Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jimmy1973 είπε

να ανοιξω απλα ως συνηθως το docp ολα στο auto και να το βαλω μανιουαλ 2933,ή να πειραξω και κατι αλλο οπως το tpuii που το εχω τωρα?

Το TPU είναι fixed overclock και καλά αυτόματο. Αν θες overclock προσπάθησε να βρεις την σωστή τιμή τάσης/συχνότητας μόνος σου. Το TPU δίνει υπερβολικά μεγάλη τάση για το overclock που κάνει. Δούλεψέ το μόνο με DOCP, αρχικά 3000 ή αν έχεις θέματα 2933.

Προσωπικά δε χρησιμοποίησα ποτέ το TPU.

Επεξ/σία από malakudi
  • Απαντ. 606
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δυστυχως για αλλη μια φορα και ενω ειχα βαλει το memtest να τρεχει απο dos,το πληκτρολογιο παγωσε  σε ενα χρωμα και ως συνηθως  παλι  δεν λειτουργουσε.

κλεινω διακοπτη τροφοδοτικου.

ανοιγω μετα απο κανα 10λεπτο,τιποτε...νεκρο..

βαζω/βγαζω τα 2 usb του,περνει μπρος...

τρελααα..!!!

Επεξ/σία από jimmy1973
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimmy1973 είπε

το πληκτρολογιο παγωσε  σε ενα χρωμα

Αυτό το σύμπτωμα ίσως είναι ενδεικτικό hardware προβλήματος στο ίδιο το πληκτρολόγιο. Το έχεις δοκιμάσει σε άλλο PC;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, parsifal είπε

Αυτό το σύμπτωμα ίσως είναι ενδεικτικό hardware προβλήματος στο ίδιο το πληκτρολόγιο. Το έχεις δοκιμάσει σε άλλο PC;

σε λαπτοπ για μια ολοκληρη ημερα+ ανοιχτο.

τωρα που μπηκα bios και πηγα να γυρισω auto σε ολα,παροτι τα εβαζα auto,το custom cpu core εμενε στο 39.50...

επανηρθε μονο με επαναφορα του bios..

Δημοσ.

επισης ειναι πολλες φορες που το συστημα παγωνει και δεν κλεινει με συνεχομενα πατημενο το power off στο case,

παρα μονο με switch off απο το τροφοδοτικο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimmy1973 είπε

επισης ειναι πολλες φορες που το συστημα παγωνει και δεν κλεινει με συνεχομενα πατημενο το power off στο case,

παρα μονο με switch off απο το τροφοδοτικο.

Αυτο μου θυμιζει μνημες.... Δουλεψε λιγες μερες με default settings στο bios, χωρις docp. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ronnie1985 είπε

Αυτο μου θυμιζει μνημες.... Δουλεψε λιγες μερες με default settings στο bios, χωρις docp. 

το θεμα ειναι οτι πριν δεν ειχα προβλημα και το memtest ολοκληρωθηκε επιτυχως με 0 errors.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimmy1973 είπε

το θεμα ειναι οτι πριν δεν ειχα προβλημα και το memtest ολοκληρωθηκε επιτυχως με 0 errors.

Οταν λες πριν; Χωρις docp κ εκανες memtest με 0 errors? Λογικο αυτο. Εγω το ειπα για να σιγουρευτουμε οτι με ολα default δεν υπαρχει θεμα hardware κ ρευματα κλπ ειναι σωστα. 

Λοιπον κανε clear cmos με εναν απλο συνδετηρα αν δενεχεις jumper και βγαλε κ τη μπαταρια κανα δεκαλεπτο. Μετα δουλεψε το προς το παρον με ενα απλο πληκτρολογιο αλλο. Βαλε enabled DOCP και το μονο που θα αλλαξεις ειναι η ταχυτητα σε 2933. Τπτ αλλο. 

Δουλεψε το λιγες μερες ετσι να δεις πως θα παει.

Δημοσ.

του εχω κανει clear 2 φορες...!

την 2η σιγουρα μηδενισε γιατι χαλασε και η ωρα.

