ilos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, giannhs.m είπε Έχω το τελευταίo bios εγκατεστημένο...στα games μπορεί να φτάσει στιγμιαία τόσο όχι συνέχεια το ψυγείο το έχω μπροστά τοποθετημένο..και κάρτα έχω με rx 580 Θα υποθέσω ότι συμβαίνει το εξής σκηνικό. Έχεις δωμάτιο χωρίς ac και με υψηλά ambient (30+). το κουτί σου δεν έχει άλλες εισαγωγές αέρα πάρα μόνο το front panel που θα είναι καλυμμένο από το radiator. Όταν αρχίζεις και παίζεις όλος ο καυτός αέρας που βγαίνει από τη gpu δυσκολεύεται να βγει γρήγορα από το πίσω μέρος του κουτιού και "παγιδεύεται" καθώς δεν έχεις μεγάλο airflow με επαρκή εισαγωγή αέρα. Αυτό λειτουργεί αθροιστικά και κάποια στιγμή χτυπάς 70ρια στη cpu που πχ δε θα τα χτύπαγες με ένα handbrake/blender παρόλο που εκεί υπάρχει μεγαλύτερο cpu usage. Αν ανοίξεις το side panel θα το επιβεβαιώσεις, θα πέσεις -20 βαθμούς. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από ilos
giannhs.m Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Γενικά έχω σύνολο 7 ανεμιστήρες στο κουτί 4 στην υδροψυξη που βάζουν και 3 που βγάζουν αλλά όντως η θερμοκρασία στο δωμάτιο είναι μεγάλη δεν ξέρω αν 3ιναι 30 αλλά εκεί θα παίζει τεσπά γενικά δεν εχω τρελό θέμα γιατί όντως τον χειμώνα ήταν πολυ καλύτερα...μπορώ να αλλάξω κάτι άλλο άλλο στην μητρική για καλύτερη απόδοση εκτός από αρνητικό ρεύμα και έχω και το pbo που έχω ενεργοποιημένο?
malakudi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Παρατήρησα πως τα profiles ρυθμίσεων που σώζεις μέσα από το BIOS, δεν χάνονται με clear cmos. Αν δε χάνονται με clear cmos, που σώζονται; Λογικά θα χάνονται αν βγάλεις και την μπαταρία, έτσι δεν είναι; (δε το δοκίμασα)
akoinonitos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, malakudi είπε Παρατήρησα πως τα profiles ρυθμίσεων που σώζεις μέσα από το BIOS, δεν χάνονται με clear cmos. Αν δε χάνονται με clear cmos, που σώζονται; Λογικά θα χάνονται αν βγάλεις και την μπαταρία, έτσι δεν είναι; (δε το δοκίμασα) Οχι δεν χανονται ουτε αμα βγαλεις και την μπαταρια ,αυτος ειναι ο σκοπος του ρε να μην χανονται. Λογικα γραφονται στο Bios Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από akoinonitos 1
malakudi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Οχι δεν χανονται ουτε αμα βγαλεις και την μπαταρια ,αυτος ειναι ο σκοπος του ρε να μην χανονται. Λογικα γραφονται στο Bios Δε νομίζω να γράφονται στην eeprom, αυτή έχει πεπερασμένες εγγραφές. Αν δεν χάνονται ούτε με μπαταρία τότε έχουν κάποια μικρή emmc μνήμη μέσα στο flash chip 1
akoinonitos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, malakudi είπε Δε νομίζω να γράφονται στην eeprom, αυτή έχει πεπερασμένες εγγραφές. Αν δεν χάνονται ούτε με μπαταρία τότε έχουν κάποια μικρή emmc μνήμη μέσα στο flash chip Βασικα ουτε μετα απο bios update δεν σβηνονται 2
jimmy1973 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 αξιζει να βαλω καποια απο τα τελευταια bios με ryzen 2600, ή να κατσω στην 5204?
Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Στις 15/9/2019 στις 1:47 ΜΜ, akoinonitos είπε Βασικα ουτε μετα απο bios update δεν σβηνονται Σίγουρο αυτό; Στις 15/9/2019 στις 1:07 ΜΜ, malakudi είπε Παρατήρησα πως τα profiles ρυθμίσεων που σώζεις μέσα από το BIOS, δεν χάνονται με clear cmos. Αν δε χάνονται με clear cmos, που σώζονται; Λογικά θα χάνονται αν βγάλεις και την μπαταρία, έτσι δεν είναι; (δε το δοκίμασα) Έχει nand μνήμη εκεί δίπλα. Λίγα kB θέλει εξαλλου. 1
akoinonitos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Σίγουρο αυτό; Έχει nand μνήμη εκεί δίπλα. Λίγα kB θέλει εξαλλου. Ναι εμενα τα κραταει κανονικα ,ασχετως που δεν με αφηνει να τα φορτωσω γτ ειναι για αλλο Bios version. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2019 από akoinonitos
jimmy1973 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 κανω καποια τεστ στον Samsung 970 EVO NVMe M.2 250Gb αλλα βλεπω οτι περνω αρκετα χαμηλοτερες επιδοσεις απ`οτι υπαρχουν κατα μεσο ορο στο ιντερνετ. τον εχω βαλει στο slot 1(κοντα στην καρτα γραφικων δηλαδη) και εχω περασμενους ολους τους οδηγους. απο bios δεν εχω πειραξει τιποτε. λογικο..??
jimmy1973 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 δεν πρεπει να εχω περασει τον οδηγο sata απο asus,ουτε απο ati. εχει να κανει αυτο με το θεμα ? περασμενοι ειναι ο οδηγος chipset και ο οδηγος του evo απο το σαιτ της samsung.
parsifal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Χαίρετε συμφορουμίτες. Έχει κανείς Noctua NH-D15(S) στη μητρική μας; Αν ναι, εντυπώσεις από clearance σε σχέση με το πρώτο PCI Express slot και τα DIMM slots; Σκέφτομαι να πάω σε Noctua γιατί η τωρινή δε με αφήνει να παίξω εκεί που θέλω με τον 2700X.
Fp84 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, parsifal είπε Χαίρετε συμφορουμίτες. Έχει κανείς Noctua NH-D15(S) στη μητρική μας; Αν ναι, εντυπώσεις από clearance σε σχέση με το πρώτο PCI Express slot και τα DIMM slots; Σκέφτομαι να πάω σε Noctua γιατί η τωρινή δε με αφήνει να παίξω εκεί που θέλω με τον 2700X. Για Dark rock pro 4 δεν το σκέφτεσαι ?
parsifal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Από λίγο που το έψαξα, βλέπω ομοφωνία πως είναι η καλύτερη λύση σε αέρα αυτήν τη στιγμή, παρά τα χρόνια της. Έχεις την BeQuiet εσύ;
Fp84 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, parsifal είπε Από λίγο που το έψαξα, βλέπω ομοφωνία πως είναι η καλύτερη λύση σε αέρα αυτήν τη στιγμή, παρά τα χρόνια της. Έχεις την BeQuiet εσύ; Ναι την έχω και είναι θηρίο, κάνω render και πάνω από 58 βαθμούς(CB R15 55 βαθμούς) δεν πάει με τίποτα σε σύγκριση με την μαμά ψήκτρα του Ryzen που τα 90αρια τα έχει για την πλάκα (Ryzen 1700@ 3.8) το e-shop την έχει στα 70€ περίπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα