Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, malakudi είπε

Το 5007

Έχεις το καινούργιο... σε μένα με 4204 που έχω ξεμείνει, θυμάμαι δούλευει κανονικά η ρύθμιση που του ορίζεις. Είσαι και άτυχος ότι δεν έχω το σύστημα κοντά  μου για να το διπλό τσεκάρω   

• Απαντ. 606
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το νέο BIOS (5204) διόρθωσε το πρόβλημα όπου το ASUS WMI ανέφερε την τάση 12V σαν 10V, ενώ σε ότι αφορά τους Zen 2, έχει πλέον επιλογές για απενεργοποίηση του ενός chiplet από τα δύο στον 3900Χ και απενεργοποίηση πυρήνων στο κάθε chiplet.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, malakudi είπε

Το νέο BIOS (5204) διόρθωσε το πρόβλημα όπου το ASUS WMI ανέφερε την τάση 12V σαν 10V, ενώ σε ότι αφορά τους Zen 2, έχει πλέον επιλογές για απενεργοποίηση του ενός chiplet από τα δύο στον 3900Χ και απενεργοποίηση πυρήνων στο κάθε chiplet.

το θεμα που οι σενσορες εδειχναν αλλα αντι αλλων εφτιαξε?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, jimmy1973 είπε

το θεμα που οι σενσορες εδειχναν αλλα αντι αλλων εφτιαξε?

Δεν έδειχναν άλλα αντί άλλων, μόνο τα 12V έδειχναν 10V. Είχε κι ένα πρόβλημα που κολλούσαν τα sensors μετά από standby, αυτό διορθώθηκε ήδη από την προηγούμενη (5007). Σε ότι αφορά το PBO λογικά είναι το ίδιο όπως και στην 5007, δεν είναι το ίδιο καλό με την 4204/4207. Δε μπορώ να το πω με βεβαιότητα γιατί πλέον έχω στη μητρική τον 3900Χ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimmy1973 είπε

να το περασω με ryzen 2600?

Από το 5007 καλύτερο είναι πάντως. Για 2ΧΧΧ ryzen το καλύτερο είναι το 4204/4207.

Επεξ/σία από malakudi
Δημοσ.
2 ώρες πριν, malakudi είπε

Από το 5007 καλύτερο είναι πάντως. Για 2ΧΧΧ ryzen το καλύτερο είναι το 4204/4207.

downgrade με soft τροπο δεν γινεται.

οποτε μαλλον θα παω στο (5204)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω την μητρική του τίτλου και έχω πάνω ένα 2600x δουλεύει με μια nzxt x62 αλλά πάλι νομίζω ότι ήλιο θερμοκρασίες είναι λίγο υψηλές δηλαδή μαχ ενώ παίζω μπορεί να φτάσει και 68 με 70 βαθμούς εννοείται όχι σταθερά αλλά στιγμιαία ενώ στην επιφάνεια εργασίας μπορεί να παίζει από 35 μέχρι και 50 συν  ..να πω ότι έχω ενεργοποιημένο Pbo ..υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να αλλάξω από τα bios γιατί θέμα πάστας δεν είναι έχω αλλάξει ...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giannhs.m είπε

Καλησπέρα έχω την μητρική του τίτλου και έχω πάνω ένα 2600x δουλεύει με μια nzxt x62 αλλά πάλι νομίζω ότι ήλιο θερμοκρασίες είναι λίγο υψηλές δηλαδή μαχ ενώ παίζω μπορεί να φτάσει και 68 με 70 βαθμούς εννοείται όχι σταθερά αλλά στιγμιαία ενώ στην επιφάνεια εργασίας μπορεί να παίζει από 35 μέχρι και 50 συν  ..να πω ότι έχω ενεργοποιημένο Pbo ..υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να αλλάξω από τα bios γιατί θέμα πάστας δεν είναι έχω αλλάξει ...

Δοκίμασε να βάλεις στο core voltage ,offset ,(-),0.075v

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, giannhs.m είπε

Ποιο BIOS έχεις περασμένο; Με τα καινούρια είχα παρατηρήσει πως το negative offset δε κάνει στην ουσία τίποτα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, giannhs.m είπε

Οι θερμοκρασίες είναι λογικές δηλαδή?

Σε idle νορμαλ ειναι ,αλλα 70 βαθμους ουτε με το  2700x δεν είχα δει σε gaming ,το ψυγείο της nzxt που το έχεις τοποθετημένο και ποια κάρτα γραφικών έχεις.

Δημοσ.

Έχω το τελευταίo bios εγκατεστημένο...στα games μπορεί να φτάσει στιγμιαία τόσο όχι συνέχεια το ψυγείο το έχω μπροστά τοποθετημένο..και κάρτα έχω με rx 580 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...