Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με performance bias στο cbr15 aggresive, ειτε κανει επανεκινηση ειτε μπλε οθονη πεταει μετα απο ωρα... Το εχει συναντησει κανεις αυτο; Αν το βαλω στο auto η στο gentle ολα καλα. Bios εβαλα το τελευταιο τελικα 5406 μιας κ σκιπευω να βαλω εναν 3600 πανω.

• Απαντ. 606
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε

Με performance bias στο cbr15 aggresive, ειτε κανει επανεκινηση ειτε μπλε οθονη πεταει μετα απο ωρα... Το εχει συναντησει κανεις αυτο; Αν το βαλω στο auto η στο gentle ολα καλα. Bios εβαλα το τελευταιο τελικα 5406 μιας κ σκιπευω να βαλω εναν 3600 πανω.

Ναι, με Aggressive κάνει ακριβώς τα ίδια και σε εμένα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, parsifal είπε

Ναι, με Aggressive κάνει ακριβώς τα ίδια και σε εμένα.

Είναι broken το συγκεκριμένο setting απο τότε που μπήκε (AGESA 0072).

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Tenshi είπε

Είναι broken το συγκεκριμένο setting απο τότε που μπήκε (AGESA 0072).

Με το gentle θα ειμαι οκ φιλε μου; stable? 

Η να το αφησω στο auto πιο καλα;

Παντως σε σκορ στο cinebench20 η διαφορα auto κ cbr15 gentle ηταν περιπου 100 υπερ του gentle

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια απο τα ίδια, με gentle δουλεύει κανονικά. Το aggressive δεν μου δούλεψε ποτέ... 

@Ronnie1985 οφείλω μια συγνώμη, είναι τόσοι οι φιδέμποροι εδω μέσα που κάποιες φορές παίρνει η μπάλα και κανονικούς χρήστες. Και εσυ βρε αδερφέ μου ώρες ώρες γράφεις με μια αφέλεια, που οι αισθητήρες troll μου, χτυπάνε κόκκινα ... 

Sorry και πάλι...  

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Μια απο τα ίδια, με gentle δουλεύει κανονικά. Το aggressive δεν μου δούλεψε ποτέ... 

@Ronnie1985 οφείλω μια συγνώμη, είναι τόσοι οι φιδέμποροι εδω μέσα που κάποιες φορές παίρνει η μπάλα και κανονικούς χρήστες. Και εσυ βρε αδερφέ μου ώρες ώρες γράφεις με μια αφέλεια, που οι αισθητήρες troll μου, χτυπάνε κόκκινα ... 

Sorry και πάλι...  

Χαχαχα δε πειραζει φιλαρακι μου καταλαβα οτι εχεις αλλεργια στους trollers και τους κυνηγας και καλα κανεις!;)

Εννοειτε δεκτη η συγνωμη και ζητω κ εγω απ τη μερια μου για την παρεξηγηση! Ολα καλα! 

(Δυστυχως ο γραπτος λογος παρεξηγηται συχνα!)

• Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε

Με το gentle θα ειμαι οκ φιλε μου; stable? 

Η να το αφησω στο auto πιο καλα;

Παντως σε σκορ στο cinebench20 η διαφορα auto κ cbr15 gentle ηταν περιπου 100 υπερ του gentle

Άφησε το gentle, κακό δεν κάνει. Όταν βάλεις 3600 αυτό το setting δε θα κάνει τίποτα, οπότε τότε το αφήνεις στο auto.

Δημοσ.

Καλησπέρα κάτοχος και εγώ της μητρικής με ryzen 2600. Έχω το εξής θέμα. Κάποιες φορές όχι πάντα ξαφνικά μου κλείνει η οθόνη και πρέπει να κλείσω το τροφοδοτικό γιατί με το κουμπί του restart δεν κάνει κάτι όπως επίσης και τα fan ξαφνικά φουλαρουν στροφές χωρίς να έχει ο επεξεργαστής θερμοκρασία (30c) και για να πιάσουν πάλι κανονικές στροφές πρέπει να κάνω restart. Aisuite δεν χρησιμοποιώ. Bios έχω βάλει το τελευταίο 5406. Αλλά αυτό που σας γράφω συμβαίνει στα τελευταία 5-6 bios update δλδ από τότε που αγόρασα τη μητρική. Από το 4804 εως 5406. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papajohn87 είπε

Καλησπέρα κάτοχος και εγώ της μητρικής με ryzen 2600. Έχω το εξής θέμα. Κάποιες φορές όχι πάντα ξαφνικά μου κλείνει η οθόνη και πρέπει να κλείσω το τροφοδοτικό γιατί με το κουμπί του restart δεν κάνει κάτι όπως επίσης και τα fan ξαφνικά φουλαρουν στροφές χωρίς να έχει ο επεξεργαστής θερμοκρασία (30c) και για να πιάσουν πάλι κανονικές στροφές πρέπει να κάνω restart. Aisuite δεν χρησιμοποιώ. Bios έχω βάλει το τελευταίο 5406. Αλλά αυτό που σας γράφω συμβαίνει στα τελευταία 5-6 bios update δλδ από τότε που αγόρασα τη μητρική. Από το 4804 εως 5406. 

