασπίδα που κάνει και dodge αρκετά χρήσιμη έως σωτήρια. Το κακό με τόσους πολλούς παίκτες δε ξέρω τι να πρώτο παίξω με σκοπό να μην γίνομαι πουθενά καλός :P μόνο kirby(λόγω spirits single mode)  και  king K Rool έχω εστιάσει λίγο παραπάνω

Όποιος θέλει να κάνει Switch 4712-8104-7329

Επεξ/σία από retard20
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, parlapipas25 είπε

Καλό βίντεο για αρχάριους

Παρα πολύ καλο. ισχύει οτι πρέπει για αρχάριους. 

Επεξ/σία από retard20
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...