papajohn87 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, leros2004 είπε Chipset drivers έχεις περάσει ? Έχεις κάνει σε κάτι OC? chipset drivers εχω περασει εννοείται. Oc στον επεξεργαστή εχω κάνει στα 4.1 και ειναι απόλυτα stable. Σε stress test prime95 εχω 68 βαθμούς σταθερά χωρις errors. Δε νομίζω να ειναι απο αυτο γιατι μου το έκανε και χωρίς να κάνω OC Μέχρι και το DOCP έκλεισα και άφησα τις ram auto στα 2133 να δω μήπως ειναι απο ram αλλα ούτε αυτό. Βέβαια μεσα στο compatibility της μητρικής δεν έχει τις δικές μου στη λίστα. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2019 από papajohn87
leros2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, papajohn87 είπε chipset drivers εχω περασει εννοείται. Oc στον επεξεργαστή εχω κάνει στα 4.1 και ειναι απόλυτα stable. Σε stress test prime95 εχω 68 βαθμούς σταθερά χωρις errors. Δε νομίζω να ειναι απο αυτο γιατι μου το έκανε και χωρίς να κάνω OC Μέχρι και το DOCP έκλεισα και άφησα τις ram auto στα 2133 να δω μήπως ειναι απο ram αλλα ούτε αυτό. Βέβαια μεσα στο compatibility της μητρικής δεν έχει τις δικές μου στη λίστα. Ποιο Power plan χρησιμοποιείς ?
papajohn87 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ποιο Power plan χρησιμοποιείς ? Το hight performance plan εχω. Και έχω κλειστό το fast boot των Windows και του bios.
papajohn87 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μετά από αρκετό ψάξιμο Έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα είναι μεταξύ driver κάρτα γραφικών και driver chipset Θα το τσεκάρω αύριο και θα ενημερώσω 1
papajohn87 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Στις 15/12/2019 στις 7:21 ΜΜ, Ronnie1985 είπε Εχεις αναφερει 2 προβληματα. Το ενα με το κλεισιμο οθονης κ το αλλο με το σταματημα στα φανς. Στα κανει και τα δυο προβληματα απο την αρχη που πηρες τη μητρικη; Εχουμε σχεδον ιδιο σεταπ mobo (5406) cpu ram vga και psu ολα ιδια κ δεν εχω συναντησει κανενα τετοιο προβλημα. Αλλα drivers εχω τους προηγουμενους stable. Αdrenalin 2019 Edition 19.9.2 Recommended (WHQL) Δοκιμασε να βαλεις αυτους σχετικα με το προβλημα με την οθονη. Αν παλι τα ιδια δοκιμασε με displayport καλωδιο αν εισαι με hdmi και το αντιστροφο. Οσο για τα fans λογικα διαβαζουν χαμηλη θερμοκρασια της cpu κ ισως σταματουν; Δοκιμασε μεσα απο το bios να κανεις ενα qfan control να ρυθμιστουν. Η βαλτους μια πιο επιθετικη καμπυλη για τη cpu. Δοκίμασα και αυτό που μου έγραψες για τους stable drivers 19.9.2 αλλά μου το έκανε πάλι. Όλα σταμάτησαν όταν πέρασα τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών και τους τελευταίους driver chipset τους οποίους τους κατέβασα από την amd και όχι από το site της Asus. 1
Ronnie1985 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Τελικα οι chipset drivers χρειαζονται; Η των windows αρκουν; Εγω βασικα μεχρι σημερα εγκαθιστω κ τους chipset drivers απο amd για x470 και απλα πατω next. Δηλαδη με ολα τικαρισμενα. Μηοως καποια δε χρειαζονται κ μπορουμε να τα ξετικαρουμε;
papajohn87 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε Τελικα οι chipset drivers χρειαζονται; Η των windows αρκουν; Εγω βασικα μεχρι σημερα εγκαθιστω κ τους chipset drivers απο amd για x470 και απλα πατω next. Δηλαδη με ολα τικαρισμενα. Μηοως καποια δε χρειαζονται κ μπορουμε να τα ξετικαρουμε; Έχω την εντύπωση ότι μόνο των windows δεν αρκούν. Εμένα με την εγκατάσταση των καινούργιων chipset drivers το πρόβλημα λύθηκε!!! 1
Ronnie1985 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, papajohn87 είπε Έχω την εντύπωση ότι μόνο των windows δεν αρκούν. Εμένα με την εγκατάσταση των καινούργιων chipset drivers το πρόβλημα λύθηκε!!! Ποια εκδοση εννοεις φιλε μου; Μια που βγηκε 25/11 αν θυμαμαι καλα;
papajohn87 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Ποια εκδοση εννοεις φιλε μου; Μια που βγηκε 25/11 αν θυμαμαι καλα; Αυτή ακριβώς την έκδοση. https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/x470
Ronnie1985 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Σωστα θυμαμαι. Να ρωτησω πιο πριν αναφεραμε για performance bias οτι το aggresive ειναι σπασμενο ενω το gentle δουλευει καλα. Αυτο κανει διαφορα μονο στην εφαρμογη cinebench για λιγο καλυτερο σκορ η κερδιζουμε κ αλλου; Εννοω εχει δοκιμασει κανεις αν σε παιχνιδια εχει παρατηρησει εστω κ 2-3 fps παραπανω? Αν υπαρχει διαφορα δηλαδη auto vs gentle
Ronnie1985 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Συμφωνα με το τελευταιο bios 5406 update AM4 Combo PI 1.0.0.4 patch b Με ψαξιμο που εκανα αναφερουν σε διαφορα sites οτι το agesa 1.0.0.4 b ειναι beta και οχι final release. Αρα το 5406 bios που δινει η asus ειναι beta? Το φλασαρα εδω κ μερες κ δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα. Απλα με τον ορο beta, αν ειναι δηλαδη οντως, δε νιωθω κ πολυ ανετα.... Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από Ronnie1985
malakudi Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δεν ισχύει αυτό, patch b δε σημαίνει beta. Όπως στο 1.0.0.3 είχαμε AB, ABB, ABBA τώρα στο 1.0.0.4 έχουμε B - πριν είχε βγει το σκέτο 1.0.0.4 που διορθώθηκε τις πρώτες μέρες με την έκδοση patch B. 1
p_under Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 ρίξτε μια ματιά και εδώ αν μπορεί να βοηθήσει κανείς
Ronnie1985 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρηγγειλα και περιμενω μια καρτα γραφικων evga xc ultra gaming η οποια καταλαμβανει 3 slots χωρο ειναι thic δηλαδη. Αυτο σημαινει θα καλυπτει σχεδον απο πανω ολη την ψυκτρα του chipset της συγκεκριμενης μητρικης. Λετε να εχω θεμα με temps? Γνωριζετε μηπως κατω απ τη ψυκτρα στο chipset εχει ανεμιστηρακι; Σιγουρα θα βοηθουσε σε καλυτερες θερμοκρασιες. Γιατι στην αντιστοιχη x570 prime απο οτι εχω δει σε φωτογραφιες στο διαδυκτιο εχει ανεμιστηρακι. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από Ronnie1985
akoinonitos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 26 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Παρηγγειλα και περιμενω μια καρτα γραφικων evga xc ultra gaming η οποια καταλαμβανει 3 slots χωρο ειναι thic δηλαδη. Αυτο σημαινει θα καλυπτει σχεδον απο πανω ολη την ψυκτρα του chipset της συγκεκριμενης μητρικης. Λετε να εχω θεμα με temps? Γνωριζετε μηπως κατω απ τη ψυκτρα στο chipset εχει ανεμιστηρακι; Σιγουρα θα βοηθουσε σε καλυτερες θερμοκρασιες. Γιατι στην αντιστοιχη x570 prime απο οτι εχω δει σε φωτογραφιες στο διαδυκτιο εχει ανεμιστηρακι. Δεν έχει ανεμιστηρακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα