Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 606
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο asus που μιλαω,μου ειπαν οτι εαν μετονομασω το bios που θελω σε px470p.cap,

κανω Update μεσω ASUS EZ Flash και μετα κανω clear CMOS θα ειμαι οκ...

Thank you for your response to ASUS product support, my name is Adam P and I am wishing you a happy day.

I appreciate you for getting back to me and for additional details that you have provided. I will be more than happy to assist you with your concern.  

Please try to downgrade using EZ flash instead then clear CMOS to remove the residues from previous BIOS file. 

bios.jpg

Επεξ/σία από jimmy1973
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω μεχρι και την 4602 δεν ειχα κανενα θεμα.οποτε προφανως σε αυτην θελω να γυρισω.

οταν περασα την 4804 αρχισαν τα κολπα και το χασιμο του keyboard.

αυτο συνεχιστηκε και με την 5007.

αυτοι επιμενουν οτι με τον τροπο που μου αναφερουν θα μπορεσω να κανω downgrade.

εχθες του εβγαλα παλι μπαταρια και εκανα και ενα clear cmos μηπως και καταφερω κατι.

προς το παρον δουλευει,αλλα για ασφαλη συμπερασματα θελω χρονο.

εχω και το αλλο..

με το που βαζω το αυτοματο Overclock (docp)για να δει τις μνημες 3000Ghz,

με τα υπολοιπα auto και το ρευμα στο 1.35(μονο του το εχει επιλεξει)εχω παγωματα,μαυρισμα οθονης και ρισταρτ.

δεν ξερω εαν παιζει ρολο το οτι αλλαζει τους χρονισμους απο 15 σε 17....

σιγα μην επαιζε..

απο το πουθενα παλι παγωμα πληκτρολογιου και αναβει παλι,μονο με power on/off του τροφοδοτικου...

δεν με αφηνει να κανω downgrade με το κολπο της μετονομασιας που προτεινουν αυτοι.

this file is no propper bios

Επεξ/σία από jimmy1973
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και αντε και το παω πισω.αντε να βρει τωρα την ασυμβατοτητα corsair-asus που εχει δημιουργηθει απο το τελευταια fake updates.

μιλαμε για μεγαλο μπαχαλο και βεβαια  ουτε λογος ξανα για προιον asus...

θα το ρισκαρω και θα παρω αλλο mother(και αλλη εταιρια εννοειται)και θα περιμενω απο το rma επιστροφη χρηματων.

η ζημια(επαγγελματικα) που μου εχουν κανει,ειναι τεραστια και θα τους δυσφημιζω  οσο περναει απο το χερι μου.

https://www.msi.com/Motherboard/support/B450-TOMAHAWK#support-mem-13

θα παω μαλλον σε αυτο.

τι λετε?

Επεξ/σία από jimmy1973
Δημοσ.

Κατάφερες να κάνεις downgrade τελικά με τον τρόπο που σου πρότειναν; Από το σχετικό topic στο overclock.net, αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι άπαξ και αναβάθμισες στις νεότερες εκδόσεις (μέγεθος αρχείου κοντά στα 32 Megabytes) καληνύχτα, δεν έχει γυρισμό μετά. Μόνο με EEPROM programmer.

Δημοσ.

Αν είναι να γυρίσεις πίσω σε BIOS, θα γυρίσεις στο 4204 ή 4207. Μπορείς να το φλασάρεις με eeprom programmer, δεν είναι πολύ δύσκολο. Κρίμα να αλλάξεις board μόνο για αυτό το θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, malakudi είπε

Αν είναι να γυρίσεις πίσω σε BIOS, θα γυρίσεις στο 4204 ή 4207. Μπορείς να το φλασάρεις με eeprom programmer, δεν είναι πολύ δύσκολο. Κρίμα να αλλάξεις board μόνο για αυτό το θέμα.

να κατσω με hardware παρεμβαση να αλλαξω Bios..?δηλαδη να χρειαστει να αγορασω καποιο μηχανακι που κανει αυτην την δουλεια?

αληθεια τωρα?εν ετη 2019 να τρεχω σαν τον Βεγγο για να κανω την δουλεια μου?

οχι βεβαια.asus blacklist και προσευχη  να βγει off το Mb να μου επιστρεψουν τα λεφτα μου.

πληρωσα 160 ευρω για mb για να μην εχω τετοια θεματα..!!

για εμενα η asus τελειωσε. ουτε καλωδιο..!!

16 λεπτά πριν, parsifal είπε

Κατάφερες να κάνεις downgrade τελικά με τον τρόπο που σου πρότειναν; Από το σχετικό topic στο overclock.net, αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι άπαξ και αναβάθμισες στις νεότερες εκδόσεις (μέγεθος αρχείου κοντά στα 32 Megabytes) καληνύχτα, δεν έχει γυρισμό μετά. Μόνο με EEPROM programmer.

οχι βεβαια.μπαρουφες μου γραφουν.δεν μπορεις να γυρισεις πισω.

τους μαυριζω και οπου και οπως μπορω τους κανω ρομπα..!!

Επεξ/σία από jimmy1973
Δημοσ.

Είσαι υπερβολικός, απλώς έπεσες σε ένα edge-case scenario ασυμβατότητας. Δεν είναι υποχρεωμένη καμία ASUS να δοκιμάζει όλα τα BIOS με όλα τα πληκτρολόγια. Άνοιξε ένα support ticket και ζήτα RMA για να σου το φλασάρουν αυτοί πίσω στο 4207, γιατί αυτό θα έκαναν, δε θα σου έδιναν νέο board.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, malakudi είπε

Είσαι υπερβολικός, απλώς έπεσες σε ένα edge-case scenario ασυμβατότητας. Δεν είναι υποχρεωμένη καμία ASUS να δοκιμάζει όλα τα BIOS με όλα τα πληκτρολόγια. Άνοιξε ένα support ticket και ζήτα RMA για να σου το φλασάρουν αυτοί πίσω στο 4207, γιατί αυτό θα έκαναν, δε θα σου έδιναν νέο board.