Αν θες γραψε λιγα στοιχεια καρτα γραφικων ποιους drivers ποια οθονη. Επισης ποια φαν εννοεις; Ολα του κουτιου ? τα εχεις συνδεδεμενα πανω στη μητρικη η σε καποιο fan controler?  Η εννοεις μονο της cpu? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε

Αν θες γραψε λιγα στοιχεια καρτα γραφικων ποιους drivers ποια οθονη. Επισης ποια φαν εννοεις; Ολα του κουτιου ? τα εχεις συνδεδεμενα πανω στη μητρικη η σε καποιο fan controler?  Η εννοεις μονο της cpu? 

Έχουμε και λέμε : cpu: Ryzen 5 2600

Mobo: Asus prime x470 pro

Vga:  sapphire vga radeon rx 580 8gb nitro+ (Drivers 19.12.2 Τους τελευταίους)

Ram : corsair vengeance rgb pro 16gb ddr4-3200mhz

Psu: corsair rm750x

Cpu Cooler: thermalright hr-02 macho rev.b 2x140mm fan Puss/Pull

Ssd: corsair mp300 nvme 240Gb

Monitor: lg 29um58-p Ultrawide monitor

Φανάκια έχω 2 αυτή τη στιγμή και είναι του επεξεργαστή το ένα είναι συνδεδεμένο στη θύρα cpu fan και το άλλο στη θύρα Cpu OPT. Όπως και έγραψα παραπάνω δε μου το κάνει συνέχεια. Όταν μου το κάνει γίνεται συνήθως όταν θα ανοίξω το PC την ώρα που θα μπεί στην επιφάνεια εργασίας ή όταν θα κάνω κάτι χαλαρό στο pc πχ brownsing. Σε games και σε ότι ζορίζει το PC δε το έχει κάνει ποτέ

Επεξ/σία από papajohn87
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, papajohn87 είπε

Φανάκια έχω 2 αυτή τη στιγμή και είναι του επεξεργαστή το ένα είναι συνδεδεμένο στη θύρα cpu fan και το άλλο στη θύρα Cpu OPT. Όπως και έγραψα παραπάνω δε μου το κάνει συνέχεια. Όταν μου το κάνει γίνεται συνήθως όταν θα ανοίξω το PC την ώρα που θα μπεί στην επιφάνεια εργασίας ή όταν θα κάνω κάτι χαλαρό στο pc πχ brownsing. Σε games και σε ότι ζορίζει το PC δε το έχει κάνει ποτέ

Εχεις αναφερει 2 προβληματα. Το ενα με το κλεισιμο οθονης κ το αλλο με το σταματημα στα φανς. Στα κανει και τα δυο προβληματα απο την αρχη που πηρες τη μητρικη;

Εχουμε σχεδον ιδιο σεταπ mobo (5406) cpu ram vga και psu ολα ιδια κ δεν εχω συναντησει κανενα τετοιο προβλημα. Αλλα drivers εχω τους προηγουμενους stable. 

Αdrenalin 2019 Edition 19.9.2 Recommended (WHQL)

Δοκιμασε να βαλεις αυτους σχετικα με το προβλημα με την οθονη. Αν παλι τα ιδια δοκιμασε με displayport καλωδιο αν εισαι με hdmi και το αντιστροφο.

Οσο για τα fans λογικα διαβαζουν χαμηλη θερμοκρασια της cpu κ ισως σταματουν; Δοκιμασε μεσα απο το bios να κανεις ενα qfan control να ρυθμιστουν. Η βαλτους μια πιο επιθετικη καμπυλη για τη cpu.

Επεξ/σία από Ronnie1985
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε

Εχεις αναφερει 2 προβληματα. Το ενα με το κλεισιμο οθονης κ το αλλο με το σταματημα στα φανς. Στα κανει και τα δυο προβληματα απο την αρχη που πηρες τη μητρικη;

Εχουμε σχεδον ιδιο σεταπ mobo (5406) cpu ram vga και psu ολα ιδια κ δεν εχω συναντησει κανενα τετοιο προβλημα. Αλλα drivers εχω τους προηγουμενους stable. 

Αdrenalin 2019 Edition 19.9.2 Recommended (WHQL)

Δοκιμασε να βαλεις αυτους σχετικα με το προβλημα με την οθονη. Αν παλι τα ιδια δοκιμασε με displayport καλωδιο αν εισαι με hdmi και το αντιστροφο.

Οσο για τα fans λογικα διαβαζουν χαμηλη θερμοκρασια της cpu κ ισως σταματουν; Δοκιμασεεσα απο το bios να κανεις ενα qfan control να ρυθμιστουν. Η βαλτους ενα μια πιο επιθετικη καμπυλη για τη cpu.

Me hdmi ειμαι το monitor δεν εχει display port οσο για τους drivers το ιδιο εκανε και του 5 τελευταίους. 

Για τα φανακια τωρα θα σου πω οτι εχω κάνει καμπυλη στο bios. Αλλα τα φανακια δε γραφω οτι σταματανε αλλα οτι πιανουν τερμα στροφες χωρις λογο ξαφνικα. Να κανω κατι να ζορίζω τον επεξεργαστή το καταλαβαίνω αλλα σε idle κατάσταση κατι δε μου κάθεται. 

Επεξ/σία από papajohn87
Δημοσ.
2 ώρες πριν, papajohn87 είπε

Chipset drivers έχεις περάσει ?

Έχεις κάνει σε κάτι OC?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...