εχθες που εκανα το τεστ default ηταν ολα.error 0 στο μεγαλο τεστ.

επισης οταν ειχα επανω το aisuite με τα τελευταια bios μου εβγαζε κοκκινες  ενδειξεις .

για αυτο επιμενω οτι κατι γινεται με τα ρευματα.

επισης το οτι κοκκαλωνει πολλες φορες και δεν κλεινει με συνεχεια πατημενο το power,νομιζω οτι λεει  πολλα..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimmy1973 είπε

επισηςτι κοκκαλωνει πολλες φορες και δεν κλεινει με συνεχεια πατημενο το power,νομιζω οτι λεει  πολλα..

Φιλε μου αν θες ακου με κ κανε αυτα τα 2-3 πραγματακια που σου ειπα με τη σειρα πιο πανω. 

Το να εκανες memtest στις μνημες με docp disabled κ να περασε επιτυχως δε λεει κατι. Επισης τιμες για ρευματα κλπ να κοιτας μεσα απο το bios για βλεπεις σιγουρα τις σωστες. Οτι κοκινιζουν κ οτιδηποτε αλλο μπορει να φταιει κ το software. Βλεπε τες καλυτερα μεσα απ το bios η απο καποιο αλλο πιο αξιοπιστο προγραμμα οπως hwinfo64.

Το οτι κοκαλωνει οπως λες κ ανοιγει μονο με το κουμπι τροφοδοτικου στο εχει κανει αυτο σε default settings? Δηλαδη με τις μνημες στα 2133;; Αν ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΧΕΙ κανει εκει, τοτε ναι, μου λεει πολλα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ronnie1985 είπε

Φιλε μου αν θες ακου με κ κανε αυτα τα 2-3 πραγματακια που σου ειπα με τη σειρα πιο πανω. 

Το να εκανες memtest στις μνημες με docp disabled κ να περασε επιτυχως δε λεει κατι. Επισης τιμες για ρευματα κλπ να κοιτας μεσα απο το bios για βλεπεις σιγουρα τις σωστες. Οτι κοκινιζουν κ οτιδηποτε αλλο μπορει να φταιει κ το software. Βλεπε τες καλυτερα μεσα απ το bios η απο καποιο αλλο πιο αξιοπιστο προγραμμα οπως hwinfo64.

Το οτι κοκαλωνει οπως λες κ ανοιγει μονο με το κουμπι τροφοδοτικου στο εχει κανει αυτο σε default settings? Δηλαδη με τις μνημες στα 2133;; Αν ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΧΕΙ κανει εκει, τοτε ναι, μου λεει πολλα.

συγκεκριμενα εχθες,οταν το εκανε ηταν ολα default σιγουρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διορθωση..

Μολις ειδα οτι το τελευταιο modified ειναι 2933 και ολα auto.

Οποτε εχθες το βραδυ που ετρεχε το memtest και παγωσε το πληκτρολογιο ηταν στα 2933.

Επεξ/σία από jimmy1973
Δημοσ.

....και πριν λιγο memtest ολα default ,παγωσε σε ενα χρωμα το πληκτρολογιο και φυσικα off.

κλεινω με παρατεταμενο πατημα απο τον διακοπτη του case,κλεινει το pc,αλλα το πληκτρολογιο μενει ανοιχτο...

power off απο το τροφοδοτικο,σβηνει και το πληκτρολογιο,ανοιγμα,ολα καλα...

Δημοσ.

Μερικά ακόμη πράγματα που μπορείς να τσεκάρεις:

1. Αν έχεις 2 RAM sticks, είναι στα σωστά DIMM slots;

2. Κάπου στο BIOS υπάρχει μια επιλογή για το αν θα δίνει ρεύμα στις USB σε low power modes (S5 και S6). Δοκίμασε να παίξεις με τις τιμές

3. Αν συνδέεις το πληκτρολόγιο σε θύρες του κουτιού, δοκίμασε με τις οπίσθιες θύρες της μητρικής. Και τ'ανάπαλιν.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...