Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Τι ακριβώς ρυθμίζεις με το πρόγραμμα, και εγώ μια φορά το έβαλα, έβαλα τι rgb ήθελα και μετά απ εγκατάσταση, δεν ξανά χρειάστηκε 

Το OpenRGB είναι συμβατό και με τη μητρική μας ενώ υποστηρίζει και τις Gigabyte GPU που έχω. Και δεν αφήνει τίποτα resident/service να τρέχει.

Μη το βάλετε μόνο σε MSI μητρικές.

• Απαντ. 606
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimmy1973 είπε

απο asus ειναι περασμενα μονο το aura service,armoury και το asus framework service.

τα υπολοιπα ειναι περασμενα απο την ati.

raid δεν εχω.

Το armoury είναι από τις μεγαλύτερες μ@λ@κιες που υπαρχουν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη με το κλασικο aura ειχα πολλα κρασαρισματα,περασα το armoury.

τωρα εαν αρχισω παλι τα uninstall των rgb software,βλεπω και αλλα μπερδεματα.

επεστρεψα πριν μιση ωρα τις corsair και πηρα τις G.Skill Trident Z.

τις ειδε κανονικα με auto στα 3600 και ευτυχως τις κουμπωσα χωρις να βγαλω την ψυχτρα.

ειναι το τελευταιο εξαρτημα απο hardware που αλλαζω.

κατι αλλο εκτος απο τον επεξεργαστη και  την καρτα ηχου δεν εχει μεινει για αλλαγη.

εχω στησει αρκετα πισι δικα μου και φιλων,

αλλα πραγματικα τετοιο παιδεμα και τοσο περιεργα προβληματα δε εχω ξαναπερασει.!!!

και μαλιστα σε ενα πισι που το εχω πληρωσει αρκετα,με πολυ ποιοτικο hardware και πολυ προσεχτικα στημενο.

οσα χρονια και να περασουν,οι υπολογιστες θα ειναι παντα ενα αλυτο μυστηριο...

Επεξ/σία από jimmy1973
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimmy1973 είπε

επειδη με το κλασικο aura ειχα πολλα κρασαρισματα,περασα το armoury.

τωρα εαν αρχισω παλι τα uninstall των rgb software,βλεπω και αλλα μπερδεματα.

επεστρεψα πριν μιση ωρα τις corsair και πηρα τις G.Skill Trident Z.

τις ειδε κανονικα με auto στα 3600 και ευτυχως τις κουμπωσα χωρις να βγαλω την ψυχτρα.

ειναι το τελευταιο εξαρτημα απο hardware που αλλαζω.

κατι αλλο εκτος απο τον επεξεργαστη και  την καρτα ηχου δεν εχει μεινει για αλλαγη.

εχω στησει αρκετα πισι δικα μου και φιλων.

πραγματικα τετοιο παιδεμα και τοσο περιεργα προβληματα δε εχω ξαναπερασει.!!!

και μαλιστα σε ενα πισι που το εχω πληρωσει αρκετα,με πολυ ποιοτικο hardware και πολυ προσεχτικα στημενο.

οσα χρονια και να περασουν,οι υπολογιστες θα ειναι παντα ενα αλυτο μυστηριο...

Προσεχτικά στημένο με rgb software εγκατεστημένα, δεν το λες και πολύ προσεκτικά 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, leros2004 είπε

Προσεχτικά στημένο με rgb software εγκατεστημένα, δεν το λες και πολύ προσεκτικά 

δηλαδη τι αλλο θα μπορουσα να κανω εκτος απο το να χρησιμοποιησω,το επισημο software που μου δινει η εταιρια..??

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimmy1973 είπε

τις ειδε κανονικα με auto στα 3600 και ευτυχως τις κουμπωσα χωρις να βγαλω την ψυχτρα

Προσοχή με XMP στα 3600, έχεις Zen+ CPU και μπορεί να τσινάει με RAM τόσο ψηλά. Τρέξε memtests χθες.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, jimmy1973 είπε

δηλαδη τι αλλο θα μπορουσα να κανω εκτος απο το να χρησιμοποιησω,το επισημο software που μου δινει η εταιρια..??

Αφου Αποδεδειγμένα είναι προβληματικό,  τι και αν είναι επίσημο?στο ξανά γράφω, το βάζεις φτιάχνεις τα RGB όπως τα θες και μετά το βγάζεις 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, leros2004 είπε

Αφου Αποδεδειγμένα είναι προβληματικό,  τι και αν είναι επίσημο?στο ξανά γράφω, το βάζεις φτιάχνεις τα RGB όπως τα θες και μετά το βγάζεις 

και εαν θελω να αλλαξω το rgb..???

3 ώρες πριν, parsifal είπε

Προσοχή με XMP στα 3600, έχεις Zen+ CPU και μπορεί να τσινάει με RAM τόσο ψηλά. Τρέξε memtests χθες.

3 ωρες memtest κανενα error..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jimmy1973 είπε

Κατεβάζεις μόνο το lightning software της asus τπτ άλλο, το περνάς φτιάχνεις τα rgb όπως θες και το κάνεις απεγκατάσταση η το ξετικαρεις από το start-up services και τελος

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το θεμα ειναι οτι εαν δεν βρεθει προβλημα στις corsair που επεστρεψα,βαση των τεστ που θα κανουν,μου τις επιστρεφουν και πληρωνω και 18,00 για τον ελεγχο..!

γιατι εαν οντως ειναι οι ram(που ετσι δειχνει)αλλα παρουσιαζει συγκεκριμενα προβληματα μονο στο πισι μου,

προφανως και δεν θα γινουν αποδεκτες για αλλαγη...

τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση....??

Επεξ/σία από jimmy1973
Δημοσ.
18 ώρες πριν, jimmy1973 είπε

το θεμα ειναι οτι εαν δεν βρεθει προβλημα στις corsair που επεστρεψα,βαση των τεστ που θα κανουν,μου τις επιστρεφουν και πληρωνω και 18,00 για τον ελεγχο..!

γιατι εαν οντως ειναι οι ram(που ετσι δειχνει)αλλα παρουσιαζει συγκεκριμενα προβληματα μονο στο πισι μου,

προφανως και δεν θα γινουν αποδεκτες για αλλαγη...

τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση....??

Από που κατέληξες ότι φταίνε οι μνήμες? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Από που κατέληξες ότι φταίνε οι μνήμες? 

μα δεν εχει μεινει κατι αλλο...

και προφανως δεν τιθεται και θεμα software,γιατι αυτο με το παγωμα και την μαυρη οθονη,

μου το εκανε μετα απο φρεσκια εγκατασταση,χωρις κανενα software παρα μονο με οδηγους.

vga εχει αλλαχθει,motherboard εχει γινει τεστ με ενα msi.

η cpu δουλευει default,και το υπολοιπο hardware,ειναι ενα blueray player/write της Pioneer και μια asus strix sound card.

Επεξ/σία από jimmy1973
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jimmy1973 είπε

μα δεν εχει μεινει κατι αλλο...

και προφανως δεν τιθεται και θεμα software,γιατι αυτο με το παγωμα και την μαυρη οθονη,

μου το εκανε μετα απο φρεσκια εγκατασταση,χωρις κανενα software παρα μονο με οδηγους.

vga εχει αλλαχθει,motherboard εχει γινει τεστ με ενα msi.

η cpu δουλευει default,και το υπολοιπο hardware,ειναι ενα blueray player/write της Pioneer και μια asus strix sound card.

Συσκευές όπως ποντίκια πληκτρολόγια τα έχεις τσεκάρει? Και τις μνήμες είπες τις δοκίμασες αλλού και δεν είχαν θέμα και πέρασαν τα τεστ που τους έκανες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Συσκευές όπως ποντίκια πληκτρολόγια τα έχεις τσεκάρει? Και τις μνήμες είπες τις δοκίμασες αλλού και δεν είχαν θέμα και πέρασαν τα τεστ που τους έκανες. 

το πληκτρολογιο ειναι το 2ο corsair που μου αλλαξαν.

τις μνημες δεν τις εχω τσεκαρει σε αλλο συστημα.

ειχαν μπει πανω στο Msi και μου βγηκε το ιδιο προβλημα.εκει δεν ειχα τρεξει διαγνωστικα.

στο asus που ετρεξα 3-4 διαγνωστικα,error δεν πηρα.

ειναι πολυ συγκεκριμενο το προβλημα και δεν μπορω να βρω ακρη.

πολυ παιδεμα..

Επεξ/σία από jimmy1973
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/8/2020 στις 2:26 ΜΜ, jimmy1973 είπε

δεν βλεπω το αρχειο που κατεβαινει,ή το αρχειο που κανω save as...

συνηθως μονο μετα απο refresh στην επιφανεια εργασιας.

σχετικα με το παραπανω,δεν ξερω εαν εχει καποια σχεση και ο samsung που μου δινει στο write,πολυ μικροτερες τιμες απο τις ονομαστικες.

evo.jpg

Επεξ/σία από jimmy1973

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...