Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, outlaw star είπε

χαχαχα ναι, ναι, εννοώ όμως αν δημιουργεί θέματα σταθερότητας, έχω διαβάσει διάφορες τρέλες, για αυτό ρωτάω..

εγω το εχω σταθερο με μια επιπλεον λεντοταινια πανω στο mb και δεν εχω κανενα προβλημα.

• Απαντ. 606
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, outlaw star είπε

χαχαχα ναι, ναι, εννοώ όμως αν δημιουργεί θέματα σταθερότητας, έχω διαβάσει διάφορες τρέλες, για αυτό ρωτάω..

Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα, αν δεν θες να το περάσεις μπορείς να απενεργοποιήσεις τα led από το bios και να μην ανάβουν.

Δημοσ.

οταν κανουμε clear cmos δεν εννοειται οτι σβηνουν ολα απο το bios συμπεριλαμβανομενου και ωρας/ημερομηνιας.?

γιατι εγω εβγαλα μπαταρια,βραχυκυκλωσα τo cmos,μηδενισε το bios αλλα ωρα και ημερομηνια ηταν σωστα.

κατι δεν εκανα καλα?

Δημοσ.

Η μπαταρία πρέπει να βγει αρκετή ώρα για να μηδενίσει το cmos, σε κάποιες μητρικές έπρεπε να περιμένεις και 1-2 ώρες άρα είναι last resort αν πχ σου χει χαλάσει το clear cmos switch. Το clear cmos με jumper/κουμπί δε χρειάζεται πάνω από 15-20 δευτερόλεπτα (εννοείται κλειστό το pc αλλά με το psu στην μπρίζα).

Δημοσ.

διακοπτη δεν εχει η 470.μονο jumper.

να την βγαλω δηλαδη για αρκετη ωρα την μπαταρια για να μηδενισει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jimmy1973 είπε

εγω το εχω σταθερο με μια επιπλεον λεντοταινια πανω στο mb και δεν εχω κανενα προβλημα.

4 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα, αν δεν θες να το περάσεις μπορείς να απενεργοποιήσεις τα led από το bios και να μην ανάβουν.

Σας ευχαριστώ, το ξέρω ότι από το bios το απενεργοποιείς, απλά θέλω ένα συγκεκριμένο χρώμα, όχι αυτό το disco φωτορυθμικό :P 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, outlaw star είπε

Σας ευχαριστώ, το ξέρω ότι από το bios το απενεργοποιείς, απλά θέλω ένα συγκεκριμένο χρώμα, όχι αυτό το disco φωτορυθμικό :P 

οτι θες εχει.περασε το αφοβα.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, jimmy1973 είπε

για να μην ανοιγω αλλο θεμα,μετα το asus τι προτεινετε?

αυτα εχω επιλεξει.

https://www.skroutz.gr/s/15570073/MSI-B450-Tomahawk.html

https://www.skroutz.gr/s/18000923/Asrock-B450-Steel-Legend.html

οπωσδηποτε 3 τουλαχιστον fan header και οχι asus.

Και όχι asrock 😛

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Και όχι asrock 😛

δεν τις εχω δουλεψει ποτε.

asus μια ζωη αλλα μετα απο αυτο το σοκ που με αφησε στα κρυα του λουτρου,δεν..

αρα msi?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jimmy1973 είπε

δεν τις εχω δουλεψει ποτε.

asus μια ζωη αλλα μετα απο αυτο το σοκ που με αφησε στα κρυα του λουτρου,δεν..

αρα msi?

Δεν σου είπε η Asus να περάσεις bios για upcoming cpu 😛

Δημοσ.

Δεν σου είπε η Asus να περάσεις bios για upcoming cpu 😛

σαφως..αλλα δεν ειναι δικαιολογια για να μου τα κανει ολα μπαχαλο και συγχρονως να μην εχω επιλογη επιστροφης..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, jimmy1973 είπε

σαφως..αλλα δεν ειναι δικαιολογια για να μου τα κανει ολα μπαχαλο και συγχρονως να μην εχω επιλογη επιστροφης..

Σε καμία μητρική δεν έχεις επιλογη να περάσεις παλιότερο agesa ,δεν είναι θέμα της Asus είναι θέμα της amd επισης η φάση με το πληκτρολόγιο μπορεί να είναι θέμα της corsair+new agesa.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Σε καμία μητρική δεν έχεις επιλογη να περάσεις παλιότερο agesa ,δεν είναι θέμα της Asus είναι θέμα της amd η η φάση με το πληκτρολόγιο μπορεί να είναι θέμα της corsair+new agesa.

δεν ξερω-τι να σου πω?

πρωτη φορα τετοια ζημια.

θα βαλω πανω το καινουργιο και θα περιμενω επιστροφη χρηματων.

γιατι δεν ειναι μονο το θεμα με το corsair.

δεν μπορω πια ουτε ενα τυπικο oc να του κανω.

με το που ανοιγω το docp για να δει τις μνημες 3000gz ή το prossesion boost,

πολλες φορες κολλαει ο κερσορας και μαυριζει η οθονη.

σιγουρα κατι παιζει με τα ρευματα.

επισης οσο ειχα επανω το aisuite,στα 2 τελευταια bios(4804 και 5007)εδειχνε κοκκινα σε ολες σχεδον τις ενδειξεις.

κατι -01 και κουκουρουκου...!!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Σε καμία μητρική δεν έχεις επιλογη να περάσεις παλιότερο agesa ,δεν είναι θέμα της Asus είναι θέμα της amd επισης η φάση με το πληκτρολόγιο μπορεί να είναι θέμα της corsair+new agesa.

Εγω παντως μια χαρα εχω περασει ξανα παλαιοτερο στην Aorus B450M , χωρις κανενα προβλημα.. Και μαλιστα χρειαστηκε να γινει και στο τελευταιο τωρα που ειναι για τα νεα ραιζενακια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...