AntiCambeR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εβαλα στο κινητό με 64 Gb rom καινούρια micro sd 128 Gb και μου επιτρέπει να μεταφέρω σε αυτήν μόνο τα αρχεία.Οταν όμως πηγαίνω στις εφαρμογές που είναι αποθηκευμένες στην εσωτερική μνήμη του κινητού δεν υπάρχει επιλογή.Τι έχει αλλάξει στο android 9;Στο 8 το επιτρέπει. Μόνο αν ενεργοποιήσω τις επιλογές προγραμματιστή υπάρχει η επιλογή;Ισχύει οτι αν οι εφαρμογές μεταφερθούν στην micro sd λειτουργούν πιο αργά; Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από AntiCambeR
chios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Τον λόγο που θες να το κάνεις;; εννοείται ότι η εσωτερική μνήμη είναι πολύ ταχύτερη από την sd.
AntiCambeR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Στις 10/12/2018 στις 10:09 ΜΜ, chios είπε Τον λόγο που θες να το κάνεις;; εννοείται ότι η εσωτερική μνήμη είναι πολύ ταχύτερη από την sd. Με 64 Gb Rom δεν μου είναι απαραίτητο,όμως μου έκανε εντύπωση αυτός ο περιορισμός.Αν το κινητό ήταν με 16 Gb Rom θα υπήρχε πρόβλημα. Ευτυχώς που στο παλιό μου κινητό με 8 Gb Rom και Android 4..4.4 το επιτρέπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα