Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 6/7/2019 στις 10:46 ΠΜ, jimmy1973 είπε

θα περιμενω την επομενη μηπως και φτιαξουν τα πραγματα.

αν και απο την ωρα που εχει βγει το corsair απο πανω,δεν μου εχει κανει κατι.

ισως να τα δημιουργουσε ολα το πληκτρολογιο.

θα δειξει.,.

το πληκτρολογιο αντικατασταθηκε και εδω και 3 ημερες δεν εχω κανενα προβλημα.

προφανως ολα αυτα τα κολληματα τα δημιουργουσε το corsair και απλα τα προβληματα συνεπεσαν με τα 2 τελευταια bios update.

• Απαντ. 606
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μην το γελας καθολου.😯

απο τον Μαρτιο που τον εστησα,ολο και κατι βγαινει.👿👿

πρωτη φορα τοσα μαζεμενα προβληματα μαζι.

ας ελπισουμε να σταματησει εδω..

Δημοσ.

επειδη το εχω συνηθισει το AI_SuiteIII να το περασω ή θα εχω θεμα με τις κουκουρουκου θερμκρασιες που δινουν οι σενσορες μετα τα τελευταια update?

το εχει κανεις επανω με τα τελευταια bios?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, malakudi είπε

hwinfo64, πολύ καλύτερο για να βλέπεις θερμοκρασίες κτλ

αυτο εχω τωρα για μονιτορ μετα το τελευταιο φορματ.

απλα εχει διαφορα καλουδια το AI_SuiteIII και το εχω βολευτει τοσα χρονια.

Επεξ/σία από jimmy1973
Δημοσ.

@akoinonitos Θυμάσαι αν μπορώ κάπως να ρυθμίσω τα fans στο q-fan να μη πηγαίνουν ποτέ 100%; Στο manual έχει επιλογή πόσο ποσοστό PWM θα έχει όταν είναι σε μέγιστη θερμοκρασία κι εκεί μπορείς να επιλέξεις μέχρι 75 C, μόλις περάσει 75C όμως το πάει 100% και γίνεται χαμός από το θόρυβο. Το 75 δεν με αφήνει να το αλλάξω σε παραπάνω τιμή - παρακάτω φυσικά μπορείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, malakudi είπε

@akoinonitos Θυμάσαι αν μπορώ κάπως να ρυθμίσω τα fans στο q-fan να μη πηγαίνουν ποτέ 100%; Στο manual έχει επιλογή πόσο ποσοστό PWM θα έχει όταν είναι σε μέγιστη θερμοκρασία κι εκεί μπορείς να επιλέξεις μέχρι 75 C, μόλις περάσει 75C όμως το πάει 100% και γίνεται χαμός από το θόρυβο. Το 75 δεν με αφήνει να το αλλάξω σε παραπάνω τιμή - παρακάτω φυσικά μπορείς.

Απο που τα ρυθμιζεις? Οχι απο το ez mode? Πας στην καρτελα που εχει ολες τις ρυθμισεις για τα fans.Τρέχεις πρώτα το qfan...κάτι... Δεν θυμάμαι πως λέγεται που σου βρίσκει τις χαμηλότερες στροφές. Μετά μπορείς να πας σε κάθε ένα header ξεχωριστά και να τον βάλεις σε pwm mode και επιλέγεις πόσο τις 100 θες σε κάθε stage.Αν θυμάμαι καλά έχει 3 stages με θερμοκρασίες και πόσο τις 100 θα δουλευουν. Στους 75 βαθμους θα βαλεις 80% ξερω γω.Eτσι ήταν όταν την είχα δεν ξέρω αν έχουν χαλάσει κάτι με τους νέους agesa.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Απο που τα ρυθμιζεις? Οχι απο το ez mode? Πας στην καρτελα που εχει ολες τις ρυθμισεις για τα fans.Τρέχεις πρώτα το qfan...κάτι... Δεν θυμάμαι πως λέγεται που σου βρίσκει τις χαμηλότερες στροφές. Μετά μπορείς να πας σε κάθε ένα header ξεχωριστά και να τον βάλεις σε pwm mode και επιλέγεις πόσο τις 100 θες σε κάθε stage.Αν θυμάμαι καλά έχει 3 stages. Eτσι ήταν όταν την είχα δεν ξέρω αν έχουν χαλάσει κάτι με τους νέους agesa.

Ναι έτσι όπως τα λες, το top stage όμως είναι για 75C. Βάζω στο top stage πχ 60% PWM, μόλις πάει η θερμοκρασία 75,5, τσουπ 100% τα fan. Δε μου είχε τύχει ποτέ ως τώρα γιατί ποτέ δεν ανέβαινε ο 2700Χ 75C. Απ' ότι διαβάζω μόνο με το AI Suite μπορώ να ξεπεράσω αυτό το όριο αλλά δε βάζω αυτή την αηδία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, malakudi είπε

Ναι έτσι όπως τα λες, το top stage όμως είναι για 75C. Βάζω στο top stage πχ 60% PWM, μόλις πάει η θερμοκρασία 75,5, τσουπ 100% τα fan. Δε μου είχε τύχει ποτέ ως τώρα γιατί ποτέ δεν ανέβαινε ο 2700Χ 75C. Απ' ότι διαβάζω μόνο με το AI Suite μπορώ να ξεπεράσω αυτό το όριο αλλά δε βάζω αυτή την αηδία.

Το qfan optimization(καπως ετσι πρεπει να το λενε ειναι πανω απο τος ρυθμισεις αυτες) το έτρεξες πρώτα για να βρει τις στροφές των ανεμιστήρων?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Το qfan optimization(καπως ετσι πρεπει να το λενε ειναι πανω απο τος ρυθμισεις αυτες) το έτρεξες πρώτα για να βρει τις στροφές των ανεμιστήρων?

Ναι έτσι το κάνω. Αλλά το πάνω όριο είναι οι 75C, πάνω από 75 πάμε 100%.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, malakudi είπε

Ναι έτσι το κάνω. Αλλά το πάνω όριο είναι οι 75C, πάνω από 75 πάμε 100%.

δλδ αν βαλεις και στα 3 60% ας πουμε παλι σου ανεβαζει στροφες? μαλλον δεν δουλευει σωστα με τους νεους agesa. Δοκιμασε να το βαλεις σε dc mode η στο auto να δεις αν αλλαζει κατι

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

δλδ αν βαλεις και στα 3 60% ας πουμε παλι σου ανεβαζει στροφες? μαλλον δεν δουλευει σωστα με τους νεους agesa. Δοκιμασε να το βαλεις σε dc mode η στο auto να δεις αν αλλαζει κατι

Ανεβάζει μετά τους 75 βαθμούς. Ως τους 75 μένει στο 60%. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, malakudi είπε

Ανεβάζει μετά τους 75 βαθμούς. Ως τους 75 μένει στο 60%. 

Ποιό bios έχεις? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...