Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε

Και εκεί που έλεγα το bios 6042 agesa 1.2.0.7 θα είναι και το τελευταίο για τη συγκεκριμένη motherboard αφού πέρασαν και τόσοι μήνες και πλέον ασχολούνται με το AM5, σήμερα βγήκε αυτό. Λογικά κάποια στιγμή θα γίνει και stable. Έχει κανείς infos και αν αξίζει;

PRIME X470-PRO BIOS 6061

Version 6061Beta Version15.32 MB

2023/02/09

"Beta BIOS
1. Update AGESA version to ComboV2PI 1208
2. Mitigate the AMD potential security vulnerabilities for AMD Athlon™ processors and Ryzen™ processors

https://www.asus.com/supportonly/prime x470-pro/helpdesk_bios/

Αν δεν γράφει: Improve system performance and stability εγώ δεν το ακουμπάω.

• Like 1
  • Απαντ. 606
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μια ερώτηση για chipset drivers μιας και τώρα πήρα χαμπάρι ότι βγήκαν καινούριοι πριν λίγες μέρες. 

IMG_20230312_201217.jpg.a97ae9ce4c5fa8cb8ce704b940370eb0.jpg

Έχω την προηγούμενη έκδοση αλλά τους είχα εγκαταστήσει έπειτα από καινούρια εγκατάσταση windows.

Αυτούς τώρα ποιος είναι ο σωστότερος τρόπος να τους περάσω; Απλά πέρασμα πάνω απ' τους παλιούς; Η θέλει uninstall, safe mode κλπ. Αν έχει διαδικασία θα κάτσω με αυτούς που έχω ήδη, σιγά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε

Μια ερώτηση για chipset drivers μιας και τώρα πήρα χαμπάρι ότι βγήκαν καινούριοι πριν λίγες μέρες. 

IMG_20230312_201217.jpg.a97ae9ce4c5fa8cb8ce704b940370eb0.jpg

Έχω την προηγούμενη έκδοση αλλά τους είχα εγκαταστήσει έπειτα από καινούρια εγκατάσταση windows.

Αυτούς τώρα ποιος είναι ο σωστότερος τρόπος να τους περάσω; Απλά πέρασμα πάνω απ' τους παλιούς; Η θέλει uninstall, safe mode κλπ. Αν έχει διαδικασία θα κάτσω με αυτούς που έχω ήδη, σιγά.

απο πανω, ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αυτό τον τρόπο 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, duffyduck είπε

Εγώ τους εγκατέστησα πάνω από τους προηγούμενους (upgrade)

52 λεπτά πριν, leros2004 είπε

απο πανω, ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αυτό τον τρόπο 

Ευχαριστώ παιδιά, οπότε τους κατεβάζω, install, next, next και τέλος.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγκατέστησα το νέο BIOS 6063, όλα καλά.

Με όλα τα πάντα default (εκτός από DOCP--> Enabled), μου δώσε στο CB23 μια μικρή βελτίωση στο σκορ. Αυτό που μ'άρεσε περισσότερο όμως ήταν η λίγο μεγαλύτερη ταχύτητα κατά τη διάρκεια του bench σε σχέση με πριν, και την κράταγε σταθερή μέχρι τέλος.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλημερα ψαχνω να βρω suport για την συγκεκριμενη καρτα αλλα μαλλον η asus σταματησε την υποστηριξη.δεν την εχει πλεον στην ιστοσελιδα της

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, chrisde είπε

Νέο Bios 6202

PRIME X470-PRO BIOS 6202

Version 6202

15.33 MB

2023/07/27

"1. Update AGESA version to ComboV2PI 1.2.0.A
2. Mitigate the AMD potential security vulnerabilities for AMD Athlon™ processors and Ryzen™ processors
3. Improve system stability"

https://www.asus.com/supportonly/prime x470-pro/helpdesk_bios/

Υπαρχει καποιος τροπος να περασω το update ευκολα χωρις να χασω τις ρυθμισεις που εχω τωρα? Εχω τον 3600 επανω. Αξιζει το update η αξιζει μονο εαν εχω 5600 κλπ? 

Επεξ/σία από logica1
Δημοσ.
1 hour ago, logica1 said:

Υπαρχει καποιος τροπος να περασω το update ευκολα χωρις να χασω τις ρυθμισεις που εχω τωρα? Εχω τον 3600 επανω. Αξιζει το update η αξιζει μονο εαν εχω 5600 κλπ? 

Σε ποιο είσαι τώρα? Δύσκολα να μείνουν οι ρυθμίσεις, ακόμα και save να τις κάνεις δεν γίνονται restore γιατί είναι διαφορετικό version το bios

• Like 3
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι φοβερό ότι τόσα χρόνια μετά βγαίνουν ακόμα BIOS. Έχει περάσει πλέον τα 5 χρόνια ζωής.

• Like 2
Δημοσ.

οταν εχεις να κανεις με σοβαρη εταιρια,ειναι λογικη...εξελιξη.

για αυτο και την χρυσο-πληρωνεις αλλωστε...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...