Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με το τροφοδοτικό μου, ένα Tagan 800w TG800-025. Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο σε gaming mode και όχι σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Κυρίως σε παλιά!!! Κάποια από αυτά ας πούμε είναι το FIFA 15 και το FIFA 16. Και στα δύο παιχνίδια λοιπόν, ενώ είναι όλα στα full, αν βάλω το Frame Rate στο No Limit on FPS, με το που ξεκινήσει το παιχνίδι, ακούγεται ένας ήχος σαν συριγμός από το τροφοδοτικό!!! Ο οποίος ήχος μάλιστα, αλλάζει ή και σταματάει κάποιες φορές, στιγμιαία, όταν αλλάζουν ας πούμε τα μενού του παιχνιδιού!!! Μόλις κλείσω το παιχνίδι, ο ήχος σταματάει. Επίσης πρόσεξα ότι το τροφοδοτικό μου δεν κάνει αυτόν τον ήχο στα συγκεκριμένα παιχνίδια, όταν βάζω το Frame Rate στο Lock to 60 FPS ή στο Lock to 30 FPS. Το πιο "κουλό" ακόμα, είναι ότι αν για παράδειγμα βάλω το FIFA 17, 18 και 19, με Frame Rate στο No Limit on FPS και γενικά όλα στο full, με αυτά τα παιχνίδια που είναι και πιο "βαριά", δεν ακούγεται αυτός ο ήχος. Έχετε καμία ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα; Είναι φυσιολογικό; Πρέπει να αλλάξω τροφοδοτικό;

ΥΓ1: Ο ήχος προέρχεται 100% από το τροφοδοτικό γιατί το έβγαλα εκτός κουτιού και το έλεγξα.
ΥΓ2: Έχω επισυνάψει αρχείο βίντεο στο οποίο μπορείτε να ακούσετε τον ήχο που σας περιγράφω. Ο θόρυβος ξεκινάει μετά το 8ο δευτερόλεπτο του βίντεο.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα να παραδώσει πνεύμα αλλά ναι.

Οταν βγάζεις το frame limiter, η κάρτα, ειδικά στα μενού, βγάζει 100αδες fps, λογικά περνάει ripple στην δωδεκαρα γραμμή και "την ακούει" το τροφοδοτικό σου.

Αν θες να φτιάξεις λίγο τα πράγματα, στο καλώδιο τροφοδοσιας της κάρτας βαλε πυκνωτές από τον κίτρινο (+) στο μαύρο. Πάρε για 16βολτ φυσικά, και προσοχή στην πολικότητα.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Όχι απαραίτητα να παραδώσει πνεύμα αλλά ναι.

Οταν βγάζεις το frame limiter, η κάρτα, ειδικά στα μενού, βγάζει 100αδες fps, λογικά περνάει ripple στην δωδεκαρα γραμμή και "την ακούει" το τροφοδοτικό σου.

Αν θες να φτιάξεις λίγο τα πράγματα, στο καλώδιο τροφοδοσιας της κάρτας βαλε πυκνωτές από τον κίτρινο (+) στο μαύρο. Πάρε για 16βολτ φυσικά, και προσοχή στην πολικότητα.

Μπορείς να μου βρεις κάποια εικόνα, κάποιο tutorial για να καταλάβω ακριβώς τι πρέπει να κάνω; Εγώ σκεφτόμουν να αλλάξω τροφοδοτικό βασικά. Να μην το κάνω λες; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξω τροφοδοτικό και να μου κάνει τα ίδια;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DNA180 είπε

Μπορείς να μου βρεις κάποια εικόνα, κάποιο tutorial για να καταλάβω ακριβώς τι πρέπει να κάνω; Εγώ σκεφτόμουν να αλλάξω τροφοδοτικό βασικά. Να μην το κάνω λες; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξω τροφοδοτικό και να μου κάνει τα ίδια;

Είναι απλό, αν γνωρίζεις, δοκίμασε την πατέντα με τους πυκνωτές. Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου, βάλε frame limiter.

Αν σου περισσεύουν λεφτά, πάρε άλλο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Crybal είπε

@ Sheogorath ....για πες?!

Με την πατέντα;

Δεν έχω ακριβώς αυτό, αλλά η Corsair το κάνει στα μεγάλα (ΑΧ1600)

24_test_corsair_ax1600i_1600w_nieprzyzwo

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Με την πατέντα;

Δεν έχω ακριβώς αυτό, αλλά η Corsair το κάνει στα μεγάλα (ΑΧ1600)

24_test_corsair_ax1600i_1600w_nieprzyzwo

Λολ. τι να αυτο...

Τι ειναι αυτα τα κολπα το εχουμε πάει λεμε το ινσομνια σε αλλο λεβελ..

Για μενα οτι εχει σχέση με το τροφοδωτικό κατευθειαν άλλαγμα δεν νομίζω οτι αξίζει το κόπο να κανεις οτιδιποτε αντε να σου κρατήσει κανα 2 μηνες παραπάνω πάλι θα χαλάσει και θα εχεις και στο κεφάλι σου μην πάρει μαζί του τίποτα..

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...