μα μιλαω εδω και μια εβδομαδα και αυτοι μου λενε να γυρισω πισω με τον τροπο που αναφερω πιο πανω.

ποσο δυσκολο ειναι δηλαδη να δουλεψει ενα πληκτρολογιο των 130 ευρω σε ενα mb των 160 ευρω?

τι σκ@τ@ ιδιαιτεροτητες εχει.?δεν ειμαστε στο 2000 που ψαχνομασταν να δουμε τι δουλευει με ποιο?

για αυτο εννοειται οτι την asus την πληρωνεις παραπανω απο ολους τους υπολοιπους.

γιατι να παιδευομαι να δουλεψει ενα πληκτρολογιο usb σε ενα pc που κοστιζει πανω απο 1000 ευρω?

Επεξ/σία από jimmy1973
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jimmy1973 είπε

μα μιλαω εδω και μια εβδομαδα και αυτοι μου λενε να γυρισω πισω με τον τροπο που αναφερω πιο πανω.

ποσο δυσκολο ειναι δηλαδη να δουλεψει ενα πληκτρολογιο των 130 ευρω σε ενα mb των 160 ευρω?

τι σκ@τ@ ιδιαιτεροτητες εχει.?δεν ειμαστε στο 2000 που ψαχνομασταν να δουμε τι δουλευει με ποιο?

για αυτο εννοειται οτι την asus την πληρωνεις παραπανω απο ολους τους υπολοιπους.

γιατι να παιδευομαι να δουλεψει ενα πληκτρολογιο usb σε ενα pc που κοστιζει πανω απο 1000 ευρω?

Απλώς έπεσες σε άσχετο στο support, απάντησέ τους ότι έχει αλλάξει το layout στο BIOS και δεν γυρνάει πίσω και ζήτα RMA ώστε να το στείλεις και να στο φλασάρουν ή αν έχει κάποιο εξουσιοδοτημένο service Ελλάδα να στο κάνουν εδώ.

Αν είσαι Θεσσαλονίκη θα μπορούσα να στο κάνω κι εγώ για να μη ξηλώνεις όλο το PC.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συν τα προβληματα που εχουν δημιουργηθει με τα ρευματα κα τους αισθητηρες..

7 λεπτά πριν, malakudi είπε

Απλώς έπεσες σε άσχετο στο support, απάντησέ τους ότι έχει αλλάξει το layout στο BIOS και δεν γυρνάει πίσω και ζήτα RMA ώστε να το στείλεις και να στο φλασάρουν ή αν έχει κάποιο εξουσιοδοτημένο service Ελλάδα να στο κάνουν εδώ.

Αν είσαι Θεσσαλονίκη θα μπορούσα να στο κάνω κι εγώ για να μη ξηλώνεις όλο το PC.

αυτο τους λεω αλλα δεν..

μου εχει κοψει τα χερια και κανω δουλεια(οσο μπορω) με ενα απλο Logitech το οποιο δεν εχει καμια σχεση με corsair στην πληκτρολογηση.

συν του οτι εαν πειραξω οτιδηποτε στο bios εχω κολληματα και μαυρη οθονη.

για γελια και για κλαματα απο μια εταιρια που την εμπιστευομαι μια 25ετια..

δυστηχως..

Επεξ/σία από jimmy1973
Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω, το πρόγραμμα που υπάρχει για τη μητρική για να ρυθμίζεις και το rgb (υπάρχει right? :P), το έχει βάλει κανείς, γιατί δε θέλω να αλλάζει συνέχεια χρώματα σα τσίρκο, θέλω ένα συγκεκριμένο. 

Εννοώ δημιουργεί τπτ θέματα σταθερότητας, ή λειτουργεί κομπλέ.

Πάντως επειδή βλέπω ότι πολλοί ασχολείστε με update bios, και chipset, εγώ να πω την αμαρτία μου, από τη στιγμή που με το υπάρχον με το οποίο ήρθε σταθεροποίησα τον απλό 2700 στα 4ghz, δεν ασχολήθηκα καν, it works :P (μπα δε θα αγοράσω 3XXX, τρεις μήνες τον έχω :P)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, outlaw star είπε

Παιδιά να ρωτήσω, το πρόγραμμα που υπάρχει για τη μητρική για να ρυθμίζεις και το rgb (υπάρχει right? :P), το έχει βάλει κανείς, γιατί δε θέλω να αλλάζει συνέχεια χρώματα σα τσίρκο, θέλω ένα συγκεκριμένο. 

Εννοώ δημιουργεί τπτ θέματα σταθερότητας, ή λειτουργεί κομπλέ.

Πάντως επειδή βλέπω ότι πολλοί ασχολείστε με update bios, και chipset, εγώ να πω την αμαρτία μου, από τη στιγμή που με το υπάρχον με το οποίο ήρθε σταθεροποίησα τον απλό 2700 στα 4ghz, δεν ασχολήθηκα καν, it works :P (μπα δε θα αγοράσω 3XXX, τρεις μήνες τον έχω :P)

οτι θελεις κανεις.απο σταθερο μονοχρωμο, μεχρι τσιρκο πολυχρωμο..!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimmy1973 είπε

οτι θελεις κανεις.απο σταθερο μονοχρωμο, μεχρι τσιρκο πολυχρωμο..!

χαχαχα ναι, ναι, εννοώ όμως αν δημιουργεί θέματα σταθερότητας, έχω διαβάσει διάφορες τρέλες, για αυτό ρωτάω